Nama su anđeli Robin i Jona. Univerzalna jer su bili još mali za odrediti spol.
I ja bi kupovala robicu :( mužu je to sve još prerano baš vam zavidim.
Idem malo odspavati glava me rastura premda su danas najavili najgori dan kišu i grmljavinu vani je totalna suprotnost. Sunce
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Unakit ja cu uzet Babybjörn Bouncer..
Manuel mi je bas lijepo ime, nas decko bi se tak zvao, ili Emanuel. Ali posto je 100% curka 🎉ne znamo jos.. Ja ju zovem Aurora ali nije sjelo svim ukucanima 😁
.
Ima 520gr i 28cm, kaze da ima duge noge😊
Saznala sam da je posteljica sprijeda, i da je pupcana negdje sa strane a ne savrseno u sredini al da je to ok, necu guglat..
Ali, imam kontrolu za 4 tjedna jer je tekucina u vratu(zaboravila i na Hrv i na Njem kak se kaze) 9 necega a granica je 10. No nije bas mogla dobro do toga pa nije sigurna.. Ali sve mjere u glavi i leda, sve ok pa kao nema brige
Kod nas je danas kiša, meni paše, volim kišu.
Demetria to mi je prva trudnoća ali nam je trebalo godinu dana da uspijemo. Za to vrijeme sam kratila dane na njuškalu, pošto si ne mogu priuštiti sve novo, i bilježila gdi se kaj nudi. Puno toga je u međuvremeno ošlo ali i novo došlo. Kad su došli rezultati niftija i saznali smo spol polako sam počela opremati, kak se koja prilika ukazala. Za pelene treba brzo reagirati jer one dobre brzo nestanu :-) al eto ako neko pazi na budžet, ko ja, nek se ne ustručava uzeti rabljeno. Naravno, uz provjeru prije kupnje. Iako, novo je novo, nema tu. Pogotovo dok vidim robicu od Mana_Mare iz kretexa 😊 išla sam, naravno, na njihovu stranicu i baš mi se sviđa njihov dizajn. Ne volim kad su stvari za dečke ograničene na nekoliko boja (plava, siva, smeđa) i uzorke (auti, traktori, čudovišta, zubate zvijeri) 🙄 di su nestale boje? Blago žuta, zelena, ljubičasta, crvena... i kaj, dečki ne mogu imati medeke, peseke, srčeka...? Moj sin je dovoljno muško da bez pardona nosi rozne hlačice 😂 i dok je beba želim da bude i obučen ko beba. Zato 👍 za kretex :-) od mene.
Ninche, ako imaš bodiće i kombinezoniće bez rukava u tom stilu, dapače, dogovorimo se :-) hvala ti na ponudi!
Ketty, sretan rođendan velkom dečku, lijepo ga proslavite :-)
Ivana_Du kako se osjećaš sad u odnosu na prije trudnoće? Meni je sad puno bolje i lakše, trudnički umor nije nikaj naspram prijašnjoj konstantnoj iscrpljenosti. Baš se osjećam zdravo trudno. (da pokucam u drvo)
Čestitam na uspješnim pregledima i sretno onima koji imaju danas.
Jutro cure!
Napokon. Hvala za popis! Trebat ce mi 🤭
Ja nisam mislila dat dva imena dijetetu, sve dok u subotu nismo bili na vlastitom vjencanju i nitko nije bio sretniji od muževog djeda i nitko me bolje u obitelj nije primio, pa sam mužu rekla da ako želi, može sin biti krsno Ante ili Antun po njemu. Još ćemo vidjet.
Trbuh. Mene zanima dal itko ujutro ima jedva vidljiv trbuh i onda tokom dana baš jako naraste. Meni sad ništa , a jučer navečer su svi vidjeli, kao da sam jedno 6 mjeseci trudna 🤷♀️
https://ibb.co/M8T6wDJ
Masemo vam 😊😊
(jos sam zalijepila sliku u proljetne bebe, jesam smotana 😁)
Cure drage, ima li tko iskustva sa skandinavskom BabyBjörn nosaljkom, njihalicom I kreveticem? Imaju neki starter kit I bas sam citala super review.
Evo pokusavam stavit slicicu, ne znam jeli uspjelo.
Hej cure!
Kety sretan rodendan punoljetnom momku! 😍
Celulit mi je u prvoj trudnoci bio komaaa, bila sam neprepoznatljiva sama sebi ali otislo je sve nakon poroda skupa s vodom tako da ne bojte se 😊
Unakit babyBjörn nosiljka ne podrzava ispravan polozaj tijela bebe. Imas puno boljih opcija. Od nasih sivalica (zmajcica, freda itd) do kupovnih (ergo, tula itd.). Imas na fb grupu babywearing pa tu mozes pitati za savjet ili mozes ovdje nama, mislim da nas ima nekoliko sa iskustvim nosenja bebaca pa cemo rado pomoc 😊
Njihaljku imam ja, i bila mi je ok. Navodno moze od rodenja ali mi smo ju uzeli kad je mali imao oko 4mj i bila sam zadovoljna, koristit cu ju i ovaj put.
Za krevetic ne znam, mozda se nade netko tko ima iskustva tu pa nek nam napise.
Cure jel itko od vas imao ikad gljivice na rukama? Pocelo me svrbit izmedu prstiju i isla guglat i pise gljivice. Nisam nikad to imala. Pise da se moze pokupit na razne nacine ali od svega mi se cini da sam najprije iz zemlje kad smo sadili nedavno biljke na terasi 😒
Bosco, tak je i meni što se tiće trbuha. Vidim da smo mi tu, par dana razlike... Ujutro izgleda kao da sam se samo udebljala, a navečer bude baš velik. Još i muž kaže baš si se zaokružila, a onda ujutro sve nešto splasne. još mogu obući sve što sam do sad nosila, mislim na traperice, trenerke... A onda ću se samo iznenadit kad naraste u dva dana pa neću stat u ništa 😀
Marta čestitam na urednom pregledu! 🤗😍 Baš je slatka curica, ona već zna i mahati 😍😍
Bosco i meni je trbuh pretežno veći navečer nego ujutro...
Dinosaurus i meni su se stvorile kao gljivice ili ekcem između prstiju, isto nakon presađivanja i čupanja korova. Mislim da je od onih vrtnih rukavica. Inače sam i prije znala to dobiti od deterdženta i sredstava za čišćenje...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Masemo vam 😊😊
Ajooj kako ti je lijepa sličica 🥰
Masemo vam 😊😊
Predivnoo, baš se savršeno vidi rukica
I meni je trbuh navečer veći nego ujutro, valjda jer hrpu hrane pojedem preko dana .
Jučer sam bila u shopingu jer imam osjećaj da ne stanem u ništa- traperice nijedne ne mogu zakopčati, tek tamo na njihovim ogledalima i osvjetljenju u svlačionama sam vidjela koliko se trbuh vidi više nego sam svjesna
Cure, ako tko ima pregled danas, sretno i javite se sa slikicama. Mislim da je netko spominjao 4D
Sortiraj odgovore
Najstariji