I Sanjarka predivni ste ti i beba L! 😍
____
Sretno svima na pregledima! 🍀🍀
I Sanjarka suosjecam s tim grcevima! 🙈 uuzaaas, kao da se misic kida
Ima li pomoći? Magnezij već pijem 😓
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
PlavaBosanka, Sanjarka da, bas osjecam da je nedto drugacije. Imam neki cidan osjecaj pritiska i zadnjih 2-3 dana nema vise onih udaraca skoz sa strane (oni gotovo u struku, kad opale nozicom ili laktom). Povecao se intenzitet okreta, sad me bas bolucka i poprilicno zategne kad se mice, samo mi kvrge budu oko pupka, cijeli trbuh se naheri. 😆 i sad me to malo brine, ali se naaadam da to nista ne znaci
Ma nista ne znači.
Za 3 tjedna ste vas dvi u terminu tako da 🎉🎉🎉
Malo laganije, uspori tempo i to je to ♥️
Jutro buhtlice.. Jel jos kome od 26.do 27.tjedna trbuh očigledno veći? Neki dan mi muž kaže pa daj si povuci majicu 😅 ja ono pa bi, ali ne ide ahahaha morat cu u trudnicki soping.. Ima li tko da je kupovao u Lc Waikiki?
I kad je prekasno pocet kupovat stvari za bebicu? Meni je sve to stignem, stignem a za 13 tjedana evo bebice, vec sam na 27+4🙈
Ja sam kupovala za klince u LcWaikiki. Imaju dobru robicu. Lijep dizajn i kvaliteta bude skroz dobra
Little baby sretno sa OGTT-om! Držimo fige za dobre rezultate. 🥳😉
Dobro nam došla ženice sa blizancima!! 🥳❤️🥰🤩😍
Sanjarka88 prekrasni ste ti i maleni L. ❤️😘😍🥰 Skužila sam da sam krivi datum napisala, pregled je 26.08. 🤦🏼♀️🙆🏼♀️ Jesam smotana. Sorry.
Evo curke slikice ulova.
Znači Memo obrt dekica i jastuk za nošenje
https://ibb.co/vLcn47D
Hm bodići
https://ibb.co/zb6b9xs
https://ibb.co/8PHtHKV
I igračkica za bebolinu je isto Hm
https://ibb.co/VvrhGBv
Želim vam svima dobro jutro. 🌞🌼☕️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
PlavaBosanka, Sanjarka da, bas osjecam da je nedto drugacije. Imam neki cidan osjecaj pritiska i zadnjih 2-3 dana nema vise onih udaraca skoz sa strane (oni gotovo u struku, kad opale nozicom ili laktom). Povecao se intenzitet okreta, sad me bas bolucka i poprilicno zategne kad se mice, samo mi kvrge budu oko pupka, cijeli trbuh se naheri. 😆 i sad me to malo brine, ali se naaadam da to nista ne znaci
Ma ne znači ništa loše, može samo malo ranije prije termina krenuti porod posto je beba nisko i težinom je već dosta na cerviksu, ako se ne pripazis u smislu pretjerane šetnje i sličnih aktivnosti. Od 35 je sasvim ok i da krene, mada je babama najbolje što duže u maminoj buši do kraja, i dan im znači.
Bit će sve ok😘
Sanjarka88 bas si divna trudnica. 🙌🥰
Lollypop ja sam tip osobe koja voli da je sve pod kontrolom i spremno u slučaju prijevremenog poroda, mirovanja do kraja, bilo koje situacije koja me može onemogućiti da završim sve na vrijeme.
Po tjednima ti bi vec mogla lagano poceti spremati i za sebe i bebu🙈, možda ti kasnije i bude sve teže kretanje, pa dok si još okretna što bi rekli... ali nema pravila kad ti odlučiš.
........
Sutra nam počinje odmor, stan zavrsavam generalku, stvari spakirane, još danas pregled i sutra oko 13 h start 🌼🏖🙆♀️
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, ja jos uvijek radim punom parom. Ima li jos koja luda zena kao ja da radi i da planira na porodiljni tek pred kraj trudnoce? Ja sam planirala iskoristiti onih 45 dana prije poroda i jos mozda 2-3 tjedna ranije ako budem osjetila da vise ne mogu raditi. Imam sjedilacki posao i za sada mi nije problem. Za tjedan dana idem na GO od dva tjedna i onda sam planirala odraditi jos do negdje 15.09. pa na porodiljni.
Cure koje imaju danas pregled sretno svima! 🤞
Lorre, ja sam planirala kupiti Malm iz Ikee i na njega staviti prematalicu s tvrdom podlogom i isto razmisljam da li mi treba taj produzetak? Tak da smo u istim problemima. Ako je netko imao slican problem javite nam kako ste ga rijesili? 😂
Sanjarka, prezgodna si. Prava fit trudnica. Mene je prekjucer na noc uhvatio zestok grc u nozi. Bome sam iskocila iz kreveta i jaukala po sobi. Isto pijem magnezij, al nisam bas redovita.
Little baby, drzim fige za dobar nalaz. I suosjecam. Ja planiram sljedeci tjedan u utorak ili srijedu. Jucer isla po uputnicu, pa mi je sestra rekla da se ne moram ici gnjaviti na Vuk Vrhovac, nego da idem u dom zdravlja.
Mateja2602, stvarcice su ti preslatke. Veliki like za jastuk za nosenje i igrackicu. 🤩
Ma ne brini❤️ jooj s tim osjećajem pritiska sam putovala u Hrv preko 13sati,nikad gori put nisam imala😭
I mene zna zategnuti baš kad se pomiče, samo je meni posteljica sprijeda pa ja ni ne vidim uvijek te pokrete, al zato osjetim itekako. A kad se cijeli zgura u desnu stranu pa kvrgu napravi 🤣 i to od početka radi🙈
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Što se tiče grčeva mene su prije godišnjeg uhvatili u desnoj nozi da sam jedno dvije noći stalno kukala i jaukala. Jer su me uhvatili u snu😱 sad je hvala Bogu dobro, možda je i morska voda pomogla 😅
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Madame1 mislim da svakoj nesto jos fali😂
Sanjalice dobro dosla😍
Mateja lipe stvari,medek posebnno. Ja cu uzeti onu zirafu sto je svi imaju😂 ona mi se svida i da se ja s njom igram🤣
Sanjarka prekrasne ste🥰 takoder zadnjih dana vidim da ne mogu vise kao prije, bolne noge, grcevi svasta nesto.
Uglavnom muzu ulje u ruke i lagana masaza noga, pomaze😂
Sortiraj odgovore
Najstariji