Odstupanja +- 2tjedna su normalna u ovom periodu trudnoce. Dr. Su tu da poprate veća odstupanja u kojemu god smjeru ali to zapravo na kraju skoro pa uvijek ispadne savršeno ok
Kako se mi ne razvijamo isto tako se ni bebači ne razvijaju isto 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jana kakav je nalaz OGTT-a? Moj je uredan. 😆 med sestra se pukla smijati da ce mi sad dr reci da je ipak do mene, a ne do metabolizma 🤣🤣🤣🤣
____
Cestitke na super pregledima! 😊
____
Sutra startam s CTG-om, bas sam uzbudjena, hehehe. Endzrue, Missy kad vi pocinjete s tim?
Evo i mene curke nisam dugo pisala. Sto se poroda tice, idem na prirodni porod, nadam se da se nece nista zakomplicirati. Strah je prisutan ali poslozila sam si to u glavi da je to bol koja traje taj tren i taj dan i to je to😊 Od robice sve sam oprala, sa malo deterdzenta i alkoh.octa i popeglala. Imam jos nesto za peglati. Robica je u vel 56 62 i 68 najvise i imam je bas dosta. Malo sam sto i kupila, sve mi je od necaka i bas je super. Ako sta bude trebalo lako ce se kupit.
Danas mi je stigla i pletenica,super je mekana
https://ibb.co/0MrfG5Q
Torba za bolnicu je spremna, fale mi neke sitnice. Vecinom je sve spremno, jos neke sitnice cemo kad muz dodje i to je to.
Sretno na pregledima🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav mamice!
Evo da se javim nakon jucerasnjeg pregleda-sve je u redu, moja curica lijepo napreduje, 870 g ima sada. Kako je trudnoca zapravo tjedan dana manja po UZV nego po datumu zadnje M, lijepo stize te tjedne. Ja sam na +10 kg trenutno (65), ali dr kaze da sam sa malo startala tako da to nije nista strasno za mene. Kako su dosle vrucine tako se i dobitak na kilazi smanjio, pa sam od zadnjeg pregleda prije 6 tj 2 kg dobila.
Do kraja slj tjedna moram napravit OGTT 😥
Ima li ovdje mama pusacica? Koliko dnevno pusite i koliko ste uspjele smanjit u odnosu na prije T?
Super napreduje cura 🥰
Sretno s OGTT 🤞🤞
Ja sam prestala pušiti vrlo brzo nakon plusica zbog mučnina
Tako sam i ja. Vidila plus i polako smanjivala i eto vec 4 mjeseca ne pusim. Fale mi pogotovo na kavi sa curama. Ali ide nekako 🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Evo i mene curke nisam dugo pisala. Sto se poroda tice, idem na prirodni porod, nadam se da se nece nista zakomplicirati. Strah je prisutan ali poslozila sam si to u glavi da je to bol koja traje taj tren i taj dan i to je to😊 Od robice sve sam oprala, sa malo deterdzenta i alkoh.octa i popeglala. Imam jos nesto za peglati. Robica je u vel 56 62 i 68 najvise i imam je bas dosta. Malo sam sto i kupila, sve mi je od necaka i bas je super. Ako sta bude trebalo lako ce se kupit.
Torba za bolnicu je spremna, fale mi neke sitnice. Vecinom je sve spremno, jos neke sitnice cemo kad muz dodje i to je to.
Sretno na pregledima🥰
Predivna pletenica😍
Ja sam uzela bez, al ne pise mi nista za pranje🤦♀️ kontam malo na ruke kroz toplu vodu.
Kako si ti mislila?
Pozdrav curke, evo da se javim malo 🙂
Drago mi je zbog dobrih pregleda, to me baš uvijek razveseli pročitati 🥳
Sto se pušenja tiče, ja sam imala problema sa zatrudnjivanjem pa sam još u toj fazi prestala pušiti (iqos sam koristila tad) i sada će godina dana da ne pušim 😎😎 ok, desilo se na novu godinu i tako nekim situacijama da sam zapalila (da se ne lažemo haha), ali to sam si oprostila 😄
Porod, planiram prirodno, carski ako budem morala. Strah me svega, al izbjegavam razmisljat o tome. Poslusala sam rodin tečaj pa me to donekle primirilo...
Madrac za bebe, super mi je ono što je jedna stavila sa popisom dobrih madraca sa foruma ljetnica tako da ću i ja uzet onaj iz ikee koji preporučuju. Super da je netko obavio istraživanje umjesto mene!
Pranje robice, omekšivače ne planiram koristiti, izbjegavam ih ionako, ali peglanjem svakako da makar prvih mjeseci...
Istina je ovo da previše pažnje kod djece može dovest do problema kasnije... ja znam za slučaj gdje je mama djeci godinama branila bilo sto slatko i "nezdravo" pa sad djeca imaju velikih problema sa alergijama na svakakvu hranu koju većina konzumira svakodnevno. Treba pustiti bebama da i malo imuniteta steknu 😊
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Baš mi je drago da svima pregledi prolaze bez problema i da su bebice super.
Lyraa - kad gledam mjere po tjednica, to i je težina tu negdje kako bi trebala biti tako da mislim da nema potrebe za sekiranje. Moj je bio teži za tjedan dana na zadnjem pregledu i baš me zanima koliko će biti težak u petak. Pošto se bojim gestacisjkog dijabetesa, dosta pazim na prehranu, ali tko zna kakv će biti rezultat. Nekako sam uvjerena da ga imam.
Sanjarka - hvala ti što si me se sjetila i bome se i hoću češće javljati. Nisam imala baš nešto novo za pisati pa sam vas više popratila tu i tamo.
Meni je danas ok trbuh, nemam taj osjećaj težine i napuhnutosti, ali imam pritisak dolje (kao u vagini) ako sam duže na nogama pa mi je i drago da imam pregled za koji dan da mogu pitati doktora za to i da me pregleda da se slučajno ne bi počela otvarati i sl. Iako vjerujem da je to sve normalno jer kako bebač raste, tako vjerojatno i bude sve teže "nositi" ga. Javim svakako što će doktor reći.
Zanima me u kojem tjednu ste počele bebu osjećati gore iznad pupka (neke su pisale da osjete udaranje i u rebra)? Ja ga još uvijek osjetim dosta nisko i jucer navečer sam osjetila ritmičko micanje, valjda je to bilo štucanje, i to prilično nisko, kao da mi je maltene u rodnici
Također, možda ovaj vikend skočimo malo do Ikea-e pa da li imate za preporučiti što bi bilo dobro tamo kupiti za bebaca, a da nije namještaj?
♀️29 ♂️32
missed ab 11/20, 7tt
➕ 24.02.2021. - BRANIMIR
Anuska, plahte i onu navlaku za zaštitu madraca. Plahte oko 60 kn, dvije u pakiranju, hvale ih posvuda. Imaš i ogradica za kinderbet ako trebaš. Kadica za kupanje (nema je na stanju trenutno). Odi online na ikea stranicu i pogledaj ponudu za bebe 😊
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Sretno na pregledima🥰
Ajme ja znači debelo kasnim😱😱🙈
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sunce7 evo etiketa na mojoj https://ibb.co/QpQhGKj
Ja cu na ruke oprat jedan dan brz deterdzenta, namocit cu u vodu i pustit malo i isprat. Strah me nekako u masini svejedni prat.
Plavabosanka ma ne kasnis, jos sve stignes 😉😉
Jesu vam bebe dosta aktivne? Ja imam osjecaj da od 24 sata moj spava samo 4 sata a ostalo je ko na federima😂 bas je preaktivan.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji