Dobrodošla Sanja!! 😊 Ajme super koliko opreme imaš!! I odlično mi je ovo u potpisu što ti sve živo piše, lakše je za pratit!
Ja napokon sutra imam veliki 4D pregled, niiiiikako dočekat, a ovaj mi je najuzbudljiviji dosad 🥰 ne mičem se dok ne saznam spol. A onda baby shopping ludilo 🙈 i sve moram sakrivat da mužu ne pokvarim iznenađenje jer ne želi znati spol.. 🙈
Sanja dobrodošla! Vidim da nisam jedina s Hashimotom, ja sam na Euthyrox-u 125.
2020 sretno sutra na pregledu
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Shine..to si uzela na preporuku ginekologa ili si sama izabrala?
Meni je termin 20.10 i nekako mi je u ovoj grupi stvarno bile super sta je dosta cura mjesec, mjesec i po prije mene pa sam onda citajuci znala otprilike sta me ceka…i tako ce biti i do kraja..
Jedino neznam koliko je pametno citati kada pocnemo opisivati porode☺☺☺☺
inace radim u ljekarni pa znam da to ginekolozi preporucaju i u vrijeme planiranja trudnoce a kamoli nakon zaceca, ja sam uzela na svoju ruku al poslije mi je doktorica i sama preporucila…
Ajme napokon da imamo nekoga tko radi u ljekarni! Sad si gotova😁Dobrodosla!
😂😂😂😂 tu sam, sto god treba ❤️
Sanja dobrodošla! Drago mi je da nas ima iz Koprivničkog kraja!
Kod nas je danas svečano jer nćaš prvorođenac danas slavi 18. rođendan! Ne mogu vjerovati kad je to prošlo a kćao da sam ga nedavno nosila u trbuhu! Baš sam ponosna što ga imam!
Stvari su vam preslatke a bušice tek 🤩!
Ja nikako da uslikam. Jednostavno mi dan prekratko traje i imam osjećaj da će i ova trudnoća proletjeti sam tak
Cure evo nas s pregleda, oko 8 pola 9 sam bila narucena...
Sve je hvala Bogu u redu😃🙏🙏 ja sam vam dobro a kad su me slikali sam stalno bio nasmijesen i pokazao sam im pisonju😁😃💙😂 mama je isto dobro, nema vise hematoma, nemora vise strogo mirovati i moze polako sve normalno krenuti!🤗
Kakvo olaksanje cure moje🙂🙂🙏🙏 cerviks, posteljica sve super i odlicno, sutra ce mi jos samo briseve napraviti
🌈💙👣🙏
Sanja i Matija, dobro nam došli 🤗💙
Ketty, uzivajte danas i sretan mu ročkas i od nas 🥳
Smile, bas mi je drago da je sve proslo uredno, sad se mozes opustiti 😊
2020 sretno na pregledu!✨
Sanja dobrodošla 😁
Ketty sretan rođendan prvorođencu 🎂
Smile drago mi je za uredan pregled.
Ne sjecam se tko je rekao da je kupio robice. Ali svejedno molim slikce 😁
Trbuscici su prekrasni.
Sretno curama sutra na pregledima. Ocekujemo izvještaje. Ja planiram pitati da snimam uzv. Strasno se veselim i naravno, nervozna sam
Sortiraj odgovore
Najstariji