Pozdrav cure, malo bih vas citala i rado bih se pridruzila jer moje ljetnice su skoro sve na drugoj temi i u drugim pricama sada 😊 pa sad tek kuzim da vise spadam u jesenske, termin nam je 4.9 ❤️
Neka te kod nas 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da neki dan ste pisale o imenu. Mi ime imamo od početka, i to ko da smo znali da će bit dečko pa o ženskim imenima nismo ni razmišljali(ustvari jesmo tek dva dana prije nego što ćemo spol saznati) 🤣🙈
Bit će mali Matias 💙 i ne nismo to odabrali jer je švabsko ime ko što svi pitaju🤦🏻♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
I ja sam na zabrani za rad od pocetka trudnoce ( od 6.sedmice ) i ostajem 2 godine kuci...niti znam koliko ce mi te 2 godine biti placeno hehe niti me bas puno zanima...bitno mi je da budem sa svojim bebcem i onda idem na posao aa on u vrtic 🤗🤗
Cak i muz ima pravo da bude 2 mjeseca kuci sa bebceem 🤗🤗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Da neki dan ste pisale o imenu. Mi ime imamo od početka, i to ko da smo znali da će bit dečko pa o ženskim imenima nismo ni razmišljali(ustvari jesmo tek dva dana prije nego što ćemo spol saznati) 🤣🙈
Bit će mali Matias 💙 i ne nismo to odabrali jer je švabsko ime ko što svi pitaju🤦🏻♀️
Mi još nemamo ime, imamo nekoliko u užem izboru, ali nismo još konkretno pričali. Beba je na zadnja dva pregleda skupila noge i nisu mi 100% potvrdili da je dečkić jer od početka mi govore malo da je cura, malo da je dečko. Tako da ćemo vjerojatno na porodu tek saznat 100%🤣 sva sreća robica je sva neutralna. Matias mi je predivno ime i imam rođaka koji se tako zove😊
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
I ja sam na zabrani za rad od pocetka trudnoce ( od 6.sedmice ) i ostajem 2 godine kuci…niti znam koliko ce mi te 2 godine biti placeno hehe niti me bas puno zanima…bitno mi je da budem sa svojim bebcem i onda idem na posao aa on u vrtic 🤗🤗
Daaa moj uzima mjesec kad rodim i mjesec na ljeto u 8 mj da imamo dugo ljeto dole... Ufff jedva cekam 😊🙃🏖️🍀🎉😁🥰
Pozdrav cure, malo bih vas citala i rado bih se pridruzila jer moje ljetnice su skoro sve na drugoj temi i u drugim pricama sada 😊 pa sad tek kuzim da vise spadam u jesenske, termin nam je 4.9 ❤️
Dobro nam dosla
🥰
pratim ja vas tamo tj porode i iskustva...
I mi smo izabrali to ime 🤭
url=https://lilypie.com]
Rita37 ja sam bila te "sreće" da kad sam im rekla za trudnoću nisu mi htjeli produljiti ugovor, a ja sam bila fer pa im kao odmah rekla za trudnoću. Rekle su mi ženske u firmi da sam trebala šutit i radit barem dok ugovor ne produlje(2 i po mjeseca), a meni nije palo to n pamet nakon što sam prvu bebu izgubila zbog šugavog posla.
Bome bitnije je sretno djetinjstvo i uspomene koje će oni skupiti. Ja sam mislila isto 2godine biti kući.
Ja sam vec bila puni 5g u firmi kad sam ostala trudna tako da.... Zeljno sam cekala trudnocu i maknit se uz financijaku podrsku.... A djete na prvo mjesto svakako.... Drago mi je da sad vodis uspjesnu trudnocu... Uuf jedva cekam da ih imamo u rukama
❤️❤️❤️❤️
Evo mala recenzija mrežastih gaćica Tosama to.to i Abrifix iz ljekarne. 👙 Ja inače nosim M. Tosama to.to sam kupila u L veličini i dobre su mi, ali su dosta pliće od ovih Abrifix (njih sam uzela u M). Ono što mi se na Abrifix sviđa je da se mogu navući jako visoko i nogavice su dulje, ali ono što im je veliki minus je da na nogavicama imaju prošiveno pojačanje (valjda da ih drži da se ne rolaju prema gore) a meni se to pojačanje ureže u bedra i već me sad smeta, tako da ih neću nositi u rodilište. .
Endrzue za koje rodilište je potrebno ovjeriti kod bilježnika za odgodu cijepljenja? Ja sam isto mislila zaobići to prvo cjepivo u rodilištu jer sam čula da se iduće godine ionako ukida, ali nisam čula da je potrebno nešto ovjeravati 🤔
Mozete li objasnit koja je svrha mrezasti gaca? Za one velike uloske sluze ili? To jos nisam kupila.. A jesam iz lidla rosmana dm-a od svakuda tih džinovski ulozaka kupila pa vidjet cu koji ce najbolje pasat takvi kupit jos kad uz fali.... Al mislila ih stavljat na obicne gace...... Mozda glupo pitanje al nije mi jasno to sa mrezastim... I kolkko mi to krvarimo nakon poroda? Prva trudnoca sorry za glupa pitanja....
I ja sam na zabrani za rad od pocetka trudnoce ( od 6.sedmice ) i ostajem 2 godine kuci…niti znam koliko ce mi te 2 godine biti placeno hehe niti me bas puno zanima…bitno mi je da budem sa svojim bebcem i onda idem na posao aa on u vrtic 🤗🤗
Daaa moj uzima mjesec kad rodim i mjesec na ljeto u 8 mj da imamo dugo ljeto dole… Ufff jedva cekam 😊🙃🏖️🍀🎉😁🥰
Daaaa i moj uzima mjesec kad mali bude imao 2 mjeseca i idemo za Bosnu...pa ponovo nekad na prodjeceee pa onda citav godisnji na ljeto hahahah...sve smo isplaniralii ❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji