Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    29. Srpanj 2021. 22:09

Bilja1212 kolica su ti predivna
    MARELA ja cu isto dobiti rucnu izdajalicu koristenu na poklon,mislim da je dovoljno da se sterilizira i nema potreba za kupovinom nove ako vec mozes dobiti od nekoga.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

CarpeDiem.
    29. Srpanj 2021. 22:28

Haru želim ti da vrijeme u bolnici prodje što brze i kraće, bar nas imaš ovde. Predpostavljam da ćeš biti koji tjedan dok ne dođes u neku sigurnu zonu (iako si i sada) ali sigurniji oko 37 t.
    Ako si se za relativno kratko vrijeme otvorila 1 prst pa sumnjaju na bakteriju to je ok da tako pusu na hladno jer se u visokim tjednima na to baš pazi zbog bebe da bakterija ne prodre do plodne vode.
    Vjerujem da ce sve biti uredu ali bolje neka isprate stanje, znaju zašto nešto rade.
    Biti će sve ok🙏♥️
    ............
    Što se izdajalica tiče ne  preporučujem ručnu,  električna mi je xx puta bolja i brža. E sada polovna ili nova to je već stvar izbora. Važno da je dezinficirate i otkuhate i ne bi trebalo biti problema.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• ponosna.mama
    29. Srpanj 2021. 22:55

Mokosh

I da, vidim da spominjete Kinderkraft kolica, pa sam se sjetila da je meni za oko zapela lezaljka Kinderkraft unimo 5u1.
    Evo link: https://www.kidzilla.hr/proizvod/lezaljka-za-bebe-5-u-1-kinderkraft-unimo/
    Ucinilo mi se zgodno za bebu stavit da spava u dnevnoj sobi, pogotovo jer cu u pocetku spavati dolje zbog reza. Nekih 10 dana nakon carskog nije preporucljivo bas koristiti stepenice. A i nikad se ne zna kako ce teci sam oporavak. Moze sve biti super, a moze se i zakomplicirati. Ugl, neckam se kupiti tako nesto ili ne. Realno, mogu kolica s kosarom drzati u dnevnoj sobi i samo nadokupiti neku malo deblju podlogu da bebi bude ugodnije. Ali tako mi lijepo izgleda, plus moze se koristiti kasnije kao stolica (ide do 18kg). 😁

Ja sam vec prije dva mjeseca kupila kinderkraft kolica i unimo 5 u 1 😊 ..ni jedno ni drugo nisam vidila uzivo, ali mi se svidilo na slici, odgledala par videa na youtubu i ucinilo mi se prakticno i pristupacno cijenom 🥰 

Missy88
    29. Srpanj 2021. 23:01

Leonoah

Hej cure, evo ja došla s pregleda. Bebica je dobro, okrenuta glavom prema dolje, ja zatvorena. Samo, vratila sam se sva zbunjena. Trenutačno sam na +10kg. Prije otprilike dva tjedna sam išla privatno na pregled i doktor je, kad je sve precizno izmjerio, rekao da je bebica nešto manja od 1000g. Napominjem da on ima moderan ultrazvuk na kojem sve sve detaljno vidi. Danas dođem na pregled i doktorica se čudi gdje je beba stala jer nemam baš veliki stomak i kaže da ima 2050g🤯 dva tjedna naprednija. Uz napomenu da nije bucmasta beba jer mjere trbuha odgovaraju tjednima. I gleda ona mene, gleda ultrazvuk i kaže da bi po tim mjerama trebala imati veći stomak. Napominjem da ima užasno loš ultrazvuk na kojem ne prepoznajem ni glavu ni noge. Kako beba u dva tjedna može dobiti više od 1kg??? Pa koliku ću ja bebu rodit? Sad me lagano hvata panika…

To su ti sve ionako samo procjene, razlikuje se kod svakog ginekologa, mozda je imala nesto vise prosli put nego je uspjela izmjeriti, a sad isto tko zna. Meni je privatna ginekologica rekla da beba ima 1500g i da je nesto manja nego bi trebala biti, u 32. tjednu, a tri tjedna kasnije, ovaj tjedan kod moje soc gin, izmjerila 2300g i sad je kao taman. Po tome je u tri tjedna nabila skoro kilu, u sto sumnjam, ali bitno da napreduje 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Mišić
    29. Srpanj 2021. 23:46

Dannna i Haru drzite se, cure!!! 🍀🍀
    Dannna jesi vec uspila doci do drugog misljenja?
    Haru to su sigurno mjere predostroznosti, izdrzat cete i ti i beba bez problema, vidjet ces! 🤗

Mišić
    29. Srpanj 2021. 23:50

Marela mislim da slobodno mozes uzeti polovnu izdajalicu, iskuhavanjem ces ionako sve pobiti. 😜 e sad, rucna ili elektricna - to je sve individualno. Netko s rucnom moze sve, a nekim zenama izdajanje ide samo uz pomoc elektricne. 

Mišić
    29. Srpanj 2021. 23:55

Mokosh tocno se tako i ja osjecam kao sto si napisala - malo preplaseno jer je sve nekako blizu, ali uzbudjeno zbog bebice. 💕 Ja sam prosli vikdnd spakirala ruksak za radjaonicu i torbu za rodiliste 🙈
    Sanjarka jeeej za hormone! 💪🏻 I daaaa, i ja sam vidjela da ljetnice prenose, a da se kod nas stvari neobicno brzo odigravaju. 🙈🙈🙈 

Sanjarka88
    30. Srpanj 2021. 06:56

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    SRPANJ:
    Little baby 30.07.
    Tommyfame 30.07.
    Petoma93 30.07.
    KOLOVOZ:
    aAnchy 02.08.
    Naki123 02.08.
    Buhtlica34 02.08.
    Bumac95 02.08.
    Minnie25 03.08.
    Daniella2207 03.08.
    Bilja1212 04.08.
    Sanjarka88 04.08.
    Bubica_0706 04.08.
    Taya 04.08.
    Lyra 04.08.
    Sanjalica5 04.08.
    Rita37 04.08.
    Sunce7 05.08.
    Orhideja13 06.08.
    Sanja0508 06.08.
    Freya_444 06.08.
    Tracy 10.08.
    Lovely 10.08.
    Keto35 11.08.
    Ivkica 11.08.
    LadyD 12.08.
    Ivona1505 12.08.
    Endzrue 12.08.
    Zara7 16.08.
    Nyssa_ 16.08.
    Lješnjak 16.08.
    Lollypop 16.08.
    Lorre 17.08.
    Preggo_Life 17.08.
    Traveller 17.08.
    Anuška 18.08.
    Mateja31 19.08.
    Ana25 19.08.
    Ponosnamama 19.08.
    Freya_444 19.08.
    Leah 20.08.
    Jana25 20.08.
    Missy88 20.08.
    Ivkica 20.08.
    CarpeDiem 25.08.
    Mateja2602 26.08.
    Ani92 27.08.
    LilM 30.08.
    Jackie27 31.08.
    RUJAN:
    Meaa. 07.09.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Srpanj 2021. 07:17

Dobro jutro ženice drage 😊
    Ja sam se izgleda pretplatila na buđenje u 6h 🙄
    Sinoć je malac štucao skroz nisko u predjelu gaćica , vec sam mislila da je krenuo van. Jutros je štucao lijevo malo nize od pupka. Izgleda da se on jos dobro Komoda unutra hahah 
    MARELA ma normalno je da bebači imaju takve dane. Uostalom sad unaprijed će vjerovatno vise i biti takvih pokreta nego udaraca, ipak je sve manje mjesta unutra 😊 Podrzavam koristene izdajalice 👍
    Mia38 kad je tebi termin? Stize cura ili dečko ? 😊 Da te upisem na listu 💞
    Petoma93 drago mi da si se javila i da je sve ok. Piši nam češće 😊
    Vel. Robice moji su oboje nosili 68 tek sa nekih 6mj. Tu stvarno nema pravila. Ja sam kupovala 56 i 62. 56 ima dosta toga bodića i jednodijelnih piđamica, poneke hlačice i majičica. No 62 sam vise toga uzimala i raznovrsnije, tu već imam dvodijelnih stvarčica.. Pa vidit ćemo 😊
    Daniella predivna su kolica, boja mi je 🤩
    Mokosh ja sam isto tako planirala zavrsni shoping i pripremu torbe oko 34tt. To mi je nekako taman 😊
    Ležaljka super izgleda. Ja sam odlučila bez kolica ovaj put u stanu. Isto trazim rjesenje za dnevni boravak. I za zapeo mi je oči kinderkraft krevetić sofi 4u1. Budem jos malo se s dimenzijama pozabavila jer nemamo veliki stan pa naručim od svojih.
    To je taj. Posli bude kao vrtić 
    https://babyland.hr/proizvod/prijenosni-krevetic-kinderkraft-sofi-4u1/
    Imam Tiny love lezaljku od starijeg https://www.magicbaby.hr/tiny-love-lezaljka-3u1-rocker-napper-crvena.html no ima pregib po sred lezaja i nije za duza spavanja. Nju cu sad spustiti kod mojih da stoji kad smo dole kod njih, a mi cemo u babyBjorn. 
    Leonoah nebi se puno izbuđivala oko tih mjerenje. Često nisu točna 
    Bebuška napreduje i to je najvažnije 💙
    Bilja sve mi se bas bas sviđa 🤩

Sanjarka88
    30. Srpanj 2021. 07:26

Poklončič kako prosao pregled jučer? 😊
    Little baby, Tommyfame, Petoma93 sretno cureeeee 💞
    Bumac kako si ti? Kako izgleda mirovanje sada? 
    FilipFlop di si? Hoces doći s 3. Nickom? 😂😂
    Lovely, aAnchy, Mimica, Bubica0706, Buba Bublica, Love,Naki, Littleblue21 , Keto, Gigi, Marea, Minnie25, Anuška, Lejla, Leah, Kinderica…. i da ne nabrajam dalje. Sta ste tihe zadnjih dana? Sta ima kod vas? Pišite nam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.