Jutro cure!
Hvala na odgovorima za magnezij ja isto povremeno imam jako nemirne noge, pogotovo kad nemogu zaspat po noci.
Cure sa pregledima super da je sve u redu! Neka nam se tako i nastavi! 😊
Kretex robica ja sam to isto otkrila preko prijateljice i stvaro ima lijepih i kvalitetnih stvari. Zapravo kad u des na web ne izades a da nista ne stavis u kosaricu 😂😂
Robica, ja sam kupila bodije 56 i 62, moram uzest jos par komada, hlacice sa carapicama i obicne, posebno carapice najmanjii broj sam nasla u Pepco, planiram jos par hlacica uzest, neke kompletice, kombinezone.
Kapice i mislim da je to to za pocetak.
Bitno mi je da
imam brojeve 56 i 62, kad krenu babinje dobit cemo robicu, al to racunam da ce bit veci brojevi.
Ostala oprema, krevetic je stigao prije par dana, imam posteljinu, zastitne navlake za krevetic, dekicu, tetra pelene bijele i sarene….
Sljedeci tjedan su na redu kolica i jos neke sitnice 🤗🤗
E vidis kapice, imam 2, moram uzeti jos. Ali dobro da si to napisala, ja skroz zaboravila... Ako budemo isli na godisnjo za hrv definitivno cu pepco vjerojatno kupiti cijeli. 😂
Smile toliko mi je drago zbog tebe da je sve u redu i da sada mozes napokon odahnuti i opustit se malo.
Saljem zagrljaj😊
Mi smo u subotu u Magic babyu kupili krevetic i nije ga bilo na stanju u trgovini pa su rekli da ce ga u ponedjeljak poslat sa centralnog skladista i kao u utorak je kod nas. Medjutim krevetica nema, danas cu zvat.
Komodicu ce nam danas dovesti i od krupnih stvari ostala su nam samo jos kolica. Zapela su mi za oko bebeto luca pa cemo iduci mjesec u Zg ic vidjet.
Sto se tice robice dvije prijateljice su nam rekle dat da preberemo sto nam odgovara.
Jucer sam u baby landu narucila set za kupanje novorodjenceta kadica, ,dozator i jos ima nesto unutra.
Od kojeg tjedna se moze raditi 4D?
Sretno danas svima na pregledima😍
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
SmileA nama je to isto br. 1 za muško ime. Gabriel.
Samo sam u muci sa ženskim. Otkako sam upoznala muža rekla sam mu naša curica će se zvati Tena.
I kad smo prošli sad mjesec dva i kad je prestalo krvarenje napravili smo popis i muških i ženskih imena i sad sam ja u problemu. Meni se sviđa i Aurora. Ja bi sad oba imena, a mužu je duplo ime malo glupo.
Demetria hehe evo imamo slican ukus za imena😃🤗nevjerojatno ja sam muzu rekla za zensko Aurora ali njemu se to ne svida, mi smo davno i za curicu imali Laura i kako je naravno proslo puno vremena vise nam to nije bilo toliko jako lijepo, a proslu izgubljenu trudnocu smo bili uvjereni da je curica i tata je odabrao za nju ime Dora, prvo mi se nije dopalo ali onda kako je on bio uporan, uslo mi je pod kozu tako da je sad bila curica bila bi 100 posto Dora💞
Evo neznam meni ti je Aurora jako lijepo, a opet i Tena, za sebe i svoj ukus bi osobno izabrala Aurora a to je isto sve stvar od osobe i para kako kome koje ime pase i sve...meni su zenska jos lijepa Ena, Nina, Elena, Franka ma skoro sva😂za curice ima nekako vise izbora
🌈💙👣🙏
Smile toliko mi je drago zbog tebe da je sve u redu i da sada mozes napokon odahnuti i opustit se malo.
Saljem zagrljaj😊
Mi smo u subotu u Magic babyu kupili krevetic i nije ga bilo na stanju u trgovini pa su rekli da ce ga u ponedjeljak poslat sa centralnog skladista i kao u utorak je kod nas. Medjutim krevetica nema, danas cu zvat.
Komodicu ce nam danas dovesti i od krupnih stvari ostala su nam samo jos kolica. Zapela su mi za oko bebeto luca pa cemo iduci mjesec u Zg ic vidjet.
Sto se tice robice dvije prijateljice su nam rekle dat da preberemo sto nam odgovara.
Jucer sam u baby landu narucila set za kupanje novorodjenceta kadica, ,dozator i jos ima nesto unutra.
Od kojeg tjedna se moze raditi 4D?
Sretno danas svima na pregledima😍
Draga Gonal hvala ti puno!!😃🙏🥰🤗 Da evo napokon malo olaksanje, polako i mi u kupnju mozemo kretati, pa neka veselje pocne!😃💃
Ti si se sto se tice robice bas lijepo opremila, a vidim i sve drugo polako nabavljas🤗
🌈💙👣🙏
Nemam ništa protiv dva imena jer ga i ja imam tako da mi Tena Aurora Prezime baš lijepo zvuči. Nisam od Terezije to mi ne sjeda.
U dalmaciji imaju posebno krsna imena (po svecima koji su blizu rođendana u većini),
kod nas slavonaca je krsno isto rodnom imenu.
Uglavnom s obzirom da ne znamo spol, kad se bebica rodi i kad ju vidimo ako bude cura vjerojatno će mi biti odmah jasnije hoće li biti Tena Aurora ili Tena ili samo Aurora. Teško mi odreći se Tene.
"
Osjećam se baš malaskavo danas :/
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Napokon evo naseg prcog ali ne i zadnjeg ulova iz Pepca, muz je birao dekicu 🙈 a ja ove sarene tetra pelene
https://ibb.co/c2MZcTk
https://ibb.co/gVLYJGD
Gonal meni od 14tt uz normalni uzv, uvijek ukljuci 3D i 4D
Mana ovakve tetre sam i ja uzela preslatke su mi i dekicu imamo istu al nasa je cisto roza.
Moram uzet slinceka toga nemam i hlacice nemam niti jedne.
Pepco mi ima bas slatke stvarcice, a trebala bi svratiti i u Kik😊
Meni je 3D upalio dva puta samo da mi da slicicu i curka se bas lijepo namjestila. Sad moram zvat da se narucim za iduci tjedan privatno pa cu usput pitat dali i mm moze bit samnom.
Smile lagano sve pripremam jer ne planiram u 7. I 8. Mj po najvecim vrucinama hodati okolo i traziti stvari jer u mojem mjestu nemam nista tako da sam za sve vezana putovanjem i velikim gradovima.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Napokon evo naseg prcog ali ne i zadnjeg ulova iz Pepca, muz je birao dekicu 🙈 a ja ove sarene tetra pelene
https://ibb.co/c2MZcTk
https://ibb.co/gVLYJGD
Gonal meni od 14tt uz normalni uzv, uvijek ukljuci 3D i 4DManaovakve tetre sam i ja uzela preslatke su mi i dekicu imamo istu al nasa je cisto roza.
Moram uzet slinceka toga nemam i hlacice nemam niti jedne.
Pepco mi ima bas slatke stvarcice, a trebala bi svratiti i u Kik😊
Meni je 3D upalio dva puta samo da mi da slicicu i curka se bas lijepo namjestila. Sad moram zvat da se narucim za iduci tjedan privatno pa cu usput pitat dali i mm moze bit samnom.
Smilelagano sve pripremam jer ne planiram u 7. I 8. Mj po najvecim vrucinama hodati okolo i traziti stvari jer u mojem mjestu nemam nista tako da sam za sve vezana putovanjem i velikim gradovima.
Gonal pa je u pravu si, ja si isto mislim sad da u 6 mj obavimo vecinu toga, jer ce ljeto biti vruce, meni veci trbuh i sve teze, pa sad dok mogu i lakse mi je se opremimo s vecinom
🌈💙👣🙏
Demetria dva imena je skroz super. Moj muz ima tri jer je to u Belgijanaca bio standard ranije - prvo dato, drugo I trece od krstenih kumova. Kako sad slabije idu mladi u crkvu, uglavnom djeca imaju jedno ili dva data imena. Mi cemo svakako gledat za dva data I da se poklope sa krsnim.
SmileA I mi smo imali istu situaciju da smo za prijethodnu trudnocu izabrali Vera za prvo ime, I sad mi bed da mislim na to ime iako mi se svidja jer ipak pripada andjelu.
Udaše mi moju Tenu.... Znaci da se dijete zove Tena, mislim da bih konstantno plakala, od rođenja ako bi cula tu pjesmu...
Meni je prekrasno ime Mirta (isto tako ima pjesma od ts Satir, nosila je ime Mirta) https://youtu.be/CP9RYobI0-I
Cure drage, ima li tko iskustva sa skandinavskom BabyBjörn nosaljkom, njihalicom I kreveticem? Imaju neki starter kit I bas sam citala super review.
Evo pokusavam stavit slicicu, ne znam jeli uspjelo.
Sortiraj odgovore
Najstariji