Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    14. Srpanj 2021. 22:50

CarpeDiem.

sanja0508

CarpeDiem.

Sanjarkabaš lijepo izgledas i super mi izgleda spavaćica. Kupit ću i ja sigurno bar dvije takve.
    🙌
    Cure za povišenim vrijednostima šećera koliko čitam druga iskustva sve bude ok sa bebama i mamama uz oprez pri odabiru hrane. 🤞🤞
    Zanima me da li ste imale neke simptome ili je recimo koja kg gore ukazivala na to, možda više želje za slatkim ili slično?
    Željno iščekujem svoj oggt da provjerim da li je sve ok… vidjet ću iduci tjedan kad će mi reći da dodjem.
    Iduci tjedan dan iza pregleda krećemo i na odmor. Jedva cekam more, sunce i obitelj i prijatelje i našu hranu🙊.
    Dosta mi je kiše za cijeli život 🙈🤪. Kao da u Irskoj živim 🌧

Nikakve simptome ni kile. Ja sam bas sitna trudnica. Ko me vidi misli 4 mjeseca da sam trudna. Ako obucem širu haljinu trbuh se ni ne vidi. (Stavim ti bas sliku) slatko tu i tamo neki sladoled ili jednom tjedno red cokolade, nista previse 🤷‍♀️
    https://ibb.co/LxXYsc8

Baš si predivna trudnica. ♥️
    Kod tebe je baš, baš minimalno odstupanje srednje vrijednosti, ali možda bolje što pušu i na hladno da se ne pogorsa.
    Tako i kod mene sitnija sam, nema kilograma, slatko nekad mi naleti dan da mi se traži… pa pokušavam predvidjeti svoj rezultat po vasim simptomoma..
    Ali vidis kod tebe totalno sve normalno zapravo.

Hvala ti 🥰
    Ma ja planiram živiti kao i do sada. Napokon da sam dobro i ja, mali je živ i zdrav. I idem dalje. Vise sam ljuta sto moram na taj guk profil i sto nisam sigurna sta me ceka tamo i koliko cu biti. Ali kako Sanjarka kaze sve zlo s tim. Idemo dalje 💙

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

bubica_0706
    14. Srpanj 2021. 23:15

japanka.

Sanjarka baš me zanima kakve su ti spavaćice od njih, ja sam ih gledala ali ne znam koji broj bih uzela, da budem sigurna da će biti ok pred porod. Slikaj i molim te javi jesu li veličine realne ☺️
    Kako trudnoću vodim privatno, konačno sam danas u 29. tjednu trudnoće prvi put nazvala svoju ginekologinju preko HZZO-a da joj kažem da sam trudna i da je pitam hoće li mi moći dati doznake kad bude došlo vrijeme za porodiljni. Baš sam se nepotrebno brinula da će se ljutiti, rekla mi je samo da dođem sutra kad stignem donijeti im sve papire i to je to.
    Ima li još cura koje će koristiti samo obvezni dio rodiljnog dopusta, onih 28 + 70 dana? Je li tu procedura išta drugačija?

I moje spavacice iz C&A su stigle i zadovoljna sam. 😊 Bojala sam se da ce mi S biti male za rodiliste, pa sam narucila M i mogu reci da su dosta veliki brojevi i da su dosta komotne, ali svejedno dobro stoje. Inace sam trenutno na 62 kg (+9 kg od pocetka trudnoce) i visoka sam 165 cm. Nadam se da sam pomogla. 😊

bumac95
    14. Srpanj 2021. 23:21

Hvala vam Curke svima na lijepim riječima 🥰
    Trenutno sam na spazmexu i obzirom da lezim cijeli dan ne osjećam stezanja vise. Ono sto me buni je ogroman pritisak u trbuhu (kao da će ispast doslovno) i bol u leđima čim se ustanem. 🤦🏼‍♀️
    No dobro, netflix ima i dječje filmove pa sam ujutro na svojim serijama, a popodne sa malim na crticima 😂 imam sreće da je razuman kao da mu je 10 a ne 4 tek 😅

Sto se tiče boli u želucu nemam bas bol, ali imam žgaravicu jaku ako pojedem bilo šta teze i legnem nakon toga.

A šećer. Ja ga imam, doduše malo povećan. Po nikakvim simptomima ne bi zaključila da ga imam osim testa. Ne traži me slatko, ne jedem puno slatkog, kile nisam natukla Bog zna kakve, beba ima prosječnu kilažu.. ugl, nismo sumnjali na njega dok nije došao nalaz 🤷🏼‍♀️
    CarpeDiem koliko ti je odstupanje? Meni je srednje 10.5. Ostali dva su 4.4 i 4.6 (sto je dobro)

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Lorre
    15. Srpanj 2021. 07:01

Dobro jutro 😊
    Ja sam nestrpljiva u iščekivanju pregleda pa ne mogu spavat.. Sretno svima na pregledima ❤️ da konačno vidimo svoje bebice 🥰

Baby N 💙

Tracy_
    15. Srpanj 2021. 07:23

bumac95, drž' se! šaljem puno pozitive!

• LilM
    15. Srpanj 2021. 07:55

bubica_0706

japanka.

Sanjarka baš me zanima kakve su ti spavaćice od njih, ja sam ih gledala ali ne znam koji broj bih uzela, da budem sigurna da će biti ok pred porod. Slikaj i molim te javi jesu li veličine realne ☺️
    Kako trudnoću vodim privatno, konačno sam danas u 29. tjednu trudnoće prvi put nazvala svoju ginekologinju preko HZZO-a da joj kažem da sam trudna i da je pitam hoće li mi moći dati doznake kad bude došlo vrijeme za porodiljni. Baš sam se nepotrebno brinula da će se ljutiti, rekla mi je samo da dođem sutra kad stignem donijeti im sve papire i to je to.
    Ima li još cura koje će koristiti samo obvezni dio rodiljnog dopusta, onih 28 + 70 dana? Je li tu procedura išta drugačija?

I moje spavacice iz C&A su stigle i zadovoljna sam. 😊 Bojala sam se da ce mi S biti male za rodiliste, pa sam narucila M i mogu reci da su dosta veliki brojevi i da su dosta komotne, ali svejedno dobro stoje. Inace sam trenutno na 62 kg (+9 kg od pocetka trudnoce) i visoka sam 165 cm. Nadam se da sam pomogla. 😊

Kolko su komotnije m? Znaci te spavacice su dobre za rodiliste nema veze kaj nemaju gumbice? Gledam da si i ja narucim 😂

• ponosna.mama
    15. Srpanj 2021. 08:01

Jutro drage moje 🥰 ..evo mene na OGTT-u, izvadili mi krv, popila pola litre glukoze u 5min i nisu mi dali da stavim limun, da se to vise ne stavlja 🙄 ..uglavnom nista strasno, najteze mi je bilo popit pola litre tekucine u 5min s obzirom da toliko popijem u pola dana 🙈
    Sljedece vađenje krvi u 8:50, do tad nema mrdanja 😊
    Sretno svima koji danas imaju preglede 💞

Lady.D
    15. Srpanj 2021. 08:08

Cure, sretno svima koje danas imaju preglede. 🍀🤞
    Jucer sam naisla u Reservedu na super udobnu i efektnu haljinu ako nekog zanima. Ne znam kako stoji na zenama koje nisu trudne, al mislim da je idealna za nas s vecim bušama trenutno. Taman ima nabore i siri se tamo gdje treba. 🤭 Bila je 200 kn, ja sam ju u ducanu u areni platila 100 kn. Stavljam link:
    https://www.reserved.com/hr/hr/1653c-30x/sukienka-k-re 

• marea
    15. Srpanj 2021. 08:11

Ponosna mama sretno! 
    I ja upravo radim ogtt, već umirem od gladi  mali je dosta miran, stariji me nikad nije izlupao koliko dok sam sjedila na ogtt. Tad mi je secer bio i povišen pa sad možda bude bolje 
    Sanja, nisam ulovila otkuda si. Ako si u Zagrebu poslat će te na VV na GUK i dijetu. Nije strašno, ali je malo muka 

• ponosna.mama
    15. Srpanj 2021. 08:27

Mrkva

ponosna.mama vidim da je kod tebe isto veći razmak u godinama djece, moji su 8 i 11 godina…kako podnosiš trudnoću, kako su djeca reagirala? Moja curka od 8 stalno pita je mama ima nešto u trbuhu dok dečko nije oduševljen idejom! Nikom još nismo ni rekli dok ne dođem na red za pregled. Inače uskoro ću 42. go, a m 38.

Moje cure su odusevljene, one su godinama pitale kad cu rodit jos jednu bebu, jedini problem je sta bi starija tila brata, a mlađa sestru 🙈
    Trudnocu podnosim ok, nemam bas nekih posebnih problema, isto kao i s njih dvi, eventualno bol u leđima i rebrima i umor, al nista nepodnosljivo. Ja cu u 9.mj. napunit 34god, a MM ima 37.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.