Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    21. Srpanj 2021. 23:44

Snivalica

Pozdrav, trudnice ;)
    Nisam bila baš jako aktivna ovdje, jer sam imala dosta mučnina na početku i tako, ali evo, čekamo dečka i curu i vjerojatno ćemo spadati u jesen, ako baš ne urane previše
    S trudnoćom mi je sve za sada ok, jedino sam sada dobila svrbež udova i dlanova, pa čitam da bi to mogla biti kolestaza. Jel koja od vas možda imala slilčne simptome?
    Znam da malo upadam iz neba pa u rebra s pitanjem…

Dobro nam došla. Bas sam neki dan razmisljala kako nemamo blizance u grupi kada evo tebe 🥰
    Što se tice svrbeža to nemam, ali se nadam da ce neka druga cura znati vise od mene.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

plavabosanka
    21. Srpanj 2021. 23:45

CarpeDiem.

Jutro cure, evo i mene sa zorom… 🙊🏙
    Čestitamuredne preglede, uredne nalazite oggt-a, i napredne bebice. 🎊
    Lyrrakao i ostale cure vjerujem da je sa tvojom bebom sve u najboljem redu.
    Nema nista loše u tome da provjere dodatno.
    Sanjalica5 prave kontrakcije uz otvaranje ne možeš fulati 🙈.
    (Jak bol (bas jak) kao menstualni grc, koji se širi iz stomaka u lumbalni dio ledja i prema karlici.
    Pravilan svako npr 5 minuta. Baš osjetis kad nailazi novi i jedva ga prodišes.
    (Izdrzivo je nego moram ovako opisati kako je u tom momentu 🤣).
    To su kod tebe mozda pripremne, a možda probava ili akrobacije bebe. Javi nam se iza pregleda.
    🍀🤞
    Sretnoostalima curama ako imate danas preglede.🍀
    Zara 7super su se prihvatile.
    Imamo malog Njemackog špica, staru 3 godine.
    Od pocetka sam spustila bebu na pod u jajetu, ona ju je onjuskala i od tada su nerazdvojne 🥰.
    Pažljive su jedna prema drugoj, Koko samo što ne proporica sa njom🤣.
    Nisam branila kontakt, od pocetka je "sudjelovala" dok bebu hranim, presvlacim, kupam… u smislu da je tu stalno gleda šta radim, njuška, leži joj pored noga ili iza leđa… 🙊
    Ani 92prestala sam u prvoj trudnoci s prvim ultrazvukom i bebinim otkucajima.
    Mučnine su samo podrzale i olakšale odluku.
    Također i informacija da bebi prestaje dotok kisika na momenat svaki put kada uvucem dim cigarete…
    Jednom sam zapalila desetak cigareta u noći nakon prestanka, a iza poroda, i toliko sam se otrovala da nisam mogla dići glave cijeli naredni dan. Vise mi ne padaju na pamet…
    Nema pretjeranih savjeta, samo tvoja percepcija o pušenju i snaga volje. Sve je u tebi. Vjerujem da možeš.
    Plavabosanka poslati ću ti prijedlog na Whats up bio-aktivne koje ja koristim, ne izazivaju probleme sa probavom, i ne smetaju praznom želucu, ali bi svakako bilo poželjno da iza njih u narednih 30-40 minuta doručkujes.
    –Ja čekam da se otvori Rewe da idem u pekaru jer mi već 40 minuta mirise kruh iz pekare 🤣. (Inace ga ne jedem nikako ili jako rijetko).
    Meni ctg počinje već s iducim pregledom, (nije ništa zabrinjavajuće) ovde malo ranije počnu sa ctg-om u praksama.
    Vecinom slušaš stalno otkucaje svih 30 minuta. Najljepša muzika 🎶

Možee šibni. Od ovih sam baš povraćala i mučnina me pratila kroz cijeli dan, danas me bilo strah ih uzet. Probat ću sutra. 

A znači normalno je da ovdje počinju ranije s ctg reko ne želim ni pitat zašto jer mi je lijepo slušati 🙈❤️ pa reko ak pitam nešto strah me da ne prestanu 🤣🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Mišić
    21. Srpanj 2021. 23:57

Jana jeeeeej za odlican nalaz! 🥳 neka velikog bebulinca! 😁😁
    Missy, Endzrue Bas mi jd to zanimljivo! Moj ginekolog salje na tjedni CTG od ulaska u 34. tjedan, a pred kraj bude i cesci.
    Sanjarka super je proslo, nema trudova i srdasce je super. Jedino je bas puno divljala pa su ju morali nekoliko puta iznova traziti, hehehe. Mrvicu me samo zabrinulo sto je med sestra komentirala da se bas nisko postavila. 
    Ljesnjak i ja preporucujem Ergobaby. Imam Ergo Omni 360 i prezadovoljna sam. Nisiljka je bila udobna i djecaku i meni, spasila me kad je imao grceve ili je bio jako nervozan. Baci oko i na Baby Tulu, njihove nosiljke isto dosta hvale. Nedavno (mozda prosle god?) je Ergobaby izbacio i nosiljku bas za novorodjdncad, cini mi se da je to Ergo Embrace, ali s njom nemam iskustva

plavabosanka
    22. Srpanj 2021. 00:01

Snivalica

Pozdrav, trudnice ;)
    Nisam bila baš jako aktivna ovdje, jer sam imala dosta mučnina na početku i tako, ali evo, čekamo dečka i curu i vjerojatno ćemo spadati u jesen, ako baš ne urane previše
    S trudnoćom mi je sve za sada ok, jedino sam sada dobila svrbež udova i dlanova, pa čitam da bi to mogla biti kolestaza. Jel koja od vas možda imala slilčne simptome?
    Znam da malo upadam iz neba pa u rebra s pitanjem…

Dobro došla i čestitke ❤️💙🙈😍

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    22. Srpanj 2021. 00:05

Mišić

Jana jeeeeej za odlican nalaz! 🥳 neka velikog bebulinca! 😁😁
    Missy, Endzrue Bas mi jd to zanimljivo! Moj ginekolog salje na tjedni CTG od ulaska u 34. tjedan, a pred kraj bude i cesci.
    Sanjarka super je proslo, nema trudova i srdasce je super. Jedino je bas puno divljala pa su ju morali nekoliko puta iznova traziti, hehehe. Mrvicu me samo zabrinulo sto je med sestra komentirala da se bas nisko postavila.
    Ljesnjak i ja preporucujem Ergobaby. Imam Ergo Omni 360 i prezadovoljna sam. Nisiljka je bila udobna i djecaku i meni, spasila me kad je imao grceve ili je bio jako nervozan. Baci oko i na Baby Tulu, njihove nosiljke isto dosta hvale. Nedavno (mozda prosle god?) je Ergobaby izbacio i nosiljku bas za novorodjdncad, cini mi se da je to Ergo Embrace, ali s njom nemam iskustva

Jel osjetiš to da te lupa baš nisko ili? 

Inače moj se bebac ponovo okrenuo i sad me lupa tik iznad ruba gaća, nekad imam osjećaj da mi je sjeo na mjehur 🙈 a vidim da ste neke pisale kako vas bebice lupaju u rebra. Ja nez taj osjećaj uvijek bude oko pupka ili baš nisko ko ovih dana. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

Endzrue
    22. Srpanj 2021. 00:29

Sanjalica5  ako možeš napisati zašto primaš u trudnoći injekciju za minus Rh faktor a ne iza poroda? 

Endzrue
    22. Srpanj 2021. 00:42

Lješnjak odi u grupu na fejsu Nošenje beba i djece (to je naša Iris, glavna savjetnica za nošenje, ima i web stranicu od A do Ž od početaka do kraja nošenja sa recenzijama svih nosiljki ili Nošenje beba (babywearing)  tamo pronađi isto osnovne info i možete slikati bebu pa vam pomognu da se pravilno namjestite. Moja preporuka za jesen i zimu je elastična marama, od nosiljki "Tula"  i preporuka za naše šivalice, ima i poslovnih nosiljki... Freda, Bazzinga i DracoMom pa provirite za početak na prve 2 stranice 

Endzrue
    22. Srpanj 2021. 00:47

Sunce7 Baby bjorn  ovisi koji. Većina ne podržava pravilan položaj "žabice" i potpore od koljena do koljena nego su visilicea tu je onda opterećenje na kralježnicu 

Sanjarka88
    22. Srpanj 2021. 07:02

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    SRPANJ:
    Ponosna.mama 22.07.
    Ana25 22.07.
    CarpeDiem 22.07.
    Endzrue 22.07.
    Sanja0508 22.07.
    LilM 23.07.
    Anuška 23.07.
    Ljesnjak 23.07.
    Monalisa 23.07.
    Missy88 26.07.
    Lisa27 28.07.
    Lollypop 28.07.
    Haru 29.07.
    Pokloncic 29.07.
    Freya444 29.07.
    MadameI 29.07.
    Little baby 30.07.
    Tommyfame 30.07.
    Petoma93 30.07.
    KOLOVOZ:
    aAnchy 02.08.
    Naki123 02.08.
    Buhtlica34 02.08.
    Minnie25 03.08.
    Bilja1212 04.08.
    Sanjarka88 04.08.
    Bubica_0706 04.08.
    Taya 04.08.
    Lyra 04.08.
    Sanjalica5 04.08.
    Sunce7 05.08.
    Orhideja13 06.08.
    Tracy 10.08.
    Lovely 10.08.
    Keto35 11.08.
    LadyD 12.08.
    Ivona1505 12.08.
    Zara7 16.08.
    Nyssa_ 16.08.
    Lorre 17.08.
    Preggo_Life 17.08.
    Traveller 17.08.
    Mateja31 19.08.
    Leah 20.08.
    Jana25 20.08.
    Mateja2602 25.08.
    Ani92 27.08.
    Jackie27 31.08.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Srpanj 2021. 07:16

Dobro jutro komadi 
    Mene probudio grč u listu 😭 gotovo spavanje 🙄
    Ja i baby L. Ušetali u treće tromjesečje 😍 saljemo pozdrave 💙
    https://ibb.co/f8nykDT
    https://ibb.co/gF4747T

Preggo_Life ja nemam iskustva s prematalicom jer nismo uzimali. Od sina imam komodu iz baby centra i ima onu podlogu za na vrh no nju nismo nikad izvadili iz kutije 😅 prematamo se gdje stignemo hehehe
    Ljesnjak ja sam na kraju uzela ergobaby adapt 😊 nije da sam probala ali čitala sam preporuke na vise mjesta 
    Mateja2602 neka cura samo raste, stigne se okrenuti još puno puta ne brini 🥰 čekamo slikice ulova 🎉
    Sanjalice drago mi da si nam svratila , piši naaaam . Blizanci, ma divno ♥️💙
    Mišić osjecas li to niže nosenje? 
    Dannna i Bumac kako prosao pregled jučer? Bumac kakvo je stanje? 🤞🤞🤞
    Danas puno pregleda. Sretno cure ♥️🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.