Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    20. Srpanj 2021. 20:26

anuška

Sanjalica5 - Nadam se da će biti sve u redu. Stvarno može biti i mali u nekom čudnom položaju. Sestra mi je jednom pričala da se njoj mali čudno majestio, nešto kao da je sjeo na želudac i da je imala užasne bolove i išla na hitnu. I samo su joj rekli da miruje i čeka da se mali pomakne. Tako da i ti probaj što više ležati pa možda i prođe. Nadam se da ti je pregled što ranije sutra.

Sutra u 20 do 10... Pa vidjet cu sta ce da mi kaze...samo molim Boga da se nisam pocela otvaratii a neka kontrakcija nisu bolne... Vidjet cemo sve sutra...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

anuška
    20. Srpanj 2021. 20:41

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

anuška

Sanjalica5 - Nadam se da će biti sve u redu. Stvarno može biti i mali u nekom čudnom položaju. Sestra mi je jednom pričala da se njoj mali čudno majestio, nešto kao da je sjeo na želudac i da je imala užasne bolove i išla na hitnu. I samo su joj rekli da miruje i čeka da se mali pomakne. Tako da i ti probaj što više ležati pa možda i prođe. Nadam se da ti je pregled što ranije sutra.

Sutra u 20 do 10… Pa vidjet cu sta ce da mi kaze…samo molim Boga da se nisam pocela otvaratii a neka kontrakcija nisu bolne… Vidjet cemo sve sutra…

Da li osjećaš možda kakvo stezanje, opuštanje trbuha pa da je opet tvrd? Čitala sam da se tako mogu prepoznati kontrakcije. Ako ti je stalno tvrd, onda vjerojatno nisu, ali opet ja nemam iskustva s tim. Miruj samo jer što god da je rekli bi ti da miruješ plus možda neki lijek, a u slučaju da ti bude i dalje loše, uvijek možeš na hitnu otići. Super da je pregled ujutro pa ne moraš čekati cijeli dan. Nadam se da ipak nije otvaranje. Može biti i da si se preforsirala, problemi sa crijevima, položaj malog...svašta što nije opasno. Svakako javi kakva je situacija i držim fige da bude sve ok 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Jana25
    20. Srpanj 2021. 20:58

Mišić hvala ti sto pitas 🥰 OGTT je bolji nego prvi put.
    Nemamo gestacijski dijabetes (2 puta pokazali nalazi)samo veliku debelu bebu 🤣
    Radila sam i KKS i 2 vrijednosgi su povisene. I naravno ja panicar, zlostavljam druge trudnice, zovem svoju dr.koja je zapalila na godisnji. Googlam, zovem ujnu koja radi u bolnici, svi govore da je okej 🤣
    Evo i nalaza https://ibb.co/2q9XBWV
    Sljedeci pregled 20.8. U TA tad cu biti 36+4 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Missy88
    20. Srpanj 2021. 21:22

Mišić

Jana kakav je nalaz OGTT-a? Moj je uredan. 😆 med sestra se pukla smijati da ce mi sad dr reci da je ipak do mene, a ne do metabolizma 🤣🤣🤣🤣
    ____
    Cestitke na super pregledima! 😊
    ____
    Sutra startam s CTG-om, bas sam uzbudjena, hehehe. Endzrue, Missy kad vi pocinjete s tim?

Vec? Nemam pojma, ja imam pregled u ponedjeljak kod svoje soc gin, uzet ce mi bris za streptokok i vjerujem da se nakon toga narucujem u TA. Za ctg nemam pojma niti ga je itko spominjao 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    20. Srpanj 2021. 21:42

anuška

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

anuška

Sutra u 20 do 10… Pa vidjet cu sta ce da mi kaze…samo molim Boga da se nisam pocela otvaratii a neka kontrakcija nisu bolne… Vidjet cemo sve sutra…

Da li osjećaš možda kakvo stezanje, opuštanje trbuha pa da je opet tvrd? Čitala sam da se tako mogu prepoznati kontrakcije. Ako ti je stalno tvrd, onda vjerojatno nisu, ali opet ja nemam iskustva s tim. Miruj samo jer što god da je rekli bi ti da miruješ plus možda neki lijek, a u slučaju da ti bude i dalje loše, uvijek možeš na hitnu otići. Super da je pregled ujutro pa ne moraš čekati cijeli dan. Nadam se da ipak nije otvaranje. Može biti i da si se preforsirala, problemi sa crijevima, položaj malog…svašta što nije opasno. Svakako javi kakva je situacija i držim fige da bude sve ok

Daaa stezanje pa opustanje stomaka ali samo na sredini..mslm tacno gdje je maternica...mislim,nisam sigurna...ili se samo on okrene ledjima pa mi bude tvrdo...ne znam stvarnoo...jedva cekam sutra da osvane pa da vidim sta i kakoo...

Hvala na podrscii cure moje ❤❤ javim se sutra poslije pregleda ❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• marea
    20. Srpanj 2021. 22:13

Bas mi je zanimljivo da vas negdje već šalju na ctg. Jel znate zašto ranije rade ctg? U Petrovoj recimo rade tek od punih 38 tjedana. 😅
    Jana, to ti je skroz normalan nalaz 
    Sanjalice, jel bi to mogle biti bh kontrakcije? 
    Sanjarka, 2 godine je, tornado mali. Koliko je tvoj?

• Tienna
    20. Srpanj 2021. 22:50

Sanjalica, drži se, javi nam sutra što ti katu na pregledu!
    Netko je pitao ja jastuk za bočno spavanje. Ja sam prošli tjedan kupila ovaj https://www.moemax.hr/p/nadana-jastuk-za-bocno-spavanje-lisi-0079920442
    Nije deklariran za trudnice, ali ista stvar... meni je super, baš mi je udoban i taman tvrd koliko treba biti! Sad je još na popustu, plus 30 kn za navlaku.  Isplati se svake lipe

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Rita37🤰
    20. Srpanj 2021. 23:29

Ehej  mamice.... Ja sam danas obavila kontrolu... Radio je pregled  cervix prstom i na vaginalni uzv.   Pa normalni ultrazvuk... I color dopler... Mala se tak mrdala da mi je slikao nogicu a ne lice jer na njemu je drzala šakice hahah neda se.   Radjen je je prvi ctg... I rekao je od sad svaka dva tjedna....  Uredno sve danas...  Rita ima 1487gr....  A ja opet imala glukoze u urinu pa mi je dao uputnicu da idem kod interniste radit opet ogtt..... Za svaki slucaj... Inace kila do sad 7+...... Sve uredno.  Idem vas citat.... Pa pisem ako se treba na nest nadovezati. Pusa svima

Rita37🤰
    20. Srpanj 2021. 23:56

marea

Bas mi je zanimljivo da vas negdje već šalju na ctg. Jel znate zašto ranije rade ctg? U Petrovoj recimo rade tek od punih 38 tjedana. 😅

Ja sam napunila 38g prva mi ne trudnoca... Imam jako mladog doktora imam osjecaj da pise diplomski na temu moje trudnoce jer je toliko detaljan i oprezan u bas svemu.. Tako da nije me iznenadilo ctg od 30tj...   Inace u Bayernu sam. 

plavabosanka
    21. Srpanj 2021. 00:33

marea

Ja sam prvi put bila sa 25tjedana na ctgu i to mi je kratko pustila da čujem srce i dalje ugasila zvuk, a sad u ponedjeljak sam slušala cijelo vrijeme otkucaje srca. Ne znam zašto meni rade tako rano, ali ne želim niti pitati jer barem nešto da rade ranije pošto mi inače nikad nije htjela pustiti otkucaje. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.