Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    19. Svibanj 2020. 23:05

Okic onda mislim da sam s vecinom robice zavrsila, sad cu jos pogledqti sto imam od sina i staviti kao rezervu ovo sto sam vam nabrojala stalno mi se cini kao da je premalo 
    Sanja vidim da imas platnene, moj sin je bio u platnenima i imam jedan Flafi cover vel S ljubicast koji mi je zaostao medu robom. Nama je bio najbolji preko tetre u fold, poklonim ti ako zelis, steta je baciti
    Inace tocno takav kinderbet imamo i mi al zeleni 😊

Happymom
    19. Svibanj 2020. 23:06

Sanja dobrodošla 
    Cure evo ja se sad tek javljan, imali smo pregled popodne. Radili smo i 3d/4d i maleni se je baš pokaziva, zapravo sve se lipo vidilo osim lica, samo smo ga iz profila uhvatili. Nešto predivno kad se vidi razlika između 2d i 3d. I ima 400g,napredniji je po svemu nekoliko dana.
    Ma baš smo nekako presritni kako imamo jakog dečkića 

Ninche9
    19. Svibanj 2020. 23:08

Ako sam dobro zapamtila
    Marta sutra imas pregled, sretno, jos netko je napisao za sutrasnji veliki 4D uzv (2020?) drzim fige da beba pokaze sto ina medu nozicama
    SmileA drago mi je zbog dobrog nalaza
    Sanja zaboravila sam reci ako ces trebati robe u broju 56 i nadalje slobodno se javi ka imam brdo a sad cekano curicu pa nista od toga nece odgovarati, a sve su hlace pp friendly pa ce pasati na pp guzu

Unakit
    19. Svibanj 2020. 23:39

SmileA

Cure evo nas s pregleda, oko 8 pola 9 sam bila narucena…

Sve je hvala Bogu u redu😃🙏🙏 ja sam vam dobro a kad su me slikali sam stalno bio nasmijesen i pokazao sam im pisonju😁😃💙😂 mama je isto dobro, nema vise hematoma, nemora vise strogo mirovati i moze polako sve normalno krenuti!🤗

Kakvo olaksanje cure moje🙂🙂🙏🙏 cerviks, posteljica sve super i odlicno, sutra ce mi jos samo briseve napraviti

SmileA divine vijesti, sad zaista mozes razvuc usne u smile 😊

Tejic
    19. Svibanj 2020. 23:58

Princess Mimi i ja imam problem s otecenim gleznjevima odnosno kaze gin da je yo zadrzavanje vode. Za olaksanje tih "tegoba" treba vise odmarati i noge na podviseno iznad kukova, smanjiti unos soli, i piti puuuno vode.
    Sanja dobro nam dosla 😊
    Magnezij sam ja uzela sad od Solgara i to mi je gin preporucio radi menstrualnih bolova i kontrakcija  i za opustanje misica, nemirne noge itd.. 

Hannica0 👧
    20. Svibanj 2020. 00:14

Mana_Mare

Ja sam prije trudnoce pila folnu, taman par dana prije plusa pocela drugu dozu, gin rekao da popijem do kraja i to je to. Prije otprilike mjesec dana vadila sam opet krvnu sliku i ogtt, nalaz dobar reko nemoram nista dodatno uzimat sve je u granicama normale.
    Al me zanima za sto tocno i koji magnezij uzimate.

Meni receno od strane vise doktora magnezij direct onaj u vrecicama. Radi probave i sprecavanja grcenja maternice.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Tejic
    20. Svibanj 2020. 00:19

Čestitam curke na urednim pregledima i sretno svima koji sutra idu ❤️❤️
    Mana Mare ja bas jucer u Kretexu kupila kimbic i komodicu 😊 nisam ni znala za njih do sada nego slucajno naletila 😀 imaju i ogroman dio sa robicom al jucer nisam stigla gledati jer sam morala organizirati prijevoz za komodicu jer meni nije stala u auto i sad vidim da kazes da imaju dobre i kvalitetne stvari tak da vracam se tamo kroz koji dan 😂😂 moram napraviti popis koliko mi tocno cega treba da se taj shoping ne preotme kontroli 😆

Hannica0 👧
    20. Svibanj 2020. 00:22

Shine

Martina1988

Demetria

Martina1988

Vidim da dosta vas pije kompletne vitamine (tipa Prenatal). Da li ste to uzele na svoju ruku ili na preporuku ginekologa?

Ja sam pila folnu i cink i čaj od vrkute prije začeća.
    Od krvarenja u drugom mjesecu mi je rekla da vrkutu izbacim a kad sam popila cijelu folnu sam ju pitala dali da ju nastavim piti ili se mogu prebaciti na elebaby(taman ulazila u 13tjedan). Pa mi rekla da se mogu prebaciti.
    Nekako mi se čini da ne škodi to bebica da joj naprotiv možda i pomaže.

Meni je za folnu rekla obavezno cim sam ugledala plusic..
    Drugi tjedan imam pregled pa cu je pitat da se i ja prebacim na neke kompletne vitamine.
    Meni mama od kad sam ostala trudna napominje da si uzmem kalcij, da je ona ostala bez 2 zuba u trudnoci, i obavezno kalcij stalno mi to napominje.
    Kad sam pitala ginekologicu rekla je da nije potrebno a ako hocu da mogu.
    Kakva su vasa iskustva? Pogotovo cure kojima je ovo druga trudnoca…

Moja preporuka su neki kompleksni vitamini, ja osobno uzimam Novalac Prenatas, u njemu je folna i to bas u obliku koji se najbolje apsorbira i omege uz sve potrebne vitamine u kolicinama koji su za trudnice dovoljni ❤️

I ja pijem novalac i zadovoljna sam

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Mina 29
    20. Svibanj 2020. 00:50

Ja još budna.. 
    Muž počeo piti antibiotik za zub i ajme.. Nakon dva sata kako je njemu postalo zlo.. Mučnina povraćanje i proljev.. Sad je legao tek maloprije.. Samo gledam da se ne sruši koliko je zelen orošen i ispijen. Baš loše izgleda.
    Nejde mi u glavu da bi mu od antibiotika odmah tal loše bilo ili je viroza 🤷‍♀️
    Dežuram.. Nosim mu tekućine i pazim da ne padne.. Možda zaspi.. 
    Samo da nije viroza.. Taman sam prestala povračati ne mogu to opet🙉😵🤭🙊

• LUX
    20. Svibanj 2020. 01:03

2020

Cure drage prekrasne ste vi i vaše bebe u bušicama 😍😍 🥰
    Imam pitanjce- jel koja od vas dobila puno celulita u trudnoći? Mene očaj uhvati kad si vidim dupe i noge 😭 pogotovo navečer pod upaljenim svjetlom, svaka rupica se vidi, užas. A i kroz tajice ga vidim. Ne planiram se sad brinut oko toga, jbg sta je tu je 🙄 ali me zanima cure koje su već rodile - ode li to? Znam da je sve genetika ali želim vjerovat da se to ne vidi toliko kad rodiš 😅

E ja puna celulita, a nikad ga nisam imala.. alii iskreno, rađe celulit nego strije. I ja bi htjela znat jel "nestane"? Bar da se smanji haha

[link=https://lilypie.com][/link]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.