Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anuška
    30. Srpanj 2021. 10:30

Ivona1505 - e super, onda ću i ja pokušati s običnim ruksacima pa se lako nabavi ako će trebati baš neki posebni  Cijena izdajalica je i mene šokirala, s tim da je kao lakše s električnima, a one su baš papreno skupe. Baš sam zato i pitala za izdajalice koje su neke curke kupovale sa amazona, alija ili više ni ja ne znam

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Ivona1505
    30. Srpanj 2021. 10:31

anuška

Sanjalica5 - pa čuj, nije ni to loše. Ima u blizini i dm, bipa, muller pa se lako kupi. Nekako se nadam da ni meni neće biti potrebna, ali tko zna.
    Što kažete na šeširiće za dojenje (ako se zovu tako), da li bi ih trebalo unaprijed kupiti i ako da, koji su najbolji i gdje ih kupiti?

Ja sam za sesirice, bas sam napisala kako je od bratica zena dojila kcer bez sesirica i dobila mastitis na kraju, a sad sa sinom je kupila sesirice i kaze uzasno puno su joj pomogli, samo ne znam koje marke su, tako da ti tu ne mogu pomoci puno. Mozda ima u dm-u, mulleru ili tako negdje. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    30. Srpanj 2021. 10:33

anuška

Ivona1505 - e super, onda ću i ja pokušati s običnim ruksacima pa se lako nabavi ako će trebati baš neki posebniCijena izdajalica je i mene šokirala, s tim da je kao lakše s električnima, a one su baš papreno skupe. Baš sam zato i pitala za izdajalice koje su neke curke kupovale sa amazona, alija ili više ni ja ne znam

Mi smo torbu dobili uz kolica, ali kazem ti ne vidim zasto bi se veliki novci trosili na torbu ako mozes ruksat nositi. 😊
    A lakse je sigurno sa elektricnima, imas na prijasnjim stranicama, ne znam sad tko je stavio link za naruciti izdajalice, mislim da su bile elektricne u pitanju ako se ne varam. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

• Mia38
    30. Srpanj 2021. 10:37

Sanjarka88 🤍

Mia38

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro ženice drage 😊
    Ja sam se izgleda pretplatila na buđenje u 6h 🙄
    Sinoć je malac štucao skroz nisko u predjelu gaćica , vec sam mislila da je krenuo van. Jutros je štucao lijevo malo nize od pupka. Izgleda da se on jos dobro Komoda unutra hahah
    MARELA ma normalno je da bebači imaju takve dane. Uostalom sad unaprijed će vjerovatno vise i biti takvih pokreta nego udaraca, ipak je sve manje mjesta unutra 😊 Podrzavam koristene izdajalice 👍
    Mia38 kad je tebi termin? Stize cura ili dečko ? 😊 Da te upisem na listu 💞
    Petoma93 drago mi da si se javila i da je sve ok. Piši nam češće 😊
    Vel. Robice moji su oboje nosili 68 tek sa nekih 6mj. Tu stvarno nema pravila. Ja sam kupovala 56 i 62. 56 ima dosta toga bodića i jednodijelnih piđamica, poneke hlačice i majičica. No 62 sam vise toga uzimala i raznovrsnije, tu već imam dvodijelnih stvarčica.. Pa vidit ćemo 😊
    Daniella predivna su kolica, boja mi je 🤩
    Mokosh ja sam isto tako planirala zavrsni shoping i pripremu torbe oko 34tt. To mi je nekako taman 😊
    Ležaljka super izgleda. Ja sam odlučila bez kolica ovaj put u stanu. Isto trazim rjesenje za dnevni boravak. I za zapeo mi je oči kinderkraft krevetić sofi 4u1. Budem jos malo se s dimenzijama pozabavila jer nemamo veliki stan pa naručim od svojih.
    To je taj. Posli bude kao vrtić
    https://babyland.hr/proizvod/prijenosni-krevetic-kinderkraft-sofi-4u1/
    Imam Tiny love lezaljku od starijeghttps://www.magicbaby.hr/tiny-love-lezaljka-3u1-rocker-napper-crvena.html no ima pregib po sred lezaja i nije za duza spavanja. Nju cu sad spustiti kod mojih da stoji kad smo dole kod njih, a mi cemo u babyBjorn.
    Leonoah nebi se puno izbuđivala oko tih mjerenje. Često nisu točna
    Bebuška napreduje i to je najvažnije 💙
    Bilja sve mi se bas bas sviđa 🤩

Sanjarka meni je termin 8.11 i decko je (veliki! Sa 24 tt 814 g! Al otpocetka je veca beba jer je ivf beba. Navodno su ivf bebe redovno vece). Slijedeci pregled 17.8., a prije toga za tjedan dana fetalni ehokardio (opreza radi jer ivf bebe imaju veci rizik od srcanih anomalija).

♥️
    Gdje ides na fetalnu?

Na Rebro. Odnedavno i oni to rade. Samo se nadam da necu dugo cekat tamo jer ne smijem dugo stajat i sjedit..

anuška
    30. Srpanj 2021. 10:42

Ivona1505 - hvala ti na odgovorima. Nadam se da neka od cura ima iskustva sa šeširićima tako da nas uputi u to što kupiti 
    Sanjalica5 - jesi li ti na svoju ruku kupila glukometar ili ti je preporučio doktor? Mene je doktor stavio na dijetu idućih mjesec dana pa ću ponoviti ogtt, ali još ne trebam guk profile raditi. Muž je jučer zapeo da bi trebali nabaviti glukometar tako da mogu vidjeti što mi najviše diže šećer pa da to izbacim iz prehrane, ali se nekako ne mogu zamisliti da se sama pikam  par puta na dan i nemam pojma da li ga kupovati. 
    pričala si da ti kruh diže šećer - kakav koristiš? Ja cijelu trudnoću integralni ili crni kruh, s tim da isto samo ujutro jer za ručak konzumiram druge ugljikohidrate. Vidjela sam na faceu da je jedna cura pisala da joj se ne diže šećer od pirovog brašna tako da više ne koristim ni ja bijelo pšenično brašno. Ali baš zato što nisam mjerila nakon obroka šećer, nemam pojma kako reagiram na njega. 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    30. Srpanj 2021. 10:49

anuška

Ivona1505 - hvala ti na odgovorima. Nadam se da neka od cura ima iskustva sa šeširićima tako da nas uputi u to što kupitiSanjalica5 - jesi li ti na svoju ruku kupila glukometar ili ti je preporučio doktor? Mene je doktor stavio na dijetu idućih mjesec dana pa ću ponoviti ogtt, ali još ne trebam guk profile raditi. Muž je jučer zapeo da bi trebali nabaviti glukometar tako da mogu vidjeti što mi najviše diže šećer pa da to izbacim iz prehrane, ali se nekako ne mogu zamisliti da se sama pikam par puta na dan i nemam pojma da li ga kupovati.
    pričala si da ti kruh diže šećer - kakav koristiš? Ja cijelu trudnoću integralni ili crni kruh, s tim da isto samo ujutro jer za ručak konzumiram druge ugljikohidrate. Vidjela sam na faceu da je jedna cura pisala da joj se ne diže šećer od pirovog brašna tako da više ne koristim ni ja bijelo pšenično brašno. Ali baš zato što nisam mjerila nakon obroka šećer, nemam pojma kako reagiram na njega.

Doktor mi je preporucio sa mjerim 4 puta dnevno ( sat vremena poslije svakog obroka) aaa meni pikanje ne predstavlja problem jer sam medicinska sestra pa sam nekako navikla hehe 🤷

Aa sve vrste integralnog i crnog sam probala ( s tim da smijem samo VOLLKORNBROT -ne znam kako se prevodi na hrvatski)...ali od svakog mi je visok iii zato danas pravim sama...idem danas poslije rucka da kupim si kalup za hljeb i nasla sam na netu recept ii da probaam...jer nemam vise izboraaa 🤷🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Ivona1505
    30. Srpanj 2021. 10:51

anuška

Ivona1505 - hvala ti na odgovorima. Nadam se da neka od cura ima iskustva sa šeširićima tako da nas uputi u to što kupitiSanjalica5 - jesi li ti na svoju ruku kupila glukometar ili ti je preporučio doktor? Mene je doktor stavio na dijetu idućih mjesec dana pa ću ponoviti ogtt, ali još ne trebam guk profile raditi. Muž je jučer zapeo da bi trebali nabaviti glukometar tako da mogu vidjeti što mi najviše diže šećer pa da to izbacim iz prehrane, ali se nekako ne mogu zamisliti da se sama pikam par puta na dan i nemam pojma da li ga kupovati.

Imas Aventove u dm-u, 2 komada je 70 kn, ne znam jesu ti sesirici najbolji, ja cu dobiti rabljene, ali sam zaboravila pitati koje su marke. To mi cak nije ni skupo za 2 komada, ali bolje da te savjetuje netko iskusniji, posto je meni isto prvi bebac pa pojma nemam o nicemu jos, jedino znam pelene mijenjati i obuci bebicu haha. 😁😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

plavabosanka
    30. Srpanj 2021. 11:02

Ivona1505

Sanjarka sad racunam, pa nama je ostalo 12 tjedana jos, samo 12 tjedana, pa kad prije proleti covjece?! 😁
    Ja kao da sam jucer piskila na test a sad uskoro ocekujemo nase malo cudo s nama, ne znam za vas ostale ali ja stalno zamisljam kako ce malac izgledati, na koga ce liciti, ciji nosic ce imati, ciju osobnost ce imati, hoce li biti dobar i spavati preko noci ko tata i mama sto su bile dobre bebice. Hoce li kasnije htjet jest, muz nije htjeo kad je malo porastao, morali su mu prepelicja jaja davat da jede, zato sad tamani ko lud sve. 😁😂
    Uhvatim se da stalno o tim stvarima razmisljam, pa se smjeskam ko budala neka, a bebice opcenito obozavam tako da jedva cekam vise taj njegov dolazak. 😊🥰

Tako i ja zamišljam i razmišljam i stalno gledam u sliku s 3D gdje su svi rekli da ima moj nos a sve ostalo tatino čak i tatine velike šake sad ćemo vidjeti🥰🥰 baš me zanima ne mogu vjerovati da mi je toliko malo ostalo do poroda 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Zara7
    30. Srpanj 2021. 11:09

Pozdrav cure 🌞
    Danna javi nam ima li što novo 😘
    Čestitke na dobrim pregledima svima 🤗 i sretno curama koje idu danas 🍀 
    Ja sam danas bila na kontroli za nogu i malo me dotuklo što su mi rekli da još moram nositi gips 3 tjedna, a ne 2 kako su prvo rekli i tek mi je kontrola 20.8. 😥😥 sa štakama mi je baš teško šetati i osjećam prilikom svakog poskoka da mi je pritisak na donji dio trbuha. Nadam se da neće utjecat na bebu 😌 imam privatno pregled 3.8. pa ćemo vidit stanje. 
    Želim vama mobilniji i ljepši vikend! (Haru, drži se 😘)

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

plavabosanka
    30. Srpanj 2021. 11:10

Što se tiče opreme neke dodatne mislila sam uzeti putni krevetić da preko dana spava u njemu jer nebi vukla kolica u stan, ko će ih spuštat sam dole🙈 i ovaj babygym sam gledala čini mi se baš zanimljivo:

https://www.amazon.de/KINDEREO-Schildkr%C3%B6te-Erlebnisdecke-Krabbeldecke-Spielbogen/dp/B07JGTX5BQ/ref=asc_df_B07JGTX5BQ/?tag=googshopde-21&linkCode=df0&hvadid=308511882606&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=13247990531383677005&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9041691&hvtargid=pla-698654152470&psc=1&th=1&psc=1&tag=&ref=&adgrpid=62972949804&hvpone=&hvptwo=&hvadid=308511882606&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=13247990531383677005&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9041691&hvtargid=pla-698654152470

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.