Žene sad mi je sinulo. Baby monitor,kamera kaj već. Kaj je sad aktualno? Imala sam monitor Motorola ali mislim da je u ove 4 god tehnika uznapredovala pa bi nešto s većim ekranom,boljim ozvučenjem,prikazom sobne temp i tak to. Kaj ste vi skicale kupiti? Avent ili nešto peto?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
A zna li itko ima li kod nas u Osijeku u H&M odjel bas sa odjecom za trudnice i dojilje ili cu morati narucivati sa neta? Voljela bi do Portanove otici, ali ne zelim sad bezveze po vrucini putovati ako nema bas posebno odjel. Ili jel ima kojim slucajem u C&A odjel za trudnice? 😁😊
Ima ali nema neki izbor. Više su to potkošulje, grudnjaci hlaće. Ja sam uspjela ulovit haljinu cak 50%..
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
A zna li itko ima li kod nas u Osijeku u H&M odjel bas sa odjecom za trudnice i dojilje ili cu morati narucivati sa neta? Voljela bi do Portanove otici, ali ne zelim sad bezveze po vrucini putovati ako nema bas posebno odjel. Ili jel ima kojim slucajem u C&A odjel za trudnice? 😁😊
Hej, u C&A koliko sam vidjela da nema odjel za trudnice.
U H&M ima, tamo je di je donji veš taj dio. Nema nekog prevelikog izbora, puno više ima online.
Ja uzela tamo traperice za trudnice. Vidjela sam grudnjake za dojenje i potkošulje. Potkošulje samo kombinacija crna/bijela su bile prije 2-3 tjedna kad sam ja išla. Grudnjaka ima nešto.
Ali nisam ništa uzimala još.
Možda su obnovili zalihe u međuvremenu 😃😃
-
Svakodnevno vas čitam, nemamo nekih posebnih vijesti pa se ne javljam.
Evo ujutro sam primjetila na lijevoj strani potkošulje mrlju od mlijeka. Vidim da su neke cure isto spominjale ujutro 😃
Mali se rita i udara baš jako, aktivan je kroz cijeli dan 😊 boli me trtica već tjednima, a u zadnje vrijeme i donji dio zdjelice. Bol bude baš jaka, pogotovo kad se okrećem u krevetu (to je isto neka od cura rekla).
Nos mi je često začepljen i slabije dišem. Ali tako mi je otpočetka skoro 😊
-
Mi smo trenutno kod mojih, ipak smo došli prije 20.07 i vraćamo se sutra za Osijek. I super da smo ipak ranije došli, jer ne znam kako bi izdržala put kasnije. Smeta mi pojas i dugo sjedenje. A zadnjih 2 tjedna stomak mi je baš vidno narastao 🙈🙈
-
Baby monitor - živimo u stanu pa nam ni ne treba. Ali sam neki dan kod Ljetnica čitala da hvale neku Xiaomi kameru koja se spaja na mob ako se ne varam.
-
Curke, čestitke svima na uspješnim pregledima i napretku bebica ❤ sretno curama koje idu na pregled danas i ovih dana 🍀🍀 Ja jedva čekam svoj u utorak 😊
- sad sam se raspisala haha 😃😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Hej, u C&A koliko sam vidjela da nema odjel za trudnice.
U H&M ima, tamo je di je donji veš taj dio. Nema nekog prevelikog izbora, puno više ima online.
Ja uzela tamo traperice za trudnice. Vidjela sam grudnjake za dojenje i potkošulje. Potkošulje samo kombinacija crna/bijela su bile prije 2-3 tjedna kad sam ja išla. Grudnjaka ima nešto.
Ali nisam ništa uzimala još.
Možda su obnovili zalihe u međuvremenu 😃😃
-
Svakodnevno vas čitam, nemamo nekih posebnih vijesti pa se ne javljam.
Evo ujutro sam primjetila na lijevoj strani potkošulje mrlju od mlijeka. Vidim da su neke cure isto spominjale ujutro 😃
Mali se rita i udara baš jako, aktivan je kroz cijeli dan 😊 boli me trtica već tjednima, a u zadnje vrijeme i donji dio zdjelice. Bol bude baš jaka, pogotovo kad se okrećem u krevetu (to je isto neka od cura rekla).
Nos mi je često začepljen i slabije dišem. Ali tako mi je otpočetka skoro 😊
-
Mi smo trenutno kod mojih, ipak smo došli prije 20.07 i vraćamo se sutra za Osijek. I super da smo ipak ranije došli, jer ne znam kako bi izdržala put kasnije. Smeta mi pojas i dugo sjedenje. A zadnjih 2 tjedna stomak mi je baš vidno narastao 🙈🙈
-
Baby monitor - živimo u stanu pa nam ni ne treba. Ali sam neki dan kod Ljetnica čitala da hvale neku Xiaomi kameru koja se spaja na mob ako se ne varam.
-
Curke, čestitke svima na uspješnim pregledima i napretku bebica ❤ sretno curama koje idu na pregled danas i ovih dana 🍀🍀 Ja jedva čekam svoj u utorak 😊
- sad sam se raspisala haha 😃😃
E hvala ti puno, morat cu otici makar grudnjake da kupim ako nista drugo, a kupila bi si i tajica bar dvoje da imam za pocetak jeseni. Ali su mi grudnjaci i spavacice vazniji trenutno. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Evo mene sa pregleda drage trudnice 💝
Sve je u redu cura nam je super 🥰
U 27 tt 1.050kg 🎁
Ništa mi dr nije dao da vadim od nalaza,a vidim vi radite svašta nešto u mojim tjednima 😅
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Pregled je prošao dobro. Uzimala mi je bris samo nije rekla na što. Napokon me malo pohvalila za kilažu a to me svaki put strah što će reći jer me špotaju. Dobila kilu u mjesec dana tako da sam na +13. Još je slušala otkucaje srca bebe rekla je da je sve u redu. Od 1.9. rekla je ide uputnica za porod ako baš prije krene 😂 i bome eto toga.
Cestitam na dobrom pregledu 🥰
I ne mogu vjerovati kako je vama nekim porod blizu. Ajmeeee 😨🤣
Ja ode po svoje nalaze za ogtt. Javim 😘
🤞🤞🤞🤞 Za dobre nalaze
Losi su. Moram na dijetu. I moram raditi guk profil.
Znam kako ti jeee 🤦 ali glavuu goreee zbog bebica cemo sve izdrzaat...uz tebee smooo
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pregled je prošao dobro. Uzimala mi je bris samo nije rekla na što. Napokon me malo pohvalila za kilažu a to me svaki put strah što će reći jer me špotaju. Dobila kilu u mjesec dana tako da sam na +13. Još je slušala otkucaje srca bebe rekla je da je sve u redu. Od 1.9. rekla je ide uputnica za porod ako baš prije krene 😂 i bome eto toga.
Cestitam na dobrom pregledu 🥰
I ne mogu vjerovati kako je vama nekim porod blizu. Ajmeeee 😨🤣
Ja ode po svoje nalaze za ogtt. Javim 😘
🤞🤞🤞🤞 Za dobre nalaze
Losi su. Moram na dijetu. I moram raditi guk profil.
Bice to ok 😄 i moji ce vjerovatno biti losi s obzirom da sam dobila puno kila, i da mi je i prije nalaza receno da ne jedem vise slatko 🍉 ko bi rekao da i u trudnoci moramo vodit racuna o tome 🥰
Pozdrav Curke. Evo da se i ja javim nakon par dana cirkusa. Već jedno dva tri dana me malo bole leđa, malo trbuh. Drugačije nego do sad. I sinoć navečer krenu bolit i trbuh i kičma u isto vrijeme i lijepo sjednem u auto i odem u rodiliste da me pregledaju. Kad ono, trudovi 🙄
Ctg pokazao 3 u pola sata, ali dosta slaba. Pregled kod dr li la. Otvorena za vrh prsta, cervix 34mm (sto je dobro?!), ušće omekšano i skraćeno 🙄
Ugl nešto je krenulo ali ništa “zabrinjavajuće” za sad. Preporuka hospitalizacija zbog mirovanja, no odbila sam to uz obećanje da ću strogo mirovat doma. I eto tako, evo nas danas da prvi dan ležimo i buljimo u TV i mobitel 😂😥
Pregled sljedeću srijedu da vidimo jel se otvaram dalje šta ili smo se zaustavili na vrijeme.
Inače Niko je skroz okej. Ima oko kilu i pol i bila bi jako sretna da još koji tjedan izdrži unutra 🥰
Drugim curama čestitam na boljim vjestima od mojih 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sanjarka opet ja s istim pitanjem (trudnicki mozak, imam pamcenje zlatne ribice)🙈
U koliko sati si isla radit ogtt? Je li moram bit tamo bas u 7 ili mogu recimo doc do 8 😊
Ujutro idem pa da znam kad je dizanje 😂😂
Pozdrav Curke. Evo da se i ja javim nakon par dana cirkusa. Već jedno dva tri dana me malo bole leđa, malo trbuh. Drugačije nego do sad. I sinoć navečer krenu bolit i trbuh i kičma u isto vrijeme i lijepo sjednem u auto i odem u rodiliste da me pregledaju. Kad ono, trudovi 🙄
Ctg pokazao 3 u pola sata, ali dosta slaba. Pregled kod dr li la. Otvorena za vrh prsta, cervix 34mm (sto je dobro?!), ušće omekšano i skraćeno 🙄
Ugl nešto je krenulo ali ništa “zabrinjavajuće” za sad. Preporuka hospitalizacija zbog mirovanja, no odbila sam to uz obećanje da ću strogo mirovat doma. I eto tako, evo nas danas da prvi dan ležimo i buljimo u TV i mobitel 😂😥
Pregled sljedeću srijedu da vidimo jel se otvaram dalje šta ili smo se zaustavili na vrijeme.
Inače Niko je skroz okej. Ima oko kilu i pol i bila bi jako sretna da još koji tjedan izdrži unutra 🥰
Drugim curama čestitam na boljim vjestima od mojih 🥰
Uf bome, mogu mislit kako si se ispripadala 😏
Sad lipo lezi i odmaraj pa ce bit sve u redu 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji