Poklončić super da je sve u redu, i ona je već komad cure 😍🌈💞
Koliko si ti divnih stvari nabrojila sad u postu. Ima da cura bude prava princeza 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zeneee mojee...kako ste mi danas?? Ja nemam nista za prijaviti 🤷 hvala Bogu za sada je sve oke 🙏 s tim sto sam juceee 6satii cistila kuhinju ( znaaam,znaaam da nisam normalna...ali u DE je vrijene uzas niti setati niti lezati kuci...oa sam iskoristila priliku da kuhinju ocistim generalno od coska do coska i pripremim mjesta i za bebijeve flasice i sve sto bude trebalo, s tim da mi je stan malii pa treba malo organizacije...)
SECERUSE MOJE ja sam jutros tj.sada 😂 za dorucak pojela ovsene pahuljice sa jabukom,cimtom i malo badema za dekoraciju...u 10 i 20 se pikam da vidin secer poslije ovoga...jer od hljeba mi je secer uzaas....i danas sam odlucila sama da pravim integralni hljeb za dijabeticare pa cu da vidim 🤷 evoo ako nekome posluzi idejaaa...
https://ibb.co/wh1vHHP
Sretnoo curama koje imajuu pregledeee ❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Bravo cure na dobrim pregledima🤍
Meni postaje sve teze i teze, nemam snage ni pisati🤣
Velika mi je razlika naspram unazad 15tak dana…
Madame1ja sam uzela elektricnu nakon dosta procitanog i iskustva prijateljica, saljem ti link gdje sam je povoljno platila pa ako se odlucis. Isplati se s obzirom na cijenu dolje kod nas. Imas jos za 5€ manje kada se prijavis na primanje novosti.😅
https://www.babymarkt.de/philips-avent-elektrische-milchpumpe-scf395-11-a293910.html
Ajmeee, hvala ti na ovom linku! Pa cijena je baš baš puno bolja nego kod nas! Ja sam se mislila da li da kupujem jer mi je 1200-1300 kn puno za platiti to, ali bome mislim da ću ovu naručiti sada. Još ja imam ravne bradavice, meni će svakako dojenje biti muka, a voljela bi barem probati za početak. Ako netko ima iskustva sa ravnim i uvucenim bradavicama i kako potaknuti dojenje, nek piše 😊
Ja sve tecajeve/YouTube filmove mislim gledati od 9.mjeseca,kad se vratim s mora.
Inače, kolica mi dolaze u utorak, a ja u ponediljak idem na more ahahahaha, neću ih ni vidit do 1.9 😂
I da, još nisam dobila nalaze od šećera na egrađani, provjeravam svako minutu ipo 😂
Sanjarka sad racunam, pa nama je ostalo 12 tjedana jos, samo 12 tjedana, pa kad prije proleti covjece?! 😁
Ja kao da sam jucer piskila na test a sad uskoro ocekujemo nase malo cudo s nama, ne znam za vas ostale ali ja stalno zamisljam kako ce malac izgledati, na koga ce liciti, ciji nosic ce imati, ciju osobnost ce imati, hoce li biti dobar i spavati preko noci ko tata i mama sto su bile dobre bebice. Hoce li kasnije htjet jest, muz nije htjeo kad je malo porastao, morali su mu prepelicja jaja davat da jede, zato sad tamani ko lud sve. 😁😂
Uhvatim se da stalno o tim stvarima razmisljam, pa se smjeskam ko budala neka, a bebice opcenito obozavam tako da jedva cekam vise taj njegov dolazak. 😊🥰
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jutro svima. Sretno svim curama koje idu na pregled danas.
Baš mi je žao kad vidim što proživljavaju neke od vas zadnjih tjedana. Nekako se nadaš tom 30. tjednu, misliš da si već blizu poroda i da će sve proći što lakše, ali brige su tu sve do poroda.
Haru - meni kao i nekim curama nije jasno zbog čega bolnica jer znam da se inače odredi strogo mirovanje kod kuće i utrogestan ili sl. Jesi li ti primila neke injekcije ili tablete? Nadam se da ako ćeš stvarno u bolnicu, da ćeš imati osjećaj sigurnosti tamo i da ćeš si uspjepti popuniti vrijeme na što bolji način.
Danna - stvarno nemam ništa pametnog za reći i mogu si samo misliti kroz kakav stres prolaziš. Čudno mi je da im se tako žurilo u bolnici i da nisu htjeli pričekati koji tjedan pa tek tada pričati o porođaju. Nadam se da si našla nekog stručnog doktora koji ti može savjetovati što je najbolje za bebu i tebe. Kako se sada osjećaš? Jesi li već kod kuće?
Kod mene nema ništa novo, više manje mirujem i zbog ovog vremena nemam snage ni volje za neke osnovne stvari po kući. Jedva čekam da popuste vručine pa da se može izaći normalno van, ovako mi je kao da sam u karanteni
Baš razmišljam o nekim stvarima o kojima pišete pa me zanima za torbe s bebinom opremom kad se izlazi van da li su stvarno potrebni ti posebni ruksaci ili tome mogu poslužiti i obični koji imaju dosta mjesta i više pretinaca? Inače više nosim ruksak nego torbe i imam ih nekoliko pa me zanima mogu li nešto iskoristiti da ne kupujem.
O izdajalicama nisam do sada ni razmišljala jer ne znam hoće li mi biti potrebna, ali možda bi je stvarno trebalo unaprijed pripremiti. Ako ništa drugo, za situacije kad nisi kod kuće i sl. Znam da su prije neke od vas pisale da su naručile preko interneta el. izdajalice pa možete li mi reći kako vam se čine i link da je i ja naručim?
♀️29 ♂️32
missed ab 11/20, 7tt
➕ 24.02.2021. - BRANIMIR
Izdajalice - ja za sada necu kupovatii...prva mi je trudnoca i ne znam da li ce mi trebati uopste...ni jednoj mojoj prijateljici nije trebala 🤷 ali ako zatreba vidjela sam u DM-u Adventovu...posaljem muzica i kupi 🤗🤗😂😂
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Evo piknula sam se sat vremena poslije dorucka ( ovsene pahuljice ) ii secer je 7,2 🤷 meni je ovaj jutarnji najgoriii...nikad da ga spustim ispod 7, sta god da jedem 😠😠
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Jutro svima. Sretno svim curama koje idu na pregled danas.
Baš mi je žao kad vidim što proživljavaju neke od vas zadnjih tjedana. Nekako se nadaš tom 30. tjednu, misliš da si već blizu poroda i da će sve proći što lakše, ali brige su tu sve do poroda.
Haru - meni kao i nekim curama nije jasno zbog čega bolnica jer znam da se inače odredi strogo mirovanje kod kuće i utrogestan ili sl. Jesi li ti primila neke injekcije ili tablete? Nadam se da ako ćeš stvarno u bolnicu, da ćeš imati osjećaj sigurnosti tamo i da ćeš si uspjepti popuniti vrijeme na što bolji način.
Danna - stvarno nemam ništa pametnog za reći i mogu si samo misliti kroz kakav stres prolaziš. Čudno mi je da im se tako žurilo u bolnici i da nisu htjeli pričekati koji tjedan pa tek tada pričati o porođaju. Nadam se da si našla nekog stručnog doktora koji ti može savjetovati što je najbolje za bebu i tebe. Kako se sada osjećaš? Jesi li već kod kuće?
Kod mene nema ništa novo, više manje mirujem i zbog ovog vremena nemam snage ni volje za neke osnovne stvari po kući. Jedva čekam da popuste vručine pa da se može izaći normalno van, ovako mi je kao da sam u karanteni
Baš razmišljam o nekim stvarima o kojima pišete pa me zanima za torbe s bebinom opremom kad se izlazi van da li su stvarno potrebni ti posebni ruksaci ili tome mogu poslužiti i obični koji imaju dosta mjesta i više pretinaca? Inače više nosim ruksak nego torbe i imam ih nekoliko pa me zanima mogu li nešto iskoristiti da ne kupujem.
O izdajalicama nisam do sada ni razmišljala jer ne znam hoće li mi biti potrebna, ali možda bi je stvarno trebalo unaprijed pripremiti. Ako ništa drugo, za situacije kad nisi kod kuće i sl. Znam da su prije neke od vas pisale da su naručile preko interneta el. izdajalice pa možete li mi reći kako vam se čine i link da je i ja naručim?
Ma mozes i obicni ruksak, znam hrpu cura koje su koristile ruksake obicne sa pu o pretinaca umjesto bas torbi tih, tako da ne vidim problem, posebno ako imas pretinac onaj za bocicu, nemas brige. 😊
Mi smo htjeli kupiti izdajalicu, ali to skupo brate mili haha. Eto na kraju dobivam rucnu na poklon, ali je pitanje hoce li mi uopce trebati. A cure jesu bas obvezni jastuci za dojenje? Ili mogu obican jastuk koristiti? 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sanjalica5 - pa čuj, nije ni to loše. Ima u blizini i dm, bipa, muller pa se lako kupi. Nekako se nadam da ni meni neće biti potrebna, ali tko zna.
Što kažete na šeširiće za dojenje (ako se zovu tako), da li bi ih trebalo unaprijed kupiti i ako da, koji su najbolji i gdje ih kupiti?
♀️29 ♂️32
missed ab 11/20, 7tt
➕ 24.02.2021. - BRANIMIR
Sortiraj odgovore
Najstariji