I da, vidim da spominjete Kinderkraft kolica, pa sam se sjetila da je meni za oko zapela lezaljka Kinderkraft unimo 5u1.
Evo link: https://www.kidzilla.hr/proizvod/lezaljka-za-bebe-5-u-1-kinderkraft-unimo/
Ucinilo mi se zgodno za bebu stavit da spava u dnevnoj sobi, pogotovo jer cu u pocetku spavati dolje zbog reza. Nekih 10 dana nakon carskog nije preporucljivo bas koristiti stepenice. A i nikad se ne zna kako ce teci sam oporavak. Moze sve biti super, a moze se i zakomplicirati. Ugl, neckam se kupiti tako nesto ili ne. Realno, mogu kolica s kosarom drzati u dnevnoj sobi i samo nadokupiti neku malo deblju podlogu da bebi bude ugodnije. Ali tako mi lijepo izgleda, plus moze se koristiti kasnije kao stolica (ide do 18kg). 😁
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Nama je danas neki cudan dan, malac se bas slabo javlja, koda je uspavan, a do sada uvijek vec ujutro oko 7 kick box i onda preko dana bas aktivno, dok danas nis takvog, sve nesto po malo migoljenje jedva da osjetim😳. Valjda je to normalno.. Jel vama znaju biti tako nekad usporeni?
Ja danas isto nosila doznake i zbogom posao. Sad samo ovi 'ozbiljni posli', biranje robicee, opreme..😄😄
Jel kupovao netko mozda Kinderkraftova kolica?kakvi su oni po kvaliteti?
I sto mislite o kadici Aquascale, kada sa vagom i termometrom? Cini mi se manjih dimenzija, a jos je i 3u1, pa skoro da bi nju polovnu negdje uzela.
Ja sam kupila Kinderkraftova kolica Prime 3u1 beige bas su mi jucer stigla na Kidzilla su najpovoljnija.Mi smo ih sastavili i izgledaju kvalitetno ali neznam koji si model gledala ti
https://ibb.co/r2XC64T
Evo slike trebalo mi je malo da skuzim kako poslati🤣
Joooj😍😍 ta su mi bas lijepa, boja je odlicna!. A kakva je kosara, jel veca ili onak srednje? I dal je baza jako glomazna? Mi od prvog sina imamo Peg Perego Book 3u1 i koristit cemo ih za pocetak vjerojatno dok je u kosari, ali kasnije definitivno kupujem nesto manje i laganije, jer ovo zauzme cijeli gepek😅
Nama je danas neki cudan dan, malac se bas slabo javlja, koda je uspavan, a do sada uvijek vec ujutro oko 7 kick box i onda preko dana bas aktivno, dok danas nis takvog, sve nesto po malo migoljenje jedva da osjetim😳. Valjda je to normalno.. Jel vama znaju biti tako nekad usporeni?
Ja danas isto nosila doznake i zbogom posao. Sad samo ovi 'ozbiljni posli', biranje robicee, opreme..😄😄
I sto mislite o kadici Aquascale, kada sa vagom i termometrom? Cini mi se manjih dimenzija, a jos je i 3u1, pa skoro da bi nju polovnu negdje uzela.
Ja sam kupila Kinderkraftova kolica Prime 3u1 beige bas su mi jucer stigla na Kidzilla su najpovoljnija.Mi smo ih sastavili i izgledaju kvalitetno ali neznam koji si model gledala ti
Ma nemam pojma🤣 zapeli mi za oko generalno, ali ne znam kakva je kvaliteta. I ovu lezaljku/kosaru 5u1 njihovu sam gledala, imaju bas dobrih stvari😏morat cu malo po ducanima da vidim u zivo.
Sto se tice izdajalica, kaj mislite o rabljenima? Onak..2,3x koristeno, pa sterilizirano? Nama je prosli puta bila frka s dojenjem, malac nije uopce znao sisati i da je nismo kupili, ne znam sta bi bilo samnom i s mojim cicama😅, jos u bolnici. Glupo mi je davat 300,400kn i onda da mi ne treba, ali koristena mi je malo onakk..🤨🤨
Nisam jedino probala elektricnu, cure koje ste koristile, jel bolja od rucne?
Hej cure, evo ja došla s pregleda. Bebica je dobro, okrenuta glavom prema dolje, ja zatvorena. Samo, vratila sam se sva zbunjena. Trenutačno sam na +10kg. Prije otprilike dva tjedna sam išla privatno na pregled i doktor je, kad je sve precizno izmjerio, rekao da je bebica nešto manja od 1000g. Napominjem da on ima moderan ultrazvuk na kojem sve sve detaljno vidi. Danas dođem na pregled i doktorica se čudi gdje je beba stala jer nemam baš veliki stomak i kaže da ima 2050g🤯 dva tjedna naprednija. Uz napomenu da nije bucmasta beba jer mjere trbuha odgovaraju tjednima. I gleda ona mene, gleda ultrazvuk i kaže da bi po tim mjerama trebala imati veći stomak. Napominjem da ima užasno loš ultrazvuk na kojem ne prepoznajem ni glavu ni noge. Kako beba u dva tjedna može dobiti više od 1kg??? Pa koliku ću ja bebu rodit? Sad me lagano hvata panika…
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Sto se tice izdajalica, kaj mislite o rabljenima? Onak..2,3x koristeno, pa sterilizirano? Nama je prosli puta bila frka s dojenjem, malac nije uopce znao sisati i da je nismo kupili, ne znam sta bi bilo samnom i s mojim cicama😅, jos u bolnici. Glupo mi je davat 300,400kn i onda da mi ne treba, ali koristena mi je malo onakk..🤨🤨
Ja sam dobila u prvoj trudnoci Aventovu rucnu, rabljenu. Spasila me jer bi inace dobila mastitis samo takav. Rucno izdajanje koje su tada favorozirali u Os bolnici u mom slucaju nikako nije funkcioniralo, boljelo je ajme. Izdajalica plus biobaza mast za bradavice, dusu dalo. ❤ (ako se koja od vas nade u slicnom problemu, da zna). Nikad necu moci dovoljno zahvaliti svojoj cimerici koja mi je to preporucila. Ugl ja sam izdajalicu iskuhavala, pa malo drzala u octu s limunskom kiselinom i nakon toga dobro isprala. U biti iskuhavala sam je nakon svakog koristenja, osim kad sam se nakon drugog poroda u jednom periodu morala samo izdajati zbog antibiotika koje sam pila. Inace za mladu curu je sisa bila sve, pa nije bilo potrebe za izdajanjem. Vjecito je bila pristekana. 🤣😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bilja1212
Da vam i ja pokazem nasa kolica 🙈
Nasa su Bebetto Luca Pro a autosjedalica ide na kolica prvih par mjeseci, Avionaut 🥰 igrackica na autosjedalici je iz pepca 😀 sportski dio nisam slikala jer je u kutiji 🤭
https://ibb.co/pw684tD
https://ibb.co/L6byN8G
https://ibb.co/nccTFf9
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Bilja1212
Njihaljku sam dobila od svojih kolega za odlazak na komplikacije 😀 FreeOn balance iz Bubamare
Duda je Bibs Couture, drzac za dudu je Konges slojd
Komoda je iz Jyska Limfjorden 3+3, malo smo poslozili dok ne nadem organizator 🤭😀
https://ibb.co/qRKxtH4
https://ibb.co/tPgm3j7
https://ibb.co/n8xwgvw
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Ja sam dobila u prvoj trudnoci Aventovu rucnu, rabljenu. Spasila me jer bi inace dobila mastitis samo takav. Rucno izdajanje koje su tada favorozirali u Os bolnici u mom slucaju nikako nije funkcioniralo, boljelo je ajme. Izdajalica plus biobaza mast za bradavice, dusu dalo. ❤ (ako se koja od vas nade u slicnom problemu, da zna). Nikad necu moci dovoljno zahvaliti svojoj cimerici koja mi je to preporucila. Ugl ja sam izdajalicu iskuhavala, pa malo drzala u octu s limunskom kiselinom i nakon toga dobro isprala. U biti iskuhavala sam je nakon svakog koristenja, osim kad sam se nakon drugog poroda u jednom periodu morala samo izdajati zbog antibiotika koje sam pila. Inace za mladu curu je sisa bila sve, pa nije bilo potrebe za izdajanjem. Vjecito je bila pristekana. 🤣😅
Ja cu isto dobiti na poklon, ne znam kakvu, ali je slabo koristena, oprana je i iskuhana, tako da uopce nemam problem da uzmem koristeno, a i znam tko mi daje to, tako da nema panike. 😁
A i bocicu cu dobiti isto od braticeve zene, znam kakva je cistunka ona, tako da znam da je detaljno oprala i iskuhala sve, cak je rekla i sesirice one za bradavice mi dat, kaze to je nju spasilo sad sa sinom posto je sa prvim djetetom dobila mastitis, tako da ja sam za polovno sve dok poznas dobro osobu koja ti poklanja tako sta. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
https://ibb.co/r2XC64T
Evo slike trebalo mi je malo da skuzim kako poslati🤣
Joooj😍😍 ta su mi bas lijepa, boja je odlicna!. A kakva je kosara, jel veca ili onak srednje? I dal je baza jako glomazna? Mi od prvog sina imamo Peg Perego Book 3u1 i koristit cemo ih za pocetak vjerojatno dok je u kosari, ali kasnije definitivno kupujem nesto manje i laganije, jer ovo zauzme cijeli gepek😅
A kosara je velika da,konstrukcija meni nije jedino su ti kotaci onako glomazni ali ja planiram setati po svuda,pa su mi se cinili ok za sve terene. Vjerujem da ce i meni zauzeti cijeli gepek ako uopce budu stala,ako ne morati cu uzeti suprugov auto na godinu dana jer je on tvrdio da ce stati🤣🤣a ako imate vec kolica s kosarom onda svakako nesto laganije za poslije,ali opcenito sam zadovoljna omjerom cijene i kvalitete Kinderkrafta ,narucila sam i krevetic njihov i isto je dobar.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji