Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    12. Kolovoz 2021. 11:23

Ja torbu jos nisam ni pocela pakirati, cekam da idemo jos pokupovati sta ce nam trebati za bolnicu i onda lagano pranje i pakiranje pa neka stoji, znaci do kraja mjeseca cu spakirati sve ako Bog da i ako budem u stanju posto se ni meni nista neda od ove vrucine odvratne. 😁
    A i moram do braticeve zene po izdajalicu i sesirice, moramo i do Županje do mamine tetke po robicu od njenog unuka sto nam je rekla dati i hranilicu, njima nece trebati vise, na sto strana ovaj mjesec. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Leonoah
    12. Kolovoz 2021. 11:44

Ja sam polako počela pakirati torbu za rodilište, nosim manju sportsku torbu i ne planiram previše toga trpati u nju, samo osnovno što procijenim da će mi trebati. Ako mi nešto bude i falilo, uvijek mi netko može donijeti na recepciju bolnice. Fale mu još spavaćice (ne nosim ih inače i prava mi je borba naći neku koja mi je ok), mast za bradavice (ako netko ima neku preporuku, slušam😊), ulošci poslije poroda (također slušam preporuke🙏🏻) i voda i grickalice. Htjela sam pitati, što mislite o onim gaćicama za inkontinenciju umjesto onih Vir i Chicco uložaka? Meni se čini praktičnije. 
    ——————————————
    Što se tiče ostalog, još nisam krenula prati i slagati robicu, kolica i autosjedalica su u kutijama, kao i krevetić. Računam s pranjem polako krenuti kroz tjedan-dva.. krevetić ću montirati kad krenu trudovi, taman da mi odvrati pažnju🤭 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

bubica_0706
    12. Kolovoz 2021. 11:57

Leonoah

Ja sam polako počela pakirati torbu za rodilište, nosim manju sportsku torbu i ne planiram previše toga trpati u nju, samo osnovno što procijenim da će mi trebati. Ako mi nešto bude i falilo, uvijek mi netko može donijeti na recepciju bolnice. Fale mu još spavaćice (ne nosim ih inače i prava mi je borba naći neku koja mi je ok), mast za bradavice (ako netko ima neku preporuku, slušam😊), ulošci poslije poroda (također slušam preporuke🙏🏻) i voda i grickalice. Htjela sam pitati, što mislite o onim gaćicama za inkontinenciju umjesto onih Vir i Chicco uložaka? Meni se čini praktičnije.
    ——————————————
    Što se tiče ostalog, još nisam krenula prati i slagati robicu, kolica i autosjedalica su u kutijama, kao i krevetić. Računam s pranjem polako krenuti kroz tjedan-dva.. krevetić ću montirati kad krenu trudovi, taman da mi odvrati pažnju🤭

Ja sam po preporuci kupila Purelan mast od Medele. Isto tako po preporuci sam uzela Chicco uloške i Tosama to.to mrežaste gaćice u dm-u. Nadam se da će mi biti ok. 

• Keto35
    12. Kolovoz 2021. 12:06

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊 ja se naspavala 🎉
    Zadnja 2 dana me takva nervoza "pere" , svi me živciraju. Čak jedva čekam da muzu zavrsi go i da se vrati raditi 😆
    Tempo mi je bas neki sumanut. Skoro smo cile dane vani. Sto na plazi , sto u dvorištu….. ne mogu maloga drzat u kući a bas mi trazi neki mirniji tempo i mir. Zapravo u kući sam samo dok skuham i počistim malo 🙄
    Veselim se 9mj. I nekakvom povratku rutine….
    Leonoah slika je bas wow 🤩🤩🤩♥️
    Mokosh ja bi na tvom mjestu pričekala ta 2 tjedna. Ctg je dobar tako da 😊
    Traveller želudac za sada ok, no manje sam u trudna. Al to je normalna stvar. S obzirom da jedva dišeš mogu mislit gdje ti je jadan želudac zavrsio u tom stiskavcu 😆😆
    Sta se ove trudnoce tice cijelo vrijeme imam normalan apetit ili čak ponekad smanjen. Bez ikakvih faza napadaja gladi…koje su mi znale biti u prosloj trudnoci.
    Keto ja bi rekla da je Nina točno u prosjeku za 30.tt po kilaži 😊♥️ kod kojeg dr. vodis trudnocu?
    LadyD, Ivona, Endzrue čekamo vas 😊

Haaaa,ako sam dobro popratila pisanja odavna,kod istoga di si ti prije bila, gospodin R.V. 🤗

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Ivona1505
    12. Kolovoz 2021. 12:30

Ja sam mislila Vir uloske kupiti, a mrezaste gacice cu dobiti takoder od braticeve zene, tako da njih ne moram kupovati. A za mast sam i ja cula Purelan da je dobra mast. 😊
    A za pranje robice ja nekako sebi govorim da imam vremena, mislila sam oprati ovo sto imam zasad, ali sam odustala, reko sve cu skupa prati kad sve porijesavamo. 😁
    Aa za pelene sam i ja dobila puno preporuka za babylove nature pelene, samo steta sto ih nemaju ko premium kao mjesecnu kolicinu u dm-u, ali nema veze. I opcenito su mi svi preporucili babylove marku, i sampone, i kremice, pelene i vlazne maramice, tako da cu se voditi preporukama. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Kiky 🥰
    12. Kolovoz 2021. 12:55

bubica_0706

Leonoah

——————————————

Ja sam po preporuci kupila Purelan mast od Medele. Isto tako po preporuci sam uzela Chicco uloške i Tosama to.to mrežaste gaćice u dm-u. Nadam se da će mi biti ok.

Ja sam kao i ti uzela Tosama mrezaste gacice vel.L dva paketa i Chicco uloske i Vir. Za bradavice sam kupila Dm-ovu kremicu valjda ce biti ok. Moja je torba spremna vec jedno 15ak dana😊 Mislim da sam sve spremila sto ce mi trebati za mene i bebu,nista previse. Jos moram za izlazak pripremit jaje, robicu za njega i za mene. To cu kod svekrve ostavit sve ona ce predat muzu kad bude isao po mene da on sta ne zaboravi :)

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

japanka.
    12. Kolovoz 2021. 12:58

Ja sam isto kupila Purelan i još one Multi-mam komprese. Chicco uloške jer sam čula da kad njih imaš dovoljno je staviti jedan (a i on je ogroman kao pelena), a ako imaš Vir da ti treba nekoliko odjednom, valjda jedan preko drugog pa da se preklapaju. Neka me isprave cure kojima ovo nije prva beba ako ovo nije točno 🤔
    E da, ja sam kupila i neke Masmi uloške za poslije poroda isto u dm-u, i na njima piše da su bez štetnih spojeva, pa ću probati i to. Nisam ih još otvorila da vidim kakvi su po veličini, ako koju zanima mogu javiti. 

Kiky 🥰
    12. Kolovoz 2021. 13:02

Meni je jucer bas bio nekako tezak dan, em ova vrucina, em se nemogu nikako namjestit ni lezat ni sjedit, kicma me bolila,piskila milijun puta..ali evo danas je malo bolje. 
    Da li masaza medjice puno pomaze u porodu? Ja nisam planirala masirati...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ivona1505
    12. Kolovoz 2021. 13:09

japanka.

Ja sam isto kupila Purelan i još one Multi-mam komprese. Chicco uloške jer sam čula da kad njih imaš dovoljno je staviti jedan (a i on je ogroman kao pelena), a ako imaš Vir da ti treba nekoliko odjednom, valjda jedan preko drugog pa da se preklapaju. Neka me isprave cure kojima ovo nije prva beba ako ovo nije točno 🤔
    E da, ja sam kupila i neke Masmi uloške za poslije poroda isto u dm-u, i na njima piše da su bez štetnih spojeva, pa ću probati i to. Nisam ih još otvorila da vidim kakvi su po veličini, ako koju zanima mogu javiti.

Meni je za Chicco legica rekla da su bolji posto se ne lijepe kao za savove, ali ja svakako idem na carski, samo me muci hocu krvarit jednako kao da sam vaginalno rodila ili manje, moja mama kaze ona skoro pa nije ni krvarila, a od te legice sestra krvarila kao da je normalno rodila, mislim sve ovisi od zene do zene. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    12. Kolovoz 2021. 13:22

I moja torba ( tj. Mali kofer ) je spremna...za malog pakujem kada sve ispeglam i poslozim pa da se odlucim u cemu da ga iznesemo hihi 🤗 meni jos samo papuce ostale da kupim...imam natikace ( japanke ) i obicne papuce ali nemam one pokucnice...ne znam ni da li ce mi trebati ali neka imam...
    Posto je u DE vec jesen trebam jos da vidim dzempercic preko haljine u kojoj sam planirala izacii ii baletankice...

I mi spremnii 🤗🤗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.