Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    21. Srpanj 2021. 16:37

Sada vidim da sam ja zaboravila reci za pregled. Ja sutra idem. Pregled i guk profil. Bas vam javim kako je proslo.

Jackie-super je krevetic. I nije rano. I mi smo svoj sastavili ima 3 tjedna jer sam ja bila nestrpljiva. Sada u njega samo trpam sve sto kupim za bebu 🥰

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• sunce7
    21. Srpanj 2021. 16:41

Haru evo ti ideja za vjesanje djecje robice😂😂

https://www.jutarnji.hr/domidizajn/savjeti/sjajan-nacin-za-vjesanje-djecje-robice-olaksat-ce-vam-zivot-i-ustedjeti-prostor-9851551 

Sanjarka88
    21. Srpanj 2021. 16:42

Haru

Sanjalica super za pregled! Sada možeš mirno nastaviti dalje. 🙂
    -
    Jackie baš je divan krevetić. 😁
    -
    Je li koja prala ruksak s Alija već? Na koliko ste ga ubacile?
    I ako je koja prije naručivala s Ethereala koliko se otprilike ček paket?
    -
    Ja sam danas oprala prvu turu robice i moram reći da nemam dovoljno kvačica za sve povješati. 🙈😂

Ethereal mi dosao doslovno u 1 dan 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tratinčica12
    21. Srpanj 2021. 16:43

Haru

Sanjalica super za pregled! Sada možeš mirno nastaviti dalje. 🙂
    -
    Jackie baš je divan krevetić. 😁
    -
    Je li koja prala ruksak s Alija već? Na koliko ste ga ubacile?
    I ako je koja prije naručivala s Ethereala koliko se otprilike ček paket?
    -
    Ja sam danas oprala prvu turu robice i moram reći da nemam dovoljno kvačica za sve povješati. 🙈😂

Tienna, krevetić sam naručila sa stranice Kretex. Zove se krevetić Tomi ☺
    Za cure iz BiH ako neka želi ima stranica Simpson. To je zapravo firma koja proizvodi i jeftinije je, ali nažalost ne dostavljaju u Hr. Ima i na stranici Bojprom (na toj str se zove Nina krevetić), ali isto ne dostavljaju u Hr, a jeftinije je 250-300 kn nego na ovoj.
    -
    Ja sam ruksak s Alija oprala na ruke. Onako istrljala sve krpicom mokrom, voda a omekšivačem ili tek. Deterdžent, nezz ni ja više. Bilo me strah ubaciti ga u mašinu 🙈😃
    -
    Naručivala sam s Ethereala. Naručila u nedjelju navečer, prijepodne danas stigao paket DPD-om. Taman bilo sniženje tada ☺ i prezadovoljna sam svima. Naručila pamučnu dekicu, tetra pelene muslin i pamuk i krpice manje muslin, podbradnjake u obliku trokuta i one što imaju nepropusnu stranu iza.
    I krevetić i madrac sam naručila u nedjelju navečer, i evo prijepodne je sve došlo. Nisam očekivala tako brzu isporuku ☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Sanjarka88
    21. Srpanj 2021. 16:44

sunce7

https://www.jutarnji.hr/domidizajn/savjeti/sjajan-nacin-za-vjesanje-djecje-robice-olaksat-ce-vam-zivot-i-ustedjeti-prostor-9851551

Dobra ideja 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Haru
    21. Srpanj 2021. 16:59

sunce7

Kako dobra ideja! 😄

Sanjarka i Jackie ... Naručila sam u subotu isto na sniženju gnijezdo i tetra pelene i još nema paketa. Čak kada odem u detalje narudžbe piše da je u obradi i nije još poslana. 😐 Valjda će brzo, ne mogu dočekati. 

'21. 💙
    '24. 💛

Tratinčica12
    21. Srpanj 2021. 17:42

Haru

sunce7

Kako dobra ideja! 😄
    -
    Sanjarka i Jackie … Naručila sam u subotu isto na sniženju gnijezdo i tetra pelene i još nema paketa. Čak kada odem u detalje narudžbe piše da je u obradi i nije još poslana. 😐 Valjda će brzo, ne mogu dočekati.

Ja sam odmah dobila mail da je narudžba zaprimljena i onda jučer od DPD-a da stiže danas. 
    Ma stići će sigurno ovih dana, možda im je gužva jer je bilo vjerojatno puno narudžbi zbog sniženja ☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Missy88
    21. Srpanj 2021. 17:42

Haru

sunce7

Kako dobra ideja! 😄
    -
    Sanjarka i Jackie … Naručila sam u subotu isto na sniženju gnijezdo i tetra pelene i još nema paketa. Čak kada odem u detalje narudžbe piše da je u obradi i nije još poslana. 😐 Valjda će brzo, ne mogu dočekati.

Ja sam narucila isto za vikend, ne znam vise jel subota ili nedjelja bila, stiglo jutros. I prosla dva puta kad sam narucivala je brzo stiglo, posalju zapravo vec iduci dan, kroz dva, tri dana je tu 😊

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

preggo_life
    21. Srpanj 2021. 20:13

Jeste kupovale prematalice? Kakve ste uzele? 

Ljesnjak
    21. Srpanj 2021. 20:27

A mene pak zanimaju preporuke za klokanice/nosiljke, ali bas da su ergonomski ispravne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.