Mia28 tetra pelenu stavim u bebin krevet ili na svoj da nije direkt na njihovom jer ne znam nekako mi je čišće da on na svom leži nego na mom (a bilo je krvi i mlijeka po plahti)
A nepropusnu ja ponesem sebi. Kad se tuširam stavim je na pod da mogu izać normalno i onda kako bude i krvi da ne moram još brisat i pod takva malaksala. Iza kupanja skupim i bacim u kantu (u Splitu ima wc u sobi na nas 2 cure).
Evo mala recenzija mrežastih gaćica Tosama to.to i Abrifix iz ljekarne. 👙 Ja inače nosim M. Tosama to.to sam kupila u L veličini i dobre su mi, ali su dosta pliće od ovih Abrifix (njih sam uzela u M). Ono što mi se na Abrifix sviđa je da se mogu navući jako visoko i nogavice su dulje, ali ono što im je veliki minus je da na nogavicama imaju prošiveno pojačanje (valjda da ih drži da se ne rolaju prema gore) a meni se to pojačanje ureže u bedra i već me sad smeta, tako da ih neću nositi u rodilište. .
Endrzue za koje rodilište je potrebno ovjeriti kod bilježnika za odgodu cijepljenja? Ja sam isto mislila zaobići to prvo cjepivo u rodilištu jer sam čula da se iduće godine ionako ukida, ali nisam čula da je potrebno nešto ovjeravati 🤔
Može se i reć ej ja neću cijepit al ovako mi je sigurnije s pravne strane i imam na pismeno da su i primili i bili obaviješteni. Jer evo ti primjer. Ja sam stavila da ne želim vitamin K injekcijom nego isključivo oralno. Maloj su roknuli injekcijom. Zadnji dan su došli cijepit i ja dala taj papir opeeeet i doktorica problijedila. Jer nisu dali oralno. Rekla je sve u redu ništ me nije pitala. Pravno sam ih mogla tužit i bi da je bilo problema (imala je samo žuticu). Oću reć malo je ozbiljnije kad je pismeno i ovjereno
U Splitu 3x da jer je ta prva kakica mekonij. Kad bude češće onda možemo i mi mame (to ugl bude zadnji dan) mijenjaju na viziti pa u 3 pa u 9.. Užas. Al kažem nema šta prva 2 dana jer mlijeko tek navire i crijeva tek kreću radit.
U Splitu 3x da jer je ta prva kakica mekonij. Kad bude češće onda možemo i mi mame (to ugl bude zadnji dan) mijenjaju na viziti pa u 3 pa u 9.. Užas. Al kažem nema šta prva 2 dana jer mlijeko tek navire i crijeva tek kreću radit.
Da ali recimo mi smo bili 5 dana tamo radi žutice
Znači to je bio uzas
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo cure izvjestaj, malac je i dalje po mjerama tjedan veci, ja sam 29+6, a sve mjere su 30+6, osim stomaka, stomak je po mjerama 32tj kao, malac uzasno aktivan i dalje, bas ne voli taj ultrazvuk, piso je i dalje na mjestu i mlatara s njim. Tezak je oko 1700 grama, sto je malo veca bebica, ali kaze doktorica u granicama normale za tj trudnoce. Tlak mi je bio 120/70 sto kaze savrseno, a dobila kilu i pol u ovih mjesec dana, bojala sam se da ce biti vise. 😂😊
Kontrola 15.09 u 9 ujutro, kaze uzimamo bris rodnice onda i nosim sama taj bris dalje gdje treba. A za patronaznu je rekla da oni salju moje podatke i da mi nece dolazit dok ne rodim, a svaka opcina ima svoju patronaznu. I to je to. 😁
Veliki momak 💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure, malo bih vas citala i rado bih se pridruzila jer moje ljetnice su skoro sve na drugoj temi i u drugim pricama sada 😊 pa sad tek kuzim da vise spadam u jesenske, termin nam je 4.9 ❤️
Cure, evo mene s izvjestajem. Vratili smo se s mora sinoc. Nazalost, brzo je proslo…al smo se bas odmorili i uzivali. Jos jednom smo potvrdili da je na Losinju cisti hedonizam i divna priroda.
Cestitam svima na super pregledima od ranijih dana.
Leonoah, fotka ti je mrak! Kao sto su cure rekle imamo pobjednika. 🤩😍
E sad moj pregled: sve je ok, momčina ima 900 g, kao i obicno malkice veci od prosjeka. Stucao je i udarao na pregledu. Trenutno je okrenut na zadak. Uspjela sam progurati svoje rezultate s glukometra, prije nego me ginekolog htio poslati na VV da napravim GUK profil. Po njemu su vrijednosti za sada u redu, tako da nastavljam sa reduciranom prehranom i povremenim mjerenjem secera kod kuce. Zatvorena, cervix odlican za tjedne u kojem jesam, 4,8 cm, T oblik. Sto se tice porodiljnog rekao je kad god budem htjela napisat ce napomenu za socijalnog gin. Ako pozelim raditi i do onih 45 dana prije termina njemu je to ok…jer mi posao nije naporan. Tako da sve vise razmisljam o tome da radim do tog 06.10. Nije to tako daleko. Sljedeci pregled 09.09.
Evo jedna moja morska fotkica i jedna malca s UZV-a:
https://ibb.co/ngcGV8f
https://ibb.co/kJ5jtps
Divnee slikice i tvoja i bebicaa🥰🥰😍😍❤️❤️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Mia28 tetra pelenu stavim u bebin krevet ili na svoj da nije direkt na njihovom jer ne znam nekako mi je čišće da on na svom leži nego na mom (a bilo je krvi i mlijeka po plahti)
A nepropusnu ja ponesem sebi. Kad se tuširam stavim je na pod da mogu izać normalno i onda kako bude i krvi da ne moram još brisat i pod takva malaksala. Iza kupanja skupim i bacim u kantu (u Splitu ima wc u sobi na nas 2 cure).
O Boze, da ne citam vas s iskustvom dosla bi tam s jednom spavacicom i zujala... fakat se nadam super sestrama i da ce tih prvih par dana bit strpljive i dostupne, inace cu se pogubit
Rita37 ja sam bila te "sreće" da kad sam im rekla za trudnoću nisu mi htjeli produljiti ugovor, a ja sam bila fer pa im kao odmah rekla za trudnoću. Rekle su mi ženske u firmi da sam trebala šutit i radit barem dok ugovor ne produlje(2 i po mjeseca), a meni nije palo to n pamet nakon što sam prvu bebu izgubila zbog šugavog posla.
Bome bitnije je sretno djetinjstvo i uspomene koje će oni skupiti. Ja sam mislila isto 2godine biti kući.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Evo cure izvjestaj, malac je i dalje po mjerama tjedan veci, ja sam 29+6, a sve mjere su 30+6, osim stomaka, stomak je po mjerama 32tj kao, malac uzasno aktivan i dalje, bas ne voli taj ultrazvuk, piso je i dalje na mjestu i mlatara s njim. Tezak je oko 1700 grama, sto je malo veca bebica, ali kaze doktorica u granicama normale za tj trudnoce. Tlak mi je bio 120/70 sto kaze savrseno, a dobila kilu i pol u ovih mjesec dana, bojala sam se da ce biti vise. 😂😊
Kontrola 15.09 u 9 ujutro, kaze uzimamo bris rodnice onda i nosim sama taj bris dalje gdje treba. A za patronaznu je rekla da oni salju moje podatke i da mi nece dolazit dok ne rodim, a svaka opcina ima svoju patronaznu. I to je to. 😁
Hahah kako ti muški od malena vole pokazat ponos 🤣🤣🙈🙈 čestitke za dobar pregled i velikog Mateja ❤️🍀
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji