Pokloncici3 aliexspress izbora da ti srce stane.. Kamera wifi spajanje na mobitel.. Ma šou čega sve ima. Ja svoju imam 2.5god i još valja. Koristit ćemo je i za maloga a poslije uzet možda bolju još
Endzrue zlato imaš kakav link tih boljih? Možda ću imati sreće s narudžbom kao i s izdajalicom pa ne platim carinu i te dinde mindze 🙊
p.s. Čestitke svima na dobrim pregledima danas ❤️🎊💖
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
E hvala ti puno, morat cu otici makar grudnjake da kupim ako nista drugo, a kupila bi si i tajica bar dvoje da imam za pocetak jeseni. Ali su mi grudnjaci i spavacice vazniji trenutno. 😁
E ja sam tajice jedne uzela u Lidlu. Doduše samo ih nosim za po kući. Sad sam u haljinama stalno. Inače nosim ljeti sve šire, pa nisam morala ni uzimati ništa trudničko. Fino stoje sve te haljine 😊 grudnjak jedan imam iz Lidla. Jedan naručila s AliExpressa, ali nikako da stigne.
-
Spavaćice sam uzela dvije u Deviću za 100 kn. To je tamo na Korzu u centru pored Mlinara. Ima brojeva i ok izbora. Pa si pogledaj tamo.
A vidjela sam i na glavnoj tržnici po 70ak kn spavaćice. 😊
Eto par info da ne moraš tražiti previše 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Hej curke!
Vratila sam se s pregleda i nisam sigurna kak se osjecam. Mala je okej, normalno napreduje, ne zeli se slikati, štiti se rukicama i skroz je dolje nisko. Ima 370 gr, i 25 cm. Cervix je zatvoren, dug 45 mm, sto je sve okej. Stigli su mi rezultati briseva i pronađena mi je bakterija Ureaplasma urealyticum u visokom titru. E sad, ginica kaze da je to normalna bakterija kod trudnica, i da se lijeci i trudnica i partner i onda se nakon terapije ponovo uzima bris. Naravno da nisam nista o tome znala da pitam tamo, ali sam sad guglala i malo se prestrasila. Je li kojoj od vas nađena ta bakterija u trudnoci?
Imala sam uredan papa test doslovno 7 dana prije nego sam ostala trudna pa sam malo zabezeknuta kak je uopce doslo do toga.
Za terapiju smo i zarucnik i ja dobili Azimed 500 mg.
Pomagajte ako znate nesto vise da ne stvaram dodatni stres. 🥺
Naša srećica** 12/2021
Hej curke!
Vratila sam se s pregleda i nisam sigurna kak se osjecam. Mala je okej, normalno napreduje, ne zeli se slikati, štiti se rukicama i skroz je dolje nisko. Ima 370 gr, i 25 cm. Cervix je zatvoren, dug 45 mm, sto je sve okej. Stigli su mi rezultati briseva i pronađena mi je bakterija Ureaplasma urealyticum u visokom titru. E sad, ginica kaze da je to normalna bakterija kod trudnica, i da se lijeci i trudnica i partner i onda se nakon terapije ponovo uzima bris. Naravno da nisam nista o tome znala da pitam tamo, ali sam sad guglala i malo se prestrasila. Je li kojoj od vas nađena ta bakterija u trudnoci?
Imala sam uredan papa test doslovno 7 dana prije nego sam ostala trudna pa sam malo zabezeknuta kak je uopce doslo do toga.
Pregled je prošao dobro. Uzimala mi je bris samo nije rekla na što. Napokon me malo pohvalila za kilažu a to me svaki put strah što će reći jer me špotaju. Dobila kilu u mjesec dana tako da sam na +13. Još je slušala otkucaje srca bebe rekla je da je sve u redu. Od 1.9. rekla je ide uputnica za porod ako baš prije krene 😂 i bome eto toga.
Cestitam na dobrom pregledu 🥰
I ne mogu vjerovati kako je vama nekim porod blizu. Ajmeeee 😨🤣
Ja ode po svoje nalaze za ogtt. Javim 😘
🤞🤞🤞🤞 Za dobre nalaze
Losi su. Moram na dijetu. I moram raditi guk profil.
Bice to ok 😄 i moji ce vjerovatno biti losi s obzirom da sam dobila puno kila, i da mi je i prije nalaza receno da ne jedem vise slatko 🍉 ko bi rekao da i u trudnoci moramo vodit racuna o tome 🥰
U trudnoći bi trebali pripaziti vise nego inače, prvenstveno zbog bebe i naravno radi sebe.
Ako misliš na onu babsku "jedi za dvoje i svega, trudna si", u praksi to ne ide tobaš tako 😅. (Da bar jeste, da se malo više opustimo 😂🙈)
Pozdrav Curke. Evo da se i ja javim nakon par dana cirkusa. Već jedno dva tri dana me malo bole leđa, malo trbuh. Drugačije nego do sad. I sinoć navečer krenu bolit i trbuh i kičma u isto vrijeme i lijepo sjednem u auto i odem u rodiliste da me pregledaju. Kad ono, trudovi 🙄
Ctg pokazao 3 u pola sata, ali dosta slaba. Pregled kod dr li la. Otvorena za vrh prsta, cervix 34mm (sto je dobro?!), ušće omekšano i skraćeno 🙄
Ugl nešto je krenulo ali ništa “zabrinjavajuće” za sad. Preporuka hospitalizacija zbog mirovanja, no odbila sam to uz obećanje da ću strogo mirovat doma. I eto tako, evo nas danas da prvi dan ležimo i buljimo u TV i mobitel 😂😥
Pregled sljedeću srijedu da vidimo jel se otvaram dalje šta ili smo se zaustavili na vrijeme.
Inače Niko je skroz okej. Ima oko kilu i pol i bila bi jako sretna da još koji tjedan izdrži unutra 🥰
Drugim curama čestitam na boljim vjestima od mojih 🥰
Slično kao kod mene u prvoj t. Samo cervix 22-35 mm i kontrakcije koje su se jedva smirile uz tokolizu.
......
Kod tebe cervix super, tjedni isto. Kontrakcije koliko kuzim nisu jake, za hitnu hospitalizaciju. Budes ti to izgurala kući uz netflix magnezij i strogo mirovanje. Nemoj se samo opustiti kad se smire, isto lezi i uzivaj😊
bit će sve super! 🙏
Hej curke!
Ureaplazma zna praviti probleme nama trudnicama cesto, zato si i dobila odmah antibiotike.
Svašta može izazvati , ALI uglavnom se ne desi ništa od toga ako pratis upute doktora. Ne boj se, biti će sve ok.🙏 Zavrsi antibiotike, i odradi kontrolu pa ćeš vidjeti razvoj situacije.
U međuvremenu odmaraj koliko god mozes, pij što više vode i pisi nam da se mentalno rasteretis. P.s mani se googla ja sam po njemu vec umrla 77 puta 🤣
Pregled je prošao dobro. Uzimala mi je bris samo nije rekla na što. Napokon me malo pohvalila za kilažu a to me svaki put strah što će reći jer me špotaju. Dobila kilu u mjesec dana tako da sam na +13. Još je slušala otkucaje srca bebe rekla je da je sve u redu. Od 1.9. rekla je ide uputnica za porod ako baš prije krene 😂 i bome eto toga.
Cestitam na dobrom pregledu 🥰
I ne mogu vjerovati kako je vama nekim porod blizu. Ajmeeee 😨🤣
Ja ode po svoje nalaze za ogtt. Javim 😘
🤞🤞🤞🤞 Za dobre nalaze
Losi su. Moram na dijetu. I moram raditi guk profil.
Joj žao mi je 😓 no sve zlo bilo u tome. Malo pripaziti i bit Ce sve dobro 💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej curke!
Bice to ok 😄 i moji ce vjerovatno biti losi s obzirom da sam dobila puno kila, i da mi je i prije nalaza receno da ne jedem vise slatko 🍉 ko bi rekao da i u trudnoci moramo vodit racuna o tome 🥰
U trudnoći bi trebali pripaziti vise nego inače, prvenstveno zbog bebe i naravno radi sebe.
Ako misliš na onu babsku "jedi za dvoje i svega, trudna si", u praksi to ne ide tobaš tako 😅. (Da bar jeste, da se malo više opustimo 😂🙈)
A ja bas imam ok prehranu. i vise puta na dan jedem male obroke i svasta nesta i dobila malo kila. Ali ne ide pa ne ide. Moram me nesto zezati. 🤦♀️ biti ce bolje.
Pozdrav Curke. Evo da se i ja javim nakon par dana cirkusa. Već jedno dva tri dana me malo bole leđa, malo trbuh. Drugačije nego do sad. I sinoć navečer krenu bolit i trbuh i kičma u isto vrijeme i lijepo sjednem u auto i odem u rodiliste da me pregledaju. Kad ono, trudovi 🙄
Ctg pokazao 3 u pola sata, ali dosta slaba. Pregled kod dr li la. Otvorena za vrh prsta, cervix 34mm (sto je dobro?!),
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
A zna li itko ima li kod nas u Osijeku u H&M odjel bas sa odjecom za trudnice i dojilje ili cu morati narucivati sa neta? Voljela bi do Portanove otici, ali ne zelim sad bezveze po vrucini putovati ako nema bas posebno odjel. Ili jel ima kojim slucajem u C&A odjel za trudnice? 😁😊
Hej, u C&A koliko sam vidjela da nema odjel za trudnice.
U H&M ima, tamo je di je donji veš taj dio. Nema nekog prevelikog izbora, puno više ima online.
Ja uzela tamo traperice za trudnice. Vidjela sam grudnjake za dojenje i potkošulje. Potkošulje samo kombinacija crna/bijela su bile prije 2-3 tjedna kad sam ja išla. Grudnjaka ima nešto.
Ali nisam ništa uzimala još.
Možda su obnovili zalihe u međuvremenu 😃😃
-
Svakodnevno vas čitam, nemamo nekih posebnih vijesti pa se ne javljam.
Evo ujutro sam primjetila na lijevoj strani potkošulje mrlju od mlijeka. Vidim da su neke cure isto spominjale ujutro 😃
Mali se rita i udara baš jako, aktivan je kroz cijeli dan 😊 boli me trtica već tjednima, a u zadnje vrijeme i donji dio zdjelice. Bol bude baš jaka, pogotovo kad se okrećem u krevetu (to je isto neka od cura rekla).
Nos mi je često začepljen i slabije dišem. Ali tako mi je otpočetka skoro 😊
-
Mi smo trenutno kod mojih, ipak smo došli prije 20.07 i vraćamo se sutra za Osijek. I super da smo ipak ranije došli, jer ne znam kako bi izdržala put kasnije. Smeta mi pojas i dugo sjedenje. A zadnjih 2 tjedna stomak mi je baš vidno narastao 🙈🙈
-
Baby monitor - živimo u stanu pa nam ni ne treba. Ali sam neki dan kod Ljetnica čitala da hvale neku Xiaomi kameru koja se spaja na mob ako se ne varam.
-
Curke, čestitke svima na uspješnim pregledima i napretku bebica ❤ sretno curama koje idu na pregled danas i ovih dana 🍀🍀 Ja jedva čekam svoj u utorak 😊
- sad sam se raspisala haha 😃😃
Nek si se raspisala. Mozes i češćeeee 😁🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji