LADY ja ti se pikam kuci 4 puta dnevnoo aa 2 dana u sedmici i 6 puta dnevno...znaci nataste ii sat vremena poslije svakog obroka ( aa kada se pikam 6 puta to je i sat vremena poslije uzine)...
Ja sam izbacila hljeb jer mi od njega bude povisen secer...jedam samo jednu krisku ujutru za dorucak i to je...
Konstantno sam gladna ali sta moguu 🤷
Jel moze neka da mi napise kakve su joj vrijednosti secera u toku dana...mslm ona od cura koha se pika kuci kao ja...
Haru drziii se dragaa...bolje ti je u bolnici nego doma...doma ne bi sigurno lezala kao u bolnici...ako su vec rekli da moras onda bolje.. Ponesi knjigu,novine ii opustenoo 😌 sve ce to biti ureduu vidjet ces ❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Haru iz vlastitog iskustva ti mogu reci da je pozitivna stvar kad mirujes u bolnici sto si tamo pod nadzorom. Ja mirujem doma, i istina doma imas vise komoditeta ali stalno se pitam, cim nesto zaboli da li se nesto događa, dal trebam zvat doktora, dal na hitnu... milion puta mi doslo da bi radije bila tamo da mogu dokt reci kad me nesto muci ili odmah pitat pa da mogu tamo odmah reagirat. Bit ces tamo sigurno psihicki mirnija sto se tice eventualnih promjena stanja.
Stiga mi je paket iz sinsaya, 10 bodija, 5 pidzamica, majica i medvjedic, sve mi je preslatko. Necu vam sve posebno slikavat, evo cisto da vidite boje i uzorke.
https://ibb.co/gzH1hSM
Medvjedic je prepresladak, sve razmisljam da ga i ja narucim sa sinsaya. A i stvari koje sam dobila od kume su sa sinsaya, izgledaju mi ovako super, sad cu ih oprat za koji dan pa cemo vidjeti kako ce se onda drzati. 🥰
Je, bas je super, nije mi krivo sta sam ga uzela 🥰 ..sad cu malo stat s kupnjom jer vise ni ne znam sta sam sve kupila 🙈 ..moram jos kupit plisane tutice kad dođu u 10.mj.i mislim da ce to bit dosta robice 😊
Mi sami nismo nista, svi su nesto obecavali, tako da sam ja rekla mi kupujemo samo tog medvjedica, a koju velicinu si uzela? 😊
I ako sam dobro vidjela zene u Pepcu je od 5.8 jesenska kolekcija za bebace i djecu, ali to jos treba provjeriti, taman ce mi mama i svekrva bit na godisnjem pa se bacamo u shopping, a sve si razmisljam i kupiti jos sto mi treba za bolnicu, spavacice, grudnjake, gaca novih, uloske i te sitnice pa da sam i s tim mirna onda, neda mi se dragog vucarat, taj ni za sebe ne voli u shopping, a kad mu spomenem ikoji od ovih proizvoda pozeleni jadan. 😂😁 Jedino za malisana voli gledat robicu, to mu se bas svida sve, bude nekad gori od mene haha.
Uzela sam 62, racunam da ce bit ok za izgurat prvih dva-tri mjeseca pa cu vidit za kasnije.
Ja moram narucit komodu za previjanje da mogu poslozit unutra sve stvari koje sam kupila jer je sve jos u kesama 🙈
A jos me ceka kupnja tetra pelena, duda, bocica, stvari za njegu i kupanje bebe nakon izlaska iz bolnice, za mene grudnjaci za dojenje, spavacice za bolnicu i sve ostalo sta ide u torbu 🤦🏻♀️
Bitno da ja svako malo kupim nesto od robice, racunam za sve ovo drugo ima vremena u 10.mj.🙈
Danna kak su ti vec druge rekle svakako traziti drugo misljenje i sretno da sve prode kak treba ❤❤
Haru drzim fige da sve bude oke i cim duze izdrzite u komadu ❤❤ znam dosta slucajeva da su se zene otvarale i prije cak pa su uz mirovanje dogurale do termina, tak da vjerujem da bude sve oke 😊
pozdrav cure evo da se malo i ja javim..bome vi vec sve skoro pokupovale ja još ništa čekam pituravanje sobe sad iduci mjesec pa cu onda sve laganini iako bih sad i odmah sve 😂😂💙 ja sam danas ušla u 26.tt nekih tegoba nemam osim kroz jutro nizak tlak i navecer napuhanost neka da me stomak zateže ponekad al inace sve super malo odmaramo malo se gibamo😁 decko je vec sad pravi boksac svako malo udara nešto 😂 ogtt sam radila prošli tjedan al moja doktorica nije ništa zvala tako da pretpostavljam da je nalaz u redu a i sutra mi je pregled pa cu pitat ..cujemo se sutra sa novostima..i sretno svima 🥰🤗
Prva trudnoća 🥰
Svi nalazi uredni
Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
Drugi pregled 28.04. - 13+2
.... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
...24.7 - ogtt -u redu
...30.7- 26+1 rastemo 💙
...30.8
Nama je danas neki cudan dan, malac se bas slabo javlja, koda je uspavan, a do sada uvijek vec ujutro oko 7 kick box i onda preko dana bas aktivno, dok danas nis takvog, sve nesto po malo migoljenje jedva da osjetim😳. Valjda je to normalno.. Jel vama znaju biti tako nekad usporeni?
Ja danas isto nosila doznake i zbogom posao. Sad samo ovi 'ozbiljni posli', biranje robicee, opreme..😄😄
Jel kupovao netko mozda Kinderkraftova kolica?kakvi su oni po kvaliteti?
I sto mislite o kadici Aquascale, kada sa vagom i termometrom? Cini mi se manjih dimenzija, a jos je i 3u1, pa skoro da bi nju polovnu negdje uzela.
Ja sam kupila Kinderkraftova kolica Prime 3u1 beige bas su mi jucer stigla na Kidzilla su najpovoljnija.Mi smo ih sastavili i izgledaju kvalitetno ali neznam koji si model gledala ti
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Stiga mi je paket iz sinsaya, 10 bodija, 5 pidzamica, majica i medvjedic, sve mi je preslatko. Necu vam sve posebno slikavat, evo cisto da vidite boje i uzorke.
https://ibb.co/gzH1hSM
Medvjedic je prepresladak, sve razmisljam da ga i ja narucim sa sinsaya. A i stvari koje sam dobila od kume su sa sinsaya, izgledaju mi ovako super, sad cu ih oprat za koji dan pa cemo vidjeti kako ce se onda drzati. 🥰
Je, bas je super, nije mi krivo sta sam ga uzela 🥰 ..sad cu malo stat s kupnjom jer vise ni ne znam sta sam sve kupila 🙈 ..moram jos kupit plisane tutice kad dođu u 10.mj.i mislim da ce to bit dosta robice 😊
Mi sami nismo nista, svi su nesto obecavali, tako da sam ja rekla mi kupujemo samo tog medvjedica, a koju velicinu si uzela? 😊
I ako sam dobro vidjela zene u Pepcu je od 5.8 jesenska kolekcija za bebace i djecu, ali to jos treba provjeriti, taman ce mi mama i svekrva bit na godisnjem pa se bacamo u shopping, a sve si razmisljam i kupiti jos sto mi treba za bolnicu, spavacice, grudnjake, gaca novih, uloske i te sitnice pa da sam i s tim mirna onda, neda mi se dragog vucarat, taj ni za sebe ne voli u shopping, a kad mu spomenem ikoji od ovih proizvoda pozeleni jadan. 😂😁 Jedino za malisana voli gledat robicu, to mu se bas svida sve, bude nekad gori od mene haha.
Uzela sam 62, racunam da ce bit ok za izgurat prvih dva-tri mjeseca pa cu vidit za kasnije.
Ja moram narucit komodu za previjanje da mogu poslozit unutra sve stvari koje sam kupila jer je sve jos u kesama 🙈
A jos me ceka kupnja tetra pelena, duda, bocica, stvari za njegu i kupanje bebe nakon izlaska iz bolnice, za mene grudnjaci za dojenje, spavacice za bolnicu i sve ostalo sta ide u torbu 🤦🏻♀️
Bitno da ja svako malo kupim nesto od robice, racunam za sve ovo drugo ima vremena u 10.mj.🙈
Ja sam cak i malo vece mislila kupiti, cisto da ima preko zime, ali kad ne znam kako ce napredovat i koliki ce bit uopce kad se rodi malisan. Mi smo komodu polovnu kupili i ima kadicu ugradenu, tako da ne moram o tome razmisljati, jedino ju moram malo prebrisati i ocistiti, onda mogu sve slagat unutra. 😊
Ja jedino dude imam dvije, bocicu cemo dobit na poklon, i izdajalicu, bar necemo morati kupovati, ali nemoj ni spominjat, milijun stvari jos imamo za nabaviti, a blizi nam se 10.mj,necemo se ni stici okreniti i doci ce nam Matej. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
A sve ovisi kolika ce beba bit, moja starija je tek sa 6mj nosila 68 jer je bila sitna tako da bi mi to definitivno bilo preveliko, a mlađa je sa 3mj nosila 68.
Brzo ce to proc, nekako mi sve pari rano, al mozda je bolje sad sve spremit dok jos mozemo nego kasnije kad nam bude sve tesko 😔
Nama je danas neki cudan dan, malac se bas slabo javlja, koda je uspavan, a do sada uvijek vec ujutro oko 7 kick box i onda preko dana bas aktivno, dok danas nis takvog, sve nesto po malo migoljenje jedva da osjetim😳. Valjda je to normalno.. Jel vama znaju biti tako nekad usporeni?
Ja danas isto nosila doznake i zbogom posao. Sad samo ovi 'ozbiljni posli', biranje robicee, opreme..😄😄
Jel kupovao netko mozda Kinderkraftova kolica?kakvi su oni po kvaliteti?
I sto mislite o kadici Aquascale, kada sa vagom i termometrom? Cini mi se manjih dimenzija, a jos je i 3u1, pa skoro da bi nju polovnu negdje uzela.
Ja sam kupila Kinderkraftova kolica Prime 3u1 beige bas su mi jucer stigla na Kidzilla su najpovoljnija.Mi smo ih sastavili i izgledaju kvalitetno ali neznam koji si model gledala ti
https://ibb.co/r2XC64T
Evo slike trebalo mi je malo da skuzim kako poslati🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Dannna i Haru, drzite se cure, zelim vam od srca da sve na kraju bude ok, a znam da hoce, mora. ❤
Vidim da pisete o opremanju s djecjim stvarima i torbama za bolnicu. Ja vecinu toga imam od prosle dvije cure, osim robice. Robicu sam uspjela odvojiti nesto sto je neutralno. Trebala bi dosta toga jos nabaviti, npr. bodica dugih rukava i odjelca s nogavicama i carapice. To mi je nekako najprakticnije za oblaciti tokom tih prvih mjeseci.
A torba za bolnicu, hjooj, iz nekog razloga odlazem to. 🙈 Oprala sam tri spavacice sto imam, i par grudnjaka za dojenje. Trebala bi si kupiti koje duboke pamucne gacice i ovaj puta bome uzimam one mrezaste (nadam se da se necu zeznuti oko velicine). Ugl nista nije spremno. 😅 Kad suprugu sjedne placa idem u nabavku svih potrepstina za mene i bebaca. Mama mi je danas kupila torbu za previjanje jer mi se stara raspala. Slikam vam kad mi stigne, vjerojatno iduci tjedan.
Uskoro cu biti punih 34 tjedna. A mogla bi biti hospitalizirana vec u 37 tjednu. Sve mi je to tako blizu. Istovremeno sam preplasena i uzbudena sto cu uskoro upoznati svoje trece malo cudo. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji