Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lovely
    21. Srpanj 2021. 09:03

Monalisa ja sam naručivala. Možeš platit paypalom ako ga imaš, a možeš o običnom karticom. Ja u tu svrhu koristim žiro račun 🤗
    LadyD ja nisam kupila i ne planiram za početak. Kupila sam plahte, dekicu, spavat će u jastuku na početku, a u kući tako i tako treba biti toplo.. mislim da su onda jorgančić, a osobito jastuk nepotrebni.

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

anuška
    21. Srpanj 2021. 09:37

Sanjalica5 - nadam se da se danas osjećaš bolje i da si se uspjela naspavati. Sretno ti na pregledu i javi kako je prošlo. 
    Tienna i Preggo_life - vaši jastuci imaju više smisla nego moj. Niti je doboljno kratak i malen da ga mogu micati samo tako po noći, a niti dovoljno dugačak da bude i s lijeva i desna. Sad hvala Bogu nemam problema sa spavanjem pa se nadam da mi neće niti trebati, osim možda za dojenje zgodno dođe kasnije :)
    Što se tiče pletenica i ogradica, ja još nisam ni sama odlučila kako bi, možda uzmem neku tanku ogradicu da se ne lupi bebac u ogradu, ali mislim da ostale ukrase neću uzimati. Ima i drugih prekrasnih i korisnih stvari na koje se može potrošiti novac 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Haru
    21. Srpanj 2021. 10:11

Ja sam dobila poplun, jastuk i sve što ide uz to, ali ne planiram koristiti sada nego tek kasnije. Mislim da će nepropusna podloga, plahta i ogradica biti dovoljni za početak. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

Lady.D
    21. Srpanj 2021. 10:48

Onda sve relativno slicno razmisljamo. Dovoljni su zastita za madrac, plahta i ogradica. Kupovinu posteljine, jastuka i popluna cu odgoditi za kasnije. Ima i prioritetnijih stvari za kupiti. 😊
    Kako citam komentare drugih cura sve vise naginjem kupovini obicne tanke ogradice koja se veze za krevetic. Funkcionalnost i sigurnost je ipak vaznija od estetike. 👍

• Lyra
    21. Srpanj 2021. 11:01

Lady.D

Onda sve relativno slicno razmisljamo. Dovoljni su zastita za madrac, plahta i ogradica. Kupovinu posteljine, jastuka i popluna cu odgoditi za kasnije. Ima i prioritetnijih stvari za kupiti. 😊
    Kako citam komentare drugih cura sve vise naginjem kupovini obicne tanke ogradice koja se veze za krevetic. Funkcionalnost i sigurnost je ipak vaznija od estetike. 👍

Mi smo ogradicu stavili samo s dvije strane gdje je zid jer je trenutni mali dudas pa bi mi dude padale iza kinderbeta i nervirale me :D inace ne bi ni tu ogradicu imao :) plahta i nepropusna sasvim dovoljne.

👦 11/2017 👶 9/2020

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    21. Srpanj 2021. 11:01

Evo mene sa pregleda zene moje 😌
    Sve je u najboljem redu...Bebaaan ima 1370gr...sve velicine ( glave,stomaka,nogica) odgovaraju nasoj sedmici...glavica je dole okrenuta....
    Sto se mene tice...nije vidio kontrakcije ali kaze da je to sasvim normalno u ovim tjednima..ako primjetim da su bas ceste i bolne da se javim u bolnicu...sve dok nisu bolne je normalno....da pijem 3 puta dnevno magnezij od 300mg...grlic normalne duzine...nije skracen niti omeksan....da nastavim piti tablete za zeljezo...sad su mi pregledi svake 2 sedmice ne svake 4 kao prije....tako da injjekciju za krvnu grupu primam iduci pregled ( 04.08.21. SANJARKAAAA 😂😂)..

Eto zenicee sve je u najboljem redu hvala Bogu 😌🙏

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Lyra
    21. Srpanj 2021. 11:03

preggo_life

anuška
    Naručila sam s amazona jastuk po preporukama nekih youtuberica koje pratim 😅 Htjela sam da bude u obliku slova U, al dugačak do stopala da se mogu prebaciti cijela preko njega. Ovakav imam https://www.amazon.com/QUEEN-ROSE-Pregnancy-Cover-U-Maternity/dp/B07B2Q3X75. Ponekad se uspijem idealno namjestiti da čak zaboravim da imam trbuh 😂 Stavim ga oko vrata pa ga nosim iz spavaće na kauč, a išao je sa mnom i na more, al sam ga morala zavakumirat u najvećem spacebagu koji imam da stane u auto. 😀 Al za spavanje, osim jastuka, spasili me nadmadraci (oni najobičniji spužvasti), pa ako nekog bole kukovi ili ramena definitivno preporučujem. Ja inače spavam na leđima, al sad osjećam preveliki pritisak kad tako ležim, pa sam se morala trenirat na spavanje na boku, mozda je zato kod mene to spavanje tako problematično… 
    LadyD
    Koje si veličine robicu uzela?
    Super mi je ovo s ovim kao navlakicama za prste, čini mi se jako praktično za zimu. 
    Endzrue
    Zvuči skroz jednostavno ovak napisano (za slojevito oblacenje). Ja sam jučer od tog radila znanstvenu fantastiku, pa sam sad već smiješna sama sebi 😀 Nema toga kaj nisam u stanju zakomplicirat toliko da me mozak zaboli 😂
    .
    E cure, zašto se kupuju ove neke zaštite za krevetiće? Npr. pletenice ili one navlake za letvice i sl. Ima to baš neku svrhu ili? Dvoumim se dal da kupujem ili ne.

Navlake za letvice su zakon kad su veci i krenu se dizati na noge jer padaju ko kruske i svako malo odvale glavom u kinderbet.

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    21. Srpanj 2021. 11:06

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Evo mene sa pregledazene moje 😌
    Sve je u najboljem redu…Bebaaan ima 1370gr…sve velicine ( glave,stomaka,nogica) odgovaraju nasoj sedmici…glavica je dole okrenuta….
    Sto se mene tice…nije vidio kontrakcije ali kaze da je to sasvim normalno u ovim tjednima..ako primjetim da su bas ceste i bolne da se javim u bolnicu…sve dok nisu bolne je normalno….da pijem 3 puta dnevno magnezij od 300mg…grlic normalne duzine…nije skracen niti omeksan….da nastavim piti tablete za zeljezo…sad su mi pregledi svake 2 sedmice ne svake 4 kao prije….tako da injjekciju za krvnu grupu primam iduci pregled ( 04.08.21. SANJARKAAAA 😂😂)..

Super za pregled i bebana! ❤️

Meni je isto 4.8. 😁

👦 11/2017 👶 9/2020

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    21. Srpanj 2021. 11:16

P.S. smrsala sam 2,5 kg od kako sam na dijeti....ii plodova voda je okee....to sam extra pitala jer na velikom ultrazvuku mi je receno da imam malo vise vode...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    21. Srpanj 2021. 11:18

Traveller

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Evo mene sa pregledazene moje 😌
    Sve je u najboljem redu…Bebaaan ima 1370gr…sve velicine ( glave,stomaka,nogica) odgovaraju nasoj sedmici…glavica je dole okrenuta….
    Sto se mene tice…nije vidio kontrakcije ali kaze da je to sasvim normalno u ovim tjednima..ako primjetim da su bas ceste i bolne da se javim u bolnicu…sve dok nisu bolne je normalno….da pijem 3 puta dnevno magnezij od 300mg…grlic normalne duzine…nije skracen niti omeksan….da nastavim piti tablete za zeljezo…sad su mi pregledi svake 2 sedmice ne svake 4 kao prije….tako da injjekciju za krvnu grupu primam iduci pregled ( 04.08.21. SANJARKAAAA 😂😂)..

Super da je sve u redu, sad možeš biti mirna. Kako je beba bila okrenuta na zadnjem pregledu? Jer obzirom da je glava sad dolje, vrlo moguće da se stvarno okretala.

Mislim da je glavica bila na lijevoj strani prema goree...sada su gore nogice a glavica dole...pa eto vidjet cemo dalje...drago mi je da je pregled sada svake 2 sedmice hehe...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.