Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 12:31

Tienna

Pozdrav curke, evo nisam stigle jučer čitat pa me dočekalo zaostataka danasSanjarka,pregled prošao super, beba je veća skoro za 2 tjedna. Moram otić preračunati one dimenzije da vidim težinu jer ju nije komentirao doktor…
    Ja također gubim zrak stalno, posebno do podne. Moram sjediti za kompom jer sam na radu od kuće trenutno, a svako malo imam potrebu malo prileć jer mi se srce uzlupa i imam osjećaj kao da mi nedostaje kisika
    Trbuh mi je tvrd stalno (osim ako ležim). Nije osjećaj kao da je zgrčen, jednostavno kao da je sada došao do svog maksimuma opterećenosti pa je tako zategnutno sve jer više nema mjesta. Ne znam što će biti do krajaIme, možeš staviti Jakov

Sestro moja po istim mukama 😁 drzimo se 🤗
    Jakov 💙

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 12:33

ponosna.mama

Jutro zenice moje drage 🥰
    Noc je prosla grozno, bole me sinusi za poludit, a sve sta imam u kuci pise da nije za trudnice 😏 ..prvo je uvatilo mamu, pa dan iza tatu i moju mlađu, pa jucer stariju i mene 😥 ..veceras mi MM dolazi napokon s terena, luda sam vise, ovaj put sam bas jedva izdrzala 😔 ..ne znam kako bi da mi je kao nekima ovde po par mjeseci odsutan, moga nema po 10 dana i onda je doma 2 dana 😏 ..sretno na pregledima danas 💞

😓😓
    Brzo ozdravi 🤗

Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 12:34

Meni stigle spavačice iz c&a , divne su. Budem cak ženstvena u njima 😁
    I malcu jedan kompletic
    Slikam 😊

Mišić
    14. Srpanj 2021. 12:42

Pozdrav svima! 😆😆  Ooooo koliko imam za nadoknaditi! 😜 cestitam svima na dobrim pregledima! ❤️ Vidim da ima veeelikih beba, neka samo rastu. 😍
    Idem sad detaljnije citati, hahha. 
    Eeh, grudnjaci za dojenje - jos jedan glas za H&M. 😎

Mišić
    14. Srpanj 2021. 12:49

Japanka. Ne nerviraj se, ljudi stvaaarnooo nemaju pojma kako trudnice izgledaju u kojem mjesecu trudnoce. Cim vide trbuh, to je to - sutra radjas! 🤣🤣🤣🤣
    Jana super ti je krevetic! 😍 nas je slican, samo boje drva. Isto mi ne stoji tik uz krevet i nd moze se spustiti stranica, ali nikad mi to nije bio problem. 

Mišić
    14. Srpanj 2021. 13:07

Ivkica aaaaaa, vec se spominju uputnice!!! 😆 ajme kako vrijeme leti! I ja sam jucer shvatila da za mjesec dana ulazim u termin. Kuuud prije???

Ivona1505
    14. Srpanj 2021. 13:14

A zna li itko ima li kod nas u Osijeku u H&M odjel bas sa odjecom za trudnice i dojilje ili cu morati narucivati sa neta? Voljela bi do Portanove otici, ali ne zelim sad bezveze po vrucini putovati ako nema bas posebno odjel. Ili jel ima kojim slucajem u C&A odjel za trudnice? 😁😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

japanka.
    14. Srpanj 2021. 13:17

Sanjarka baš me zanima kakve su ti spavaćice od njih, ja sam ih gledala ali ne znam koji broj bih uzela, da budem sigurna da će biti ok pred porod. Slikaj i molim te javi jesu li veličine realne ☺️
    Kako trudnoću vodim privatno, konačno sam danas u 29. tjednu trudnoće prvi put nazvala svoju ginekologinju preko HZZO-a da joj kažem da sam trudna i da je pitam hoće li mi moći dati doznake kad bude došlo vrijeme za porodiljni. Baš sam se nepotrebno brinula da će se ljutiti, rekla mi je samo da dođem sutra kad stignem donijeti im sve papire i to je to. 
    Ima li još cura koje će koristiti samo obvezni dio rodiljnog dopusta, onih 28 + 70 dana? Je li tu procedura išta drugačija? 

• Naki123
    14. Srpanj 2021. 13:26

Sanjarka88 🤍

Jutro okruglice ♥️
    Mene moj mali decko isto prati sa buđenjem ujutro. Jutarnja gimnastika da 🥰
    Petoma93 drago mi je da si se javila 😊 tvoj veseli djecak ima predivno ime. Ono koje sam uvijek htjela svom sinu ali muz nebi ni za živu glavu 😂😅
    A gle. Voznja u autu je obvezna u as to se zna. Ja svoga vozim otkad se rodio bez iznimke osim izlaska iz rodilista tada je bio u košari. Mislim da cu sad ovoga u jaju izvesti jer sta sam starija to sam gora , i ne zelim vise riskirati ni 5minuta 🙈
    Tonkica super za pregled 😊🥰
    Jana mašala 😁🥰🥰🥰 nas veliki frajer Karlo 💙
    Monalisa bas mi je žao sta ti nije dobro prošao OGTT 😓 nadam se da Ce bar rezultati bit dobri 🤞🤞🤞
    Naki123 osim prvog ili prva dva pregleda kada bebe moraju odgovarati mjerama zadnjoj m osim ako je bila rana/kasna o, sve drugo a posebno nakon 20tt je u redu 2tjdna +/- tako da ne moras brinuti.
    A ne mogu oni to točno ni izmjeriti. Moj stariji je par min prije izgona izmjeren na cca 2800 a rodio se 3300g
    Oni tezina mjere prema opsegu trbuha i glave. Moj stariji npr ima oduvijek pa i dan danas ravni trbuh, naravno da je zavarao mjere 😅 nemas razloga brinuti 😊
    MadameI sviđa mi se njihaljka 🥰 ja uopće nisam gladna po ovim vrućinama, bar nesto dobro od ovoga ljeta 😅
    Ponosnamama iz medicinskih razloga ja sam u sklopu terapije imala masaže u Koraka. Odlicni, al oni i koštaju 😓
    Endzrue hvala na tvom popisu 😊
    Little baby naravno da ce sve biti u redu 💙 idu dani…ja cekam taj famozni 28tt kad raste rapidno stopa ranije rođenih bebica pa onda bude lakse 😊 al sve cemo mi dogurati do kraja nema dileme 🥰
    Imena cure su vam divna 💞💙💞💙 bas s tim imenima sve postaje tako stvarnije

Hvala Sanjarka 🥰 ma jeste do 16 nedelje je bilo dan razlike izmedju uzv i zm...zato sam se sokirala juce 🤣 jos me doktor tako divno utjesio, da cu rodit djecaka od 4-5 kila ako tako nastavim..ma super 🤐 al eto ocigledno voli dijete papat. Sad smo 27 i vec po njihovim procjenama 1100. 

sanja0508
    14. Srpanj 2021. 13:29

Sanjarka88 🤍

sanja0508

ivkica

Pregled je prošao dobro. Uzimala mi je bris samo nije rekla na što. Napokon me malo pohvalila za kilažu a to me svaki put strah što će reći jer me špotaju. Dobila kilu u mjesec dana tako da sam na +13. Još je slušala otkucaje srca bebe rekla je da je sve u redu. Od 1.9. rekla je ide uputnica za porod ako baš prije krene 😂 i bome eto toga.

Cestitam na dobrom pregledu 🥰
    I ne mogu vjerovati kako je vama nekim porod blizu. Ajmeeee 😨🤣
    Ja ode po svoje nalaze za ogtt. Javim 😘

🤞🤞🤞🤞 Za dobre nalaze

Losi su. Moram na dijetu. I moram raditi guk profil. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.