Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    14. Srpanj 2021. 17:29

Jana, Sanja0508, Lady D hvala na preporukama curee! 😊
    Ovaj Julija krevetić je savršen, znači točno sve što smo htjeli, i još 5 razina ima i kotače i još prostor za pohranu kad se makne stranica, odličan je!! Mislim da ćemo njega uzeti. Mi smo se isto rasporedili, krevetić će kupiti moj brat, al isto mi je žao sad da plaća neke ogromne cifre. Al radije ću i ja dodati 200, 300 kn pa da bude točno onaj koji želimo. Sad je ovaj krevetić isto kao na nekom popustu u Baby centru, 1660 kn, ako dobijemo još popust na gotovinu bit će super. Hvalaaaa! LadyD može pliz link na madrac iz Magic Baby-ja? 
    Bumac ajoooj, drži se, vjerujem i ja da ćeš na kraju izdržati i do termina, samo eto slijedi dosadni period :( al znaš što je konačni cilj i neka ti to da motivaciju i snagu! Netflix and chill 😁😘
    Nyssa držim fige da prođe što prije, znam za puno cura koje su je imale u trudnoći i sve je prošlo savršeno u redu i imaju superzdrave bebice. Drž se 😘

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    14. Srpanj 2021. 17:30

CarpeDiem.

Sanjarka88 🤍

CarpeDiem.

nyssa_

Hej curke!
    Vratila sam se s pregleda i nisam sigurna kak se osjecam. Mala je okej, normalno napreduje, ne zeli se slikati, štiti se rukicama i skroz je dolje nisko. Ima 370 gr, i 25 cm. Cervix je zatvoren, dug 45 mm, sto je sve okej. Stigli su mi rezultati briseva i pronađena mi je bakterija Ureaplasma urealyticum u visokom titru. E sad, ginica kaze da je to normalna bakterija kod trudnica, i da se lijeci i trudnica i partner i onda se nakon terapije ponovo uzima bris. Naravno da nisam nista o tome znala da pitam tamo, ali sam sad guglala i malo se prestrasila. Je li kojoj od vas nađena ta bakterija u trudnoci?
    Imala sam uredan papa test doslovno 7 dana prije nego sam ostala trudna pa sam malo zabezeknuta kak je uopce doslo do toga.
    Za terapiju smo i zarucnik i ja dobili Azimed 500 mg.
    Pomagajte ako znate nesto vise da ne stvaram dodatni stres. 🥺

Ureaplazma zna praviti probleme nama trudnicama cesto, zato si i dobila odmah antibiotike.
    Svašta može izazvati , ALI uglavnom se ne desi ništa od toga ako pratis upute doktora. Ne boj se, biti će sve ok.🙏 Zavrsi antibiotike, i odradi kontrolu pa ćeš vidjeti razvoj situacije.
    U međuvremenu odmaraj koliko god mozes, pij što više vode i pisi nam da se mentalno rasteretis. P.s mani se googla ja sam po njemu vec umrla 77 puta 🤣

Samo 77? 😂😂😂

🤣🤣🤣 svaki simptom je uglavnom skriveni simptom neke neizljecive bolest i nema spasa🙊

Sve ali baš sve moze značiti tumor. 
    Googlehondor ✌️😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mateja32
    14. Srpanj 2021. 17:41

Dali koju još bole noge? znači nisu otekle, nego stopala i listovi bole i gore. I stidne kosti, kod ulaza u rodnicu, zdjelica, danas sam koma kao da se raspadam 😔

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Lady.D
    14. Srpanj 2021. 17:41

Sanja0508, joooj bas su rigorozni sto se tice tih referentnih vrijednosti. Za povecanje od 0,1 rade toliku dramu. Drzim fige da sve bude dobro na GUK profilu. 🤞 Mene ceka OGTT  za 10ak dana i bas me strah. Na sistematskom pregledu kad jos nisam znala da sam trudna glukoza mi je bila 5,5 i kad sam dala ginekologu te nalaze, rekao mi je da ponovim jer je ref. granica 5,1 za trudnice. Sljedeci put mi je nataste bila 5,0, al sam i pripazila malo sto jedem. Bas me zanima kakvo ce stanje biti sad bas na OGTT-u? 🙈
    Bumac95, drzi se i odmaraj. Imas svo vrijeme ovog svijeta sada za Netflix ili neku dobru knjigu. Trebas to sada iskoristiti. 😉
    Zara7, nasla sam ovaj madrac u Magic Baby.
    https://www.magicbaby.hr/madrac-sintex-pocket-and-kids-120-x-60-x-15.html
    Ikea isto ima dvije vrste madraca s džepicastom jezgrom. Pa mozes pogledati i njihove. 😉

• ponosna.mama
    14. Srpanj 2021. 17:59

Sanjarka88 🤍

japanka.

Sanjarka baš me zanima kakve su ti spavaćice od njih, ja sam ih gledala ali ne znam koji broj bih uzela, da budem sigurna da će biti ok pred porod. Slikaj i molim te javi jesu li veličine realne ☺️
    Kako trudnoću vodim privatno, konačno sam danas u 29. tjednu trudnoće prvi put nazvala svoju ginekologinju preko HZZO-a da joj kažem da sam trudna i da je pitam hoće li mi moći dati doznake kad bude došlo vrijeme za porodiljni. Baš sam se nepotrebno brinula da će se ljutiti, rekla mi je samo da dođem sutra kad stignem donijeti im sve papire i to je to.
    Ima li još cura koje će koristiti samo obvezni dio rodiljnog dopusta, onih 28 + 70 dana? Je li tu procedura išta drugačija?

Odlične su spavacice. Bio pamuk, lagane… ma Super
    Realni su brojevi. Ja sam Uzela sivu S a rozu xs. Najvažnije mi da pašu nakon poroda jer su za dojenje.
    U rozoj me jedino mogu zeznut cice ako planu još nakon poroda 😅
    https://ibb.co/hV6MtFm
    https://ibb.co/c3BYQgC
    https://ibb.co/XVB67Hd

Odlicno izgledaju, a i ti si bome prezgodna trudnica 😍

lovely
    14. Srpanj 2021. 18:09

Mateja31

Dali koju još bole noge? znači nisu otekle, nego stopala i listovi bole i gore. I stidne kosti, kod ulaza u rodnicu, zdjelica, danas sam koma kao da se raspadam 😔

Mene bole noge...doduše puno hodam, šetam ali baš me bole tabani, listovi..užas! 

Sanjarka prezgodna si 😍😍😍😍😍

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Zara7
    14. Srpanj 2021. 18:27

Sanjarka88 🤍

japanka.

Sanjarka baš me zanima kakve su ti spavaćice od njih, ja sam ih gledala ali ne znam koji broj bih uzela, da budem sigurna da će biti ok pred porod. Slikaj i molim te javi jesu li veličine realne ☺️
    Kako trudnoću vodim privatno, konačno sam danas u 29. tjednu trudnoće prvi put nazvala svoju ginekologinju preko HZZO-a da joj kažem da sam trudna i da je pitam hoće li mi moći dati doznake kad bude došlo vrijeme za porodiljni. Baš sam se nepotrebno brinula da će se ljutiti, rekla mi je samo da dođem sutra kad stignem donijeti im sve papire i to je to.
    Ima li još cura koje će koristiti samo obvezni dio rodiljnog dopusta, onih 28 + 70 dana? Je li tu procedura išta drugačija?

Odlične su spavacice. Bio pamuk, lagane… ma Super
    Realni su brojevi. Ja sam Uzela sivu S a rozu xs. Najvažnije mi da pašu nakon poroda jer su za dojenje.
    U rozoj me jedino mogu zeznut cice ako planu još nakon poroda 😅
    https://ibb.co/hV6MtFm
    https://ibb.co/c3BYQgC
    https://ibb.co/XVB67Hd

Zgođušoo 😍😚 ja čekam da ponovno dobiju M veličine, sve je rasprodano 😌 i za malca ima par slatkih kompletića, al samo najmanje ili najveće veličine. 
    LadyD hvala tii 😘
    Sanja0508 kakav apsurd da te toliko razvlače radi jedne vrijednosti koja je doslovno minimalno povećana i koja je unazad zadnjih par godina smatrana skroz normalnom. Ah. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• sunce7
    14. Srpanj 2021. 18:44

Sanjarka88 prvo prezgodna si, drugo jedva cekam da i meni stignu kad tako lijepo izgledaju.😂

Mateja31 mene ne bole cesto noge ali sam se jutros probudila s bolovima u nogama, poviseni polozaj i magnezij mi je pomogao.

Bumac evo prilike za pregledat sve serije🙊 sigurna sam da ces izgurati do termina.🙏🤍

sanja0508
    14. Srpanj 2021. 18:47

Bas cu vam javiti sta ce biti. Jer pomisao da moram biti od jutra do 8 navecer u bolnici u sobi nekoj mi izaziva povracanje....netko se boji poroda, netko bebe, netko necega, a ja se bojim, mrzim i ne zelim spavati i biti negdje izvan svoje kuce. 
    Kada krenu trudovi i budem isla u bolnicu roditi pripremite se da cu ovdje raditi drame 🤣🤣🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    14. Srpanj 2021. 18:47

Curee 😳 ima li koja bolove u predjelu zeludca? Mislim da nije zeludac nekakoo me na siroko bolii hahaha...da li od udaraca ilii...ja nemam pojma 🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.