Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 17:14

eemine4

Evo mene sa pregleda drage trudnice💝
    Sve je u redu cura nam je super🥰
    U 27 tt 1.050kg🎁
    Ništa mi dr nije dao da vadim od nalaza,a vidim vi radite svašta nešto u mojim tjednima😅

Prava cura vec 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanja0508
    14. Srpanj 2021. 17:14

Sanjarka88 🤍

sanja0508

Sanjarka88 🤍

sanja0508

ivkica

Pregled je prošao dobro. Uzimala mi je bris samo nije rekla na što. Napokon me malo pohvalila za kilažu a to me svaki put strah što će reći jer me špotaju. Dobila kilu u mjesec dana tako da sam na +13. Još je slušala otkucaje srca bebe rekla je da je sve u redu. Od 1.9. rekla je ide uputnica za porod ako baš prije krene 😂 i bome eto toga.

Cestitam na dobrom pregledu 🥰
    I ne mogu vjerovati kako je vama nekim porod blizu. Ajmeeee 😨🤣
    Ja ode po svoje nalaze za ogtt. Javim 😘

🤞🤞🤞🤞 Za dobre nalaze

Losi su. Moram na dijetu. I moram raditi guk profil.

Joj žao mi je 😓 no sve zlo bilo u tome. Malo pripaziti i bit Ce sve dobro 💙

Istina svo zlo u tome.
    Pise mi ovako 
    Ogtt-5.2/9.4/6.5

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 17:15

sanja0508

Sanjarka88 🤍

sanja0508

Sanjarka88 🤍

sanja0508

ivkica

Pregled je prošao dobro. Uzimala mi je bris samo nije rekla na što. Napokon me malo pohvalila za kilažu a to me svaki put strah što će reći jer me špotaju. Dobila kilu u mjesec dana tako da sam na +13. Još je slušala otkucaje srca bebe rekla je da je sve u redu. Od 1.9. rekla je ide uputnica za porod ako baš prije krene 😂 i bome eto toga.

🤞🤞🤞🤞 Za dobre nalaze

Istina svo zlo u tome.
    Pise mi ovako
    Ogtt-5.2/9.4/6.5

Pa sta je ovdje loše?
    Prva vrijednost ti je povisena za 0.1 🙄 

Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 17:17

bumac95

Pozdrav Curke. Evo da se i ja javim nakon par dana cirkusa. Već jedno dva tri dana me malo bole leđa, malo trbuh. Drugačije nego do sad. I sinoć navečer krenu bolit i trbuh i kičma u isto vrijeme i lijepo sjednem u auto i odem u rodiliste da me pregledaju. Kad ono, trudovi 🙄
    Ctg pokazao 3 u pola sata, ali dosta slaba. Pregled kod dr li la. Otvorena za vrh prsta, cervix 34mm (sto je dobro?!), ušće omekšano i skraćeno 🙄
    Ugl nešto je krenulo ali ništa “zabrinjavajuće” za sad. Preporuka hospitalizacija zbog mirovanja, no odbila sam to uz obećanje da ću strogo mirovat doma. I eto tako, evo nas danas da prvi dan ležimo i buljimo u TV i mobitel 😂😥
    Pregled sljedeću srijedu da vidimo jel se otvaram dalje šta ili smo se zaustavili na vrijeme.
    Inače Niko je skroz okej. Ima oko kilu i pol i bila bi jako sretna da još koji tjedan izdrži unutra 🥰

Drugim curama čestitam na boljim vjestima od mojih 🥰

Ajme draga 😓
    Bas te snašlo. Samo miruj, miruj i miruj. Bit Ce sve super. Ako i pozuri Niko vec je on spreman za ovaj svijet. No drzim fige da izgurate do termina ♥️

Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 17:18

ponosna.mama

Sanjarka opet ja s istim pitanjem (trudnicki mozak, imam pamcenje zlatne ribice)🙈
    U koliko sati si isla radit ogtt? Je li moram bit tamo bas u 7 ili mogu recimo doc do 8 😊
    Ujutro idem pa da znam kad je dizanje 😂😂

Do 9, ili 10 ti vade krv. Nisam sigurna doduse jel se to odnosi i na Ogtt al mislim da je 😊

Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 17:20

nyssa_

Hej curke!
    Vratila sam se s pregleda i nisam sigurna kak se osjecam. Mala je okej, normalno napreduje, ne zeli se slikati, štiti se rukicama i skroz je dolje nisko. Ima 370 gr, i 25 cm. Cervix je zatvoren, dug 45 mm, sto je sve okej. Stigli su mi rezultati briseva i pronađena mi je bakterija Ureaplasma urealyticum u visokom titru. E sad, ginica kaze da je to normalna bakterija kod trudnica, i da se lijeci i trudnica i partner i onda se nakon terapije ponovo uzima bris. Naravno da nisam nista o tome znala da pitam tamo, ali sam sad guglala i malo se prestrasila. Je li kojoj od vas nađena ta bakterija u trudnoci?
    Imala sam uredan papa test doslovno 7 dana prije nego sam ostala trudna pa sam malo zabezeknuta kak je uopce doslo do toga.
    Za terapiju smo i zarucnik i ja dobili Azimed 500 mg.
    Pomagajte ako znate nesto vise da ne stvaram dodatni stres. 🥺

Je to je česta bakterija i dobro da ste je otkrili. Rijesit Ce nju atb za čas ne brini 😊
    Cura lijepo napreduje 👏

Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 17:21

CarpeDiem.

nyssa_

Hej curke!
    Vratila sam se s pregleda i nisam sigurna kak se osjecam. Mala je okej, normalno napreduje, ne zeli se slikati, štiti se rukicama i skroz je dolje nisko. Ima 370 gr, i 25 cm. Cervix je zatvoren, dug 45 mm, sto je sve okej. Stigli su mi rezultati briseva i pronađena mi je bakterija Ureaplasma urealyticum u visokom titru. E sad, ginica kaze da je to normalna bakterija kod trudnica, i da se lijeci i trudnica i partner i onda se nakon terapije ponovo uzima bris. Naravno da nisam nista o tome znala da pitam tamo, ali sam sad guglala i malo se prestrasila. Je li kojoj od vas nađena ta bakterija u trudnoci?
    Imala sam uredan papa test doslovno 7 dana prije nego sam ostala trudna pa sam malo zabezeknuta kak je uopce doslo do toga.

Ureaplazma zna praviti probleme nama trudnicama cesto, zato si i dobila odmah antibiotike.
    Svašta može izazvati , ALI uglavnom se ne desi ništa od toga ako pratis upute doktora. Ne boj se, biti će sve ok.🙏 Zavrsi antibiotike, i odradi kontrolu pa ćeš vidjeti razvoj situacije.
    U međuvremenu odmaraj koliko god mozes, pij što više vode i pisi nam da se mentalno rasteretis. P.s mani se googla ja sam po njemu vec umrla 77 puta 🤣

Samo 77? 😂😂😂

sanja0508
    14. Srpanj 2021. 17:21

Sanjarka88 🤍

sanja0508

Sanjarka88 🤍

sanja0508

Sanjarka88 🤍

sanja0508

ivkica

🤞🤞🤞🤞 Za dobre nalaze

Istina svo zlo u tome.
    Pise mi ovako
    Ogtt-5.2/9.4/6.5

Pa sta je ovdje loše?
    Prva vrijednost ti je povisena za 0.1 🙄

To i ja kazem, ali oni dramu rade radi toga. Salju me u dnevnu bolnicu 22.7 da radim guk profil i drzati ce me cijeli dan radi 0.1 da prate. Znaci bolje da me pusti kuci u svom miru daju mi neke upute o prehrani i ok. Pa sam nervozna radi toga sto moram radi 0.1 dolaziti tamo i biti cijeli dan. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

CarpeDiem.
    14. Srpanj 2021. 17:24

Sanjarka88 🤍

CarpeDiem.

nyssa_

Hej curke!

Ureaplazma zna praviti probleme nama trudnicama cesto, zato si i dobila odmah antibiotike.
    Svašta može izazvati , ALI uglavnom se ne desi ništa od toga ako pratis upute doktora. Ne boj se, biti će sve ok.🙏 Zavrsi antibiotike, i odradi kontrolu pa ćeš vidjeti razvoj situacije.
    U međuvremenu odmaraj koliko god mozes, pij što više vode i pisi nam da se mentalno rasteretis. P.s mani se googla ja sam po njemu vec umrla 77 puta 🤣

Samo 77? 😂😂😂

🤣🤣🤣 svaki simptom je uglavnom skriveni simptom neke neizljecive bolest i nema spasa🙊

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 17:28

japanka.

Sanjarka baš me zanima kakve su ti spavaćice od njih, ja sam ih gledala ali ne znam koji broj bih uzela, da budem sigurna da će biti ok pred porod. Slikaj i molim te javi jesu li veličine realne ☺️
    Kako trudnoću vodim privatno, konačno sam danas u 29. tjednu trudnoće prvi put nazvala svoju ginekologinju preko HZZO-a da joj kažem da sam trudna i da je pitam hoće li mi moći dati doznake kad bude došlo vrijeme za porodiljni. Baš sam se nepotrebno brinula da će se ljutiti, rekla mi je samo da dođem sutra kad stignem donijeti im sve papire i to je to.
    Ima li još cura koje će koristiti samo obvezni dio rodiljnog dopusta, onih 28 + 70 dana? Je li tu procedura išta drugačija?

Odlične su spavacice. Bio pamuk, lagane... ma Super
    Realni su brojevi. Ja sam Uzela sivu S a rozu xs. Najvažnije mi da pašu nakon poroda jer su za dojenje.
    U rozoj me jedino mogu zeznut cice ako planu još nakon poroda 😅
    https://ibb.co/hV6MtFm
    https://ibb.co/c3BYQgC
    https://ibb.co/XVB67Hd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.