Jeste kupovale prematalice? Kakve ste uzele?
Mi smo uzeli komodu s 4 ladice u Jysku. Ista kao Malm iz Ikee.
Super mi je jer ima dovoljno prostora za dječju odjeću, a to nam treba. I za gore podlogu za prematanje sa tvrdim dnom ☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
A mene pak zanimaju preporuke za klokanice/nosiljke, ali bas da su ergonomski ispravne.
Ja sam spremila Ergobaby i Babybjörn, obe marke imaju prijateljice i nijedna se nije nikad zalila na nesto. (Osim cijene😂) Osim sto je jednoj uopce nije htjela ali je rekla da je dosta kasno pocela stavljat u nju.
Druga uvijek hvali Ergo jer joj je taj nacin nosenja pomogao kod grcica.
Jeste kupovale prematalice? Kakve ste uzele?
Mi smo uzeli komodu s 4 ladice u Jysku. Ista kao Malm iz Ikee.
Super mi je jer ima dovoljno prostora za dječju odjeću, a to nam treba. I za gore podlogu za prematanje sa tvrdim dnom ☺
Istu komodu iz jyska imam ja.. Kako si planirala staviti podlogu? Moja podloga je duža od dubine same komode pa nezz dal da mi stolar napravi kao produžetak ili je dovoljno i bez toga🤷♀️ kupila sam isto podlogu sa tvrdim dnom.
Narudžba s ethereala mi je stigla odmah u ponedjeljak, a naručila sam tokom vikenda.. Doći će ti vjerojatno sutra 😊 i stvarno su im tetrice divne 🥰 koliko kom tetrica mislite kupiti?
Baby N 💙
Večer ženice! 😁
Evo da se i ja javim sa pregleda. Hvala Sanjarka88 šta si me se sjetila. ❤️🤩😘
Nije me bilo ovdje od vikenda i svašta nešto ste se raspisale ovdje. Trebala sam sve nadoknaditi. 😃
Ugl. pregled je bio danas jer MM nije mogao jučer dobiti slobodno pa su nas prebacili za danas.
Curka je super, raste i ima 846 grama. 🥳🥰❤️ Sad sam 25+6 i duga je od prilike 31 cm. Trenutno je okrenuta na zadak, ali se nadam da će se okrenuti do sljedećeg puta. Bila je jako nemirna i pokrivala je rukama lice pa ju nismo baš previše mogli vidjeti. Nisu nam ni sličice baš nešto iz tog razloga..
Uglavnom mi smo presretni što mala bebolina lijepo napreduje. ❤️😍🥰 Sljedeći pregled je 25.08.
Naručila sam dekicu i jastuk za bebe od Memo obrta (od curke koja je ovdje stavila preporuku) pa hvala joj na tome!! 😘❤️ Pa kad poslikam stavim vam tu da vidite. Oduševljena sam, paketić je brzo stigao i kvaliteta je odlična.
Uzela sam u HM-u bodiće (veličina 56 i 62) i malog plišanca. Sutra vam i to pofotkam.
Super za sve preglediće bebica koji su prošli odlično!!🤩❤️🥳 to me uvijek veseli pročitati. Vidim da i OGTT prolazi u najboljem redu, što je isto divno!! 😃❤️
Curkama koje imaju preglede želim da uživaju i da sve bude odlično! 🥰❤️🤩
Obzirom da sam sad već dosta napisala sutra kad stavim slikice nastavljam pisati dalje. 🙆🏼♀️😉
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
A mene pak zanimaju preporuke za klokanice/nosiljke, ali bas da su ergonomski ispravne.
Ja sam spremila Ergobaby i Babybjörn, obe marke imaju prijateljice i nijedna se nije nikad zalila na nesto. (Osim cijene😂) Osim sto je jednoj uopce nije htjela ali je rekla da je dosta kasno pocela stavljat u nju.
Druga uvijek hvali Ergo jer joj je taj nacin nosenja pomogao kod grcica.
Hvalaaa...😊
Pozdrav, trudnice ;)
Nisam bila baš jako aktivna ovdje, jer sam imala dosta mučnina na početku i tako, ali evo, čekamo dečka i curu i vjerojatno ćemo spadati u jesen, ako baš ne urane previše
S trudnoćom mi je sve za sada ok, jedino sam sada dobila svrbež udova i dlanova, pa čitam da bi to mogla biti kolestaza. Jel koja od vas možda imala slilčne simptome?
Znam da malo upadam iz neba pa u rebra s pitanjem...
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Snivalica dobro nam dosla 🎊.
Čestitam ti djevojčicu i djecaka♥️💙
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Nosiljke - ajme, probala sam hrpu s prvim
Dobra a jeftinija varijanta je love&carry. S ergom nisam bila odusevljena, ruckeli mi je puno bolji.
Hvala cure
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Sortiraj odgovore
Najstariji