Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Kolovoz 2021. 08:34

Jutro cure 😊 ja se naspavala 🎉
    Zadnja 2 dana me takva nervoza "pere" , svi me živciraju. Čak jedva čekam da muzu zavrsi go i da se vrati raditi 😆
    Tempo mi je bas neki sumanut. Skoro smo cile dane vani. Sto na plazi , sto u dvorištu..... ne mogu maloga drzat u kući a bas mi trazi neki mirniji tempo i mir. Zapravo u kući sam samo dok skuham i počistim malo 🙄
    Veselim se 9mj. I nekakvom povratku rutine.... 
    Leonoah slika je bas wow 🤩🤩🤩♥️
    Mokosh ja bi na tvom mjestu pričekala ta 2 tjedna. Ctg je dobar tako da 😊
    Traveller želudac za sada ok, no manje sam u trudna. Al to je normalna stvar. S obzirom da jedva dišeš mogu mislit gdje ti je jadan želudac zavrsio u tom stiskavcu 😆😆
    Sta se ove trudnoce tice cijelo vrijeme imam normalan apetit ili čak ponekad smanjen. Bez ikakvih faza napadaja gladi...koje su mi znale biti u prosloj trudnoci.
    Keto ja bi rekla da je Nina točno u prosjeku za 30.tt po kilaži 😊♥️ kod kojeg dr. vodis trudnocu?
    LadyD, Ivona, Endzrue čekamo vas 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lori🍀
    12. Kolovoz 2021. 08:35

Hej cure, pozdrav sa susjedne teme
    Ajme pa već je stigla prva bebica u ovoj temi Čestitke Missy od srca
    Šaljem svima puno pozdrava, držite se hlada i uživajte

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Sanjarka88
    12. Kolovoz 2021. 08:49

Lori🍀

Hej cure, pozdrav sa susjedne teme
    Ajme pa već je stigla prva bebica u ovoj temiČestitke Missy od srca
    Šaljem svima puno pozdrava, držite se hlada i uživajte

🤗🤗🤗
    Čestitke na curici 💞💞💞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivona1505
    12. Kolovoz 2021. 09:03

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊 ja se naspavala 🎉
    Zadnja 2 dana me takva nervoza "pere" , svi me živciraju. Čak jedva čekam da muzu zavrsi go i da se vrati raditi 😆
    Tempo mi je bas neki sumanut. Skoro smo cile dane vani. Sto na plazi , sto u dvorištu….. ne mogu maloga drzat u kući a bas mi trazi neki mirniji tempo i mir. Zapravo u kući sam samo dok skuham i počistim malo 🙄
    Veselim se 9mj. I nekakvom povratku rutine….
    Leonoah slika je bas wow 🤩🤩🤩♥️
    Mokosh ja bi na tvom mjestu pričekala ta 2 tjedna. Ctg je dobar tako da 😊
    Traveller želudac za sada ok, no manje sam u trudna. Al to je normalna stvar. S obzirom da jedva dišeš mogu mislit gdje ti je jadan želudac zavrsio u tom stiskavcu 😆😆
    Sta se ove trudnoce tice cijelo vrijeme imam normalan apetit ili čak ponekad smanjen. Bez ikakvih faza napadaja gladi…koje su mi znale biti u prosloj trudnoci.
    Keto ja bi rekla da je Nina točno u prosjeku za 30.tt po kilaži 😊♥️ kod kojeg dr. vodis trudnocu?
    LadyD, Ivona, Endzrue čekamo vas 😊

Meni kontrola tek u pola 3, bas po najvecoj vrucini, ali dobro barem ima klima kod doktorice. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Tienna
    12. Kolovoz 2021. 09:26

Ivkica, evo ja trenutno koristim vaginalete,  propisano 7 dana pa prestajem. Mislim da se nemaš oko čega brinuti, obavi zadanu terapiju pa će se upala smiriti 😊
    Leonah, divna slikica, moram i ja se potruditi da ostane lijepa uspomena 🥰
    Ne treba se odmah prijavljivati u bolnicu kada se uoči sluzni čep, on se može u više navrata pojaviti, a stalno se stvara novi u tom slučaju. Obično je signal da se nešto pokreće, ali ne može se na temelju njega pretpostaviti kad

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• sunce7
    12. Kolovoz 2021. 10:45

Loriii cestitkee na curicii😍 zelim ti bezbriznu trudnocu🎀

japanka.
    12. Kolovoz 2021. 10:46

Drage cure, 
    javljam se nakon sto godina, oprostite  bila sam u posjetu obitelji skoro dva tjedna, pa na moru, pa mi je trebalo dobrih par dana da pročitam što ste u međuvremenu pisale. Puno je novosti, od srca čestitam Missy na bebici ☺️❤️ nadam se da ste uhvatile ritam i da sve ide kako bi trebalo. 
    Vjerujem da će se uskoro pridružiti i ostale cure u "visokim" tjednima 😁  
    .
    Kako stojite s pakovanjem za bolnicu? Mene je prva beba u ovoj grupi natjerala da konačno kupim sve što nam je nedostajalo za bebu i za mene. Sad to već dva dana stoji u vrećicama jer sam preumorna i vruće mi je da sve raspakujem i sortiram, što ide u ruksak za rodilište, što za sobu kasnije, što će nam trebati u prvim danima pa mora biti na dohvat ruke a što kasnije.. Nedostaju mi još samo pelene, to moram do dm-a. Dosta sam istraživala o kvaliteti pelena u smislu njihovog kemijskog sastava jer planiram koristiti jednokratne pelene, ali što prihvatljivije za kožu. Ne znam je li se o tome pisalo već na temi, ja sam se na kraju odlučila za Babylove nature pelene (ne premium) jer su "najprirodnije". Ako koga zanima usporedba različitih pelena u tom smislu, bacite oko na instagram profil ttj.pure.world (ima i drugih korisnih informacija o sastavu baby proizvoda). 
    .
    Cure koje su već imale ctg, je li vam pokazivao neke trudove? Ako je, koliki su bili? Ja sam bila neki dan na ctg-u i išli su mi neki i do 40, ali prosječno 30. Kako je moj doktor na godišnjem, bila mi je zamjena koja nije uopće sa mnom razgovarala niti mi išta kasnije protumačila. Tako da ne znam je li to ok, mogu li to biti samo Braxton Hicks kontrakcije? Nisam otvorena ali osjetim već par dana menstrualne bolove. Čini mi se da si i ti Zara spominjala da ih imaš 🤔 Inače, imamo pregled isti dan pa me baš zanima usporedba težine naših bebača, dugo već nisam imala uzv 🤭 nadam se da ti je noga bolje.. Šteta što ne možeš koristiti ove dane za plivanje. Mi smo bili par dana na moru (ali u Istri pa se zato nisam javljala) i kupanje u moru mi je bilo savršeno, sva težina i pritisak kao da su nestali.. 
    .
    Moram još reći, Leonoah, divna ti je slikica ☺️

Mateja32
    12. Kolovoz 2021. 11:03

Pozdrav, nadam se da se držite hlada, meni je pritisak nizak cim je preko 30 celzijusa vani.. Meni se dva puta u 10 dana pojavile kao BH kontrackcije, čim bih šetala ili legla prošlo bih, a evo već tri dana za redom idem na wc svako jutro, sto inace bez Donat mg nisam mogla.. Vjerojatno se tjelo priprema 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Ane_ši
    12. Kolovoz 2021. 11:04

Tienna

Ivkica, evo ja trenutno koristim vaginalete, propisano 7 dana pa prestajem. Mislim da se nemaš oko čega brinuti, obavi zadanu terapiju pa će se upala smiriti 😊
    Leonah, divna slikica, moram i ja se potruditi da ostane lijepa uspomena 🥰
    Ne treba se odmah prijavljivati u bolnicu kada se uoči sluzni čep, on se može u više navrata pojaviti, a stalno se stvara novi u tom slučaju. Obično je signal da se nešto pokreće, ali ne može se na temelju njega pretpostaviti kad

Meni je sluzni cep u prvoj trudnoci ispao par dana prije poroda. Ali sam vec tada presla 40tt a rodila 41+1. Mojoj prijateljici ispao u 4 mjesecu trudnoce i provela je do 38tt u bolnici da se ne otvori prije vremena. Ja bi isto isla u dr na pregled da se to meni desi ali to je moj stav iako je druga trudnoca mozda jer sam 2 izgubila a ovu jedva dobila pa se bojim svega. Moj bebac kao da mi cita misli. Ja promislim ajme jeli sve ok a on odmah lupne 😂. Nocas nisam mogla bas spavati mozda zbog toga sta je kcer isla prvi put vanka u disko (ali i muz je bio tamo kao tiha pratnja 😁) pa je i bebac cilu noc bio aktivan i on je plesao sa sekom u mislima 😂.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ane_ši
    12. Kolovoz 2021. 11:10

.
    Kako stojite s pakovanjem za bolnicu? Mene je prva beba u ovoj grupi natjerala da konačno kupim sve što nam je nedostajalo za bebu i za mene. Sad to već dva dana stoji u vrećicama jer sam preumorna i vruće mi je da sve raspakujem i sortiram, što ide u ruksak za rodilište, što za sobu kasnije, što će nam trebati u prvim danima pa mora biti na dohvat ruke a što kasnije.. Nedostaju mi još samo pelene, to moram do dm-a. Dosta sam istraživala o kvaliteti pelena u smislu njihovog kemijskog sastava jer planiram koristiti jednokratne pelene, ali što prihvatljivije za kožu. Ne znam je li se o tome pisalo već na temi, ja sam se na kraju odlučila za Babylove nature pelene (ne premium) jer su "najprirodnije". Ako koga zanima usporedba različitih pelena u tom smislu, bacite oko na instagram profil ttj.pure.world (ima i drugih korisnih informacija o sastavu baby proizvoda).

Moja torba je spakirana ima vec 2 tjedna 😂😂😂 sva robica ispeglana i stoji u posebnoj torbi jer soba ceka da se pofarba i da se krvetic spusti sa tavana (a ko zna nakon 15 godina u kakvom je stanju  mozda cemo morati i po novi ). Po kolica idemo sljedeci tjedan. Odlucila sam se za maxi cosi znam da su malo skuplja ali su mi oduvijek bili zelja  a i sa kceri sam kolica koristila jako dugo pogotovo po ljeti do plaze i nazad jer se bila ljencina za hodanje 😂

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.