Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 08:41

Evo mene na dvoznamenkastom broju u odbrojavanju 👏👏👏🎉 sad Ce sve skupa zaista proletit ♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    14. Srpanj 2021. 08:47

Jutrooo zene moje drageee....kako ste danas?? Koje idu na pregled sretnooo i cekamo izvjestaje....

I moj mali izvodi jutarnju gimnastiku redovno...cuj jutarnju 🤦 moj mali je aktivan konstantno 😂 mislim da nikad ne miruje hehe...ali meni to i odgovara,odma sam mirnija cim ga osjetim...

Neka od cura je pisala za stalnu glad 🤦🤦🤦 dobro dosla u klub...jos sam ja na secernoj dijeti 😭😭 sad mozete zamislit kolikoo sam gladnaaa...ovoo je izgladnjivanje pravoo 😭😭

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

CarpeDiem.
    14. Srpanj 2021. 09:06

Jutro cure. 🌼
    Sretno na pregledima tko ima danas. 🙌
    Madamel i ja sam stalno gladna 😂, pokušavam jesti što zdravije u trenucima krize, vidjeti ću iduci tjedan na kontoli na vagi koliko mi je pošlo za rukom.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Ivona1505
    14. Srpanj 2021. 09:07

Sanjarka88 🤍

Evo mene na dvoznamenkastom broju u odbrojavanju 👏👏👏🎉 sad Ce sve skupa zaista proletit ♥️

Meni sutra pocinje dvoznamenkasto odbrojavanje, jedva cekam da maleni dode da ga mazimo i pazimo i da vidim na koga je povukao izgledom, mene ili tatu. 😁🥰🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• ponosna.mama
    14. Srpanj 2021. 09:10

Jutro zenice moje drage 🥰
    Noc je prosla grozno, bole me sinusi za poludit, a sve sta imam u kuci pise da nije za trudnice 😏 ..prvo je uvatilo mamu, pa dan iza tatu i moju mlađu, pa jucer stariju i mene 😥 ..veceras mi MM dolazi napokon s terena, luda sam vise, ovaj put sam bas jedva izdrzala 😔 ..ne znam kako bi da mi je kao nekima ovde po par mjeseci odsutan, moga nema po 10 dana i onda je doma 2 dana 😏 ..sretno na pregledima danas 💞

Zara7
    14. Srpanj 2021. 09:40

Monalisa, Buba Bublica hvala na odgovorima i na linku 🥰 koliko vidim ovako na prvu to je točno ono što tražim, dimenzije standardne, 3 razine i uklonjiva stranica! Hvalaa 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Jana25
    14. Srpanj 2021. 10:00

Zara7

Monalisa, Buba Bublica hvala na odgovorima i na linku 🥰 koliko vidim ovako na prvu to je točno ono što tražim, dimenzije standardne, 3 razine i uklonjiva stranica! Hvalaa 😊

https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-djecji-kreveti-008798000901
    Mi smo uzeli ovaj. Bio je 600kn, na akciji. Jos smo 300 platili madrac.
    Ide u 3 razine ali su strankce fiksne. Naci nema spustanja. S tim da se naravno moze maknut da ide uz krevet.😁
    Meni trenutno stoji malo dalje od kreveta, a ako mi bude bilo lakse, zacas ga stavim iz sebe i maknem stranicu

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

japanka.
    14. Srpanj 2021. 10:35

Čestitam svima na dobrim pregledima, neka se tako i nastavi 🤞🏻
    .
    Jana posebno mi je bilo slatko čitati o tvom malom bumbaru ☺️ prava bebica već. Samo ti spakuj torbu za bolnicu da budeš mirna ☺️
    .
    I moj je već zadnji put bio malo veći, u petak imam pregled pa me baš zanima koliko je napredovao jer mi se čini da mi je trbuh baš vidno veći u zadnjih tjedan dana. Malo sam se ubedirala neki dan kad smo muž i ja navečer sjedili u parku i prišao nam je njegov poznanik i pokazujući na moj trbuh rekao "još par dana, ha". A ja uopće nemam dojam da sam se išta posebno udebljala, jedino trbuh imam. Moram priznati da mi je poljuljao samopouzdanje na neko vrijeme 🤪 kasnije sam razmišljala da kao muško sigurno nema pojma o tome kako trudnica izgleda u kojem mjesecu trudnoće. Ali onda bolje da šuti 😥
    .
    Sve imate baš lijepa imena za bebe, mi još nismo odlučili tako da mi je ovo baš dobra inspiracija. Nama se sviđa više imena, ali kad trebamo reći "to je to" za bilo koje od njih nekako nismo sigurni. 

sanja0508
    14. Srpanj 2021. 10:40

Zara7

Jutro ekipa 🌞🤗
    Imam pitanje u vezi krevetića. Ja baš želim uzet krevetić s uklonjivom jednom stranicom (ne samo da se može spuštati nego skroz maknuti) da mogu kinderbet spojiti s našim krevetom. Ali, takvih je krevetića baš malo. Našla sam krevetić Sundvik od Ikee, al kod njega je mana što mu je podnica podesiva samo na 2 razine, ne na 3 i vidjela sam da pišu u recenzijama da ipak fali još jedna viša razina. Ima još neki Banaby krevetić, al ne znam koliko je to kvalitetno i provjereno. Ima li neka od vas da je uzela krevetić s uklonjivom stranicom i jeste zadovoljne?

Ja sam si uzela takav. Ta prednja strana ti se moze spustit dole skroz i ne smeta ti i jos mi je ok jer mi moze sluziti kao neka polica za neke dupe stvari (npr ja cu si pelene koje jos ne koristim staviti ispod) imas tockice koje mozes i ne moras staviti. I kukice da si zakacis na svoj krevet tako da ti se ne moze micati. 
    Kupila sam ga u baby centru. Bio je na nekoj akciji, jos je bio i popust na gotovinu. I mislim oko 1300kn da je na kraju bio. Mozda i manje.
    https://ibb.co/ZcwCK2R meni djeluje super. I dosta cvrst. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Lady.D
    14. Srpanj 2021. 10:45

Zara7

Jutro ekipa 🌞🤗
    Imam pitanje u vezi krevetića. Ja baš želim uzet krevetić s uklonjivom jednom stranicom (ne samo da se može spuštati nego skroz maknuti) da mogu kinderbet spojiti s našim krevetom. Ali, takvih je krevetića baš malo. Našla sam krevetić Sundvik od Ikee, al kod njega je mana što mu je podnica podesiva samo na 2 razine, ne na 3 i vidjela sam da pišu u recenzijama da ipak fali još jedna viša razina. Ima još neki Banaby krevetić, al ne znam koliko je to kvalitetno i provjereno. Ima li neka od vas da je uzela krevetić s uklonjivom stranicom i jeste zadovoljne?

Zara7, imamo isti problem i odlucili smo se za Satler Lip Julija krevetic u Baby Centru. Nazalost, puno je skuplji od Ikeinih (i ja sam ih u pocetku gledala), ali ima sve ono sto trazimo. Uklonjiva stranica ide ispod krevetica, podnica se moze staviti na 5 razina i ima tockice pa krevetic mozes furati gdje ti pase. Evo ti link, pa pogledaj;
    https://www.babycenter.hr/satler-lip-djecji-krevet-julija-white-op0491-568982.html
    Mi ga jos nismo kupili, al definitivno je to ono sto zelimo. Cekamo 9. mjesec s tim vecim stvarima, da ne pretrpamo stan prije reda. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.