Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    19. Svibanj 2020. 20:02

Martina1988

Mozda su u vrijeme moje mame bili u pitanju samo losi/socijalni zubari

Eto ja bas danas bila.. 
    Rekao mi je da zene zanemare zube u trudnoci od straha.. Kao da treba ocistit prije trudnoce, i par puta tokom ici na kontrole.. Ja nisam nista od toga 😁
    Nije mi spomenuo kalcij uopce, ali je neke specijalne paste, vodicu, konac obavezno.. 

2020
    19. Svibanj 2020. 20:13

Cure drage prekrasne ste vi i vaše bebe u bušicama 😍😍 🥰
    Imam pitanjce- jel koja od vas dobila puno celulita u trudnoći? Mene očaj uhvati kad si vidim dupe i noge 😭 pogotovo navečer pod upaljenim svjetlom, svaka rupica se vidi, užas. A i kroz tajice ga vidim. Ne planiram se sad brinut oko toga, jbg sta je tu je 🙄 ali me zanima cure koje su već rodile - ode li to? Znam da je sve genetika ali želim vjerovat da se to ne vidi toliko kad rodiš 😅

Marta14
    19. Svibanj 2020. 20:17

Ja pijem Mg jer sam imala menstrualne bolove, i kukovi su me baaas boljeli. Kad bi lezala na boku, preko novi nisam spavat mogla..
    U prvoj trudnoci nisam pila Mg uopce.

Celulit imam i na listovima, kao zelatina sam cijela.. Noge su mi opcenito uzas ne znam sta je to voda il koji vrag.. 

Princess Mimi
    19. Svibanj 2020. 20:28

Marta14

Ja pijem Mg jer sam imala menstrualne bolove, i kukovi su me baaas boljeli. Kad bi lezala na boku, preko novi nisam spavat mogla..
    .
    Celulit imam i na listovima, kao zelatina sam cijela.. Noge su mi opcenito uzas ne znam sta je to voda il koji vrag..

Ja sam samo primjetila danas da su mi se gležnjevi udebljali, to je valjda visak vode (?) 🤷🏻‍♀️

Vita26
    19. Svibanj 2020. 20:38

Tejic

I meni sjele komplikacije 🥳🥳🥳
    Hvala Ninche na opisu tvog iskustva 😊 jos cu malo proguglati i pricekati da vidim kaj se jos predlaze da je dobro uzeti 😁 svi hvale Avent pa mozda i nesto od njih odaberem 🙂
    Zavidim vam na tresnjama, ja moram pricekat jos mjesec dana da kod mojih dozrele😁🍒🍒
    Zato se ja danas bacam na jagodeee 😄🍓🍓🍓

Cjeli dan provjeravala meni nisu sjele u PBZ ne znam Zasto,doznake odnjela sam osobno .

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Ninche9
    19. Svibanj 2020. 20:41

Tejic ma nista, to sto moj nije prihvatio ne znqci sa tvoj nece, uvijek mozes probati
    Cure ja sam danas uzela nesto robe
    Imam 6 bodica 50,6 bodica 56, 6hlacica 50-56,3stramplice,4 pidzame i 3 haljine/tunike i kape.. 4 kompleta bodi, hlace i kapa
    Sto jos mi treba osim jos hlacica? 

nada23
    19. Svibanj 2020. 20:50

Hello cure! 🤗 Vidim puno tema, lijepih novosti i sličica se skupilo otkako me nije bilo. 
    .
    Prvo čestitam na urednim pregledima, a bušice su vam predivne! 😍😍 Happy, slika ti je baš prava umjetnička. 👌☺️ 
    .
    Kod mene sve skoro isto samo što u zadnja 2 dana slabije osjetim bebu nego prethodnih dana kada me je baš češće lupkala... ali vjerujem da je to sve ok. Zadnjih par dana imam jače bolove u donjem desnom dijelu trbuha, oko jajnika. Onako kao ovulacijska bol i osjetim je pogotovo kada se dignem iz kreveta ujutro ili nakon što dugo sjedim. Koliko sam čitala to može biti “ round ligament pain”? Sutra imam pregled pa ću svakako spomenuti doktoru...
    Inače mi pomalo rastemo i evo sličice i od nas 😍😍
    https://ibb.co/bF7Gh2d

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    19. Svibanj 2020. 20:54

Ninche9

Tejic ma nista, to sto moj nije prihvatio ne znqci sa tvoj nece, uvijek mozes probati
    Cure ja sam danas uzela nesto robe
    Imam 6 bodica 50,6 bodica 56, 6hlacica 50-56,3stramplice,4 pidzame i 3 haljine/tunike i kape.. 4 kompleta bodi, hlace i kapa
    Sto jos mi treba osim jos hlacica?

Nista 😊 Carape mozda i skafander

Marta14
    19. Svibanj 2020. 20:56

Mare, Nada lijepe ste 😊 
    Mare oni bodici izgledaju bas dobro, ako budem isla u Hr narucim i ja nesto od njih, djeluje kvalitetno. 

nada23
    19. Svibanj 2020. 20:57

Princess Mimi

Marta14

.

Ja sam samo primjetila danas da su mi se gležnjevi udebljali, to je valjda visak vode (?) 🤷🏻‍♀️

Meni gležnjevi nateknu pogotovo nakon dužeg sjedanja. Da, to je višak vode... Najbolje je leći i staviti noge na povišeno ili jastuk...

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.