Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonoah
    13. Srpanj 2021. 23:30

Prijavljujem mokru mrlju na majici na mjestu desne dojke🙈 je li još kojoj od vas krenuo kolostrum? Moje grudi još nisu krenule rasti u trudnoći (ravna sam skoro pa skroz🤭) i baš sam se iznenadila kad sam sad vidjela mokru mrljicu 😊 znam da veličina nema nikakve veze s mogućim dojenjem, ali nekako sam se nadala da će barem malo narast u trudnoći pa da se hvalim njima po plaži🤣

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Mokosh
    13. Srpanj 2021. 23:58

Leonoah

Prijavljujem mokru mrlju na majici na mjestu desne dojke🙈 je li još kojoj od vas krenuo kolostrum? Moje grudi još nisu krenule rasti u trudnoći (ravna sam skoro pa skroz🤭) i baš sam se iznenadila kad sam sad vidjela mokru mrljicu 😊 znam da veličina nema nikakve veze s mogućim dojenjem, ali nekako sam se nadala da će barem malo narast u trudnoći pa da se hvalim njima po plaži🤣

Budu narasle bar malo kad rodis. 😁 Meni je u prvoj trudnoci dosta rano krenuo kolostrum. Sve je to normalno, nista se ne sekiraj. 😊

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Missy88
    14. Srpanj 2021. 00:03

Jana25

And the WINER is…. baby KARLO!!! 2600GRAMA!💙💙
    Sve u redu samo je velik i tezak 😅
    Glavica i bedrena odgovaraju za 32+5, a stomačić za 33+3 😁
    U poziciji glavom prema dolje već duže vremena. Cervix se s 40mm skratio na 36mm.
    Otvara usta, sisa palac, gura doltorici ultrazvuk, mene kolkenima u rebra 🥰😍
    Nemam pregled više kod nje, sad samo bolnica, pa javim termin pregleda kad se naručim u bolnicu.
    Dr. prognozira da se mazimo za otprilke 7 tjedana 🥰

Sad isla gledati kalendar i skuzim da je meni za 7 i pol tjedana bas termin 😳
    Karlo ce biti prva nasa jesenska beba, on je vec spreman 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Jana25
    14. Srpanj 2021. 00:14

Leonoah  ja sam svoju prvu fleku iz desne primjetila u 22. tjednu. Onda je bilo dosta često iz desne, pa se smanjilo.
    Par tjedana nista, pa opet iscuri fleka i onda opet par tjedana nista. Vecinom se dogodi kad spavam. Valjda kako stisnem.
    Missy kažem ti ja, skupa bismo mogle 😁❤💙 sad cu i ja pakovat torbe 😅

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

lovely
    14. Srpanj 2021. 00:22

Ime -prijavljujem da kod mene čekamo Ritu💝
    Kolica -nuna triv su bila moj favorit i nikako nisam mogla odlučiti cybex balios s lux ili nuna triv...pobijedio cybex zbog dobrog popusta u babycentru za dane beba 😉
    Lidl i ja čekam potkosulje za dojenje da dođu. Mislim da ću preskočiti grudnjake za dojenje, jer sam s 1 došla na slabu 2, tako da potkošulje će biti dovoljne 🤣
    Termini ajme kako mi nestvarno zvuči da smo na kraju ovog našeg baby puta... Jana za 7 tjedana, Missy isto.. 😍😍😍😍😍😍
    Mi smo kupili robicu za izlazak iz bolnice...u principu kupili smo sve, osim meni stvari za bolnicu, i beba još malo kozmetike treba dobiti ...
    Jel znate možda što je sada s Allijem? Jel kome što stizalo nakon 1.7.?..mislila sam u rodilište umjesto torbe/kofera sebi ponijeti "Mommy bag".

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Endzrue
    14. Srpanj 2021. 00:34

Tracy_ ja sam nosila dudu reda radi i trebala nam je kad se sunčala za žuticu, inače je nije koristila osim nekad u vožnji autom (nisam htjela da je koristi). Nitko nije nikad prigovorio u rodilištu. Nosila sam i izdajalicu, a dohranu su lijevali u usta preko čaše za mokraću. Za čistit nos imam usisavanje na usta, nismo nastavak za usisavač uzimali

Endzrue
    14. Srpanj 2021. 00:43

Evo moj popis za rodilište https://ibb.co/HYjkLhr
    Dodala sam još kape i rukavice da se ne grebe za svaki, slučaj
    Grudnjaci za dojenje Lidl

Endzrue
    14. Srpanj 2021. 00:45

Ime Adrian a pregled 22.7. 

Natalija91
    14. Srpanj 2021. 01:15

Leonoah

🙋🏼‍♀️
    Prije nekoliko dana pojavilo se iz lijeve dojke, zatim iz desne. Malo sam proguglala, pa sam vidjela kako je moguća pojava kolostruma i prije.
    A što se tiče veličine, nisam se niti ja proslavila.😂

Jana25
    14. Srpanj 2021. 05:33

Idemooo mameee, buđenjee.
    Nogice u rebra, želudaac, glava na mjehur punom snagom 😄🤣
    On svoje jutatnje razgibavanje već odrađuje 🏋‍♂️ ma da čovjek nebi reko zbog procjene kilaže, al stvarno, vježba 😅🤣
    Ko nam je na pregledu, sretno 🤗😙🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.