Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Shine
    19. Svibanj 2020. 19:05

Demetria

Shine

Demetria

Shine

Cure, ima li tko termin u 11. mjesec ili ste sve ranije? ❤️

Ima ti 9 cura u 11 mjesecu. Skoči na 1016 stranicu ;) tamo je popis.
    "
    Je danas itko bio na pregledu? Ima li kakvih novosti??

super, gledala sam rubriku i zimske i jesenske bebe i svugdje ima 11. mjeseca pa nisam znala di se smjestiti i pratit ❤️

A gledaj ovdje nas ima dosta u tri mjeseca sad možda da paralelno pratis obje liste, ne znam kada ti je termin.
    Svako jutro se trudim staviti ažuriranu listu, a pišemo svi tako da tamo bi bila možda među ovima koje su u većem stupnju trudnoće a opet ovdje si pri kraju liste ali to je nekada i dobro jer ja isto ovdje pratim cure koje su u 25 tjednu trudnoće i njihove simptome/poteškoće i lakše mi njih pitati za savjet.
    Svakako ako hoćeš možemo te dodati na listu :)

termin mi je 19.11. 😊

Martina1988
    19. Svibanj 2020. 19:07

Demetria

Martina1988

Vidim da dosta vas pije kompletne vitamine (tipa Prenatal). Da li ste to uzele na svoju ruku ili na preporuku ginekologa?

Ja sam pila folnu i cink i čaj od vrkute prije začeća.
    Od krvarenja u drugom mjesecu mi je rekla da vrkutu izbacim a kad sam popila cijelu folnu sam ju pitala dali da ju nastavim piti ili se mogu prebaciti na elebaby(taman ulazila u 13tjedan). Pa mi rekla da se mogu prebaciti.
    Nekako mi se čini da ne škodi to bebica da joj naprotiv možda i pomaže.

Meni je za folnu rekla obavezno cim sam ugledala plusic..
    Drugi tjedan imam pregled pa cu je pitat da se i ja prebacim na neke kompletne vitamine.
    Meni mama od kad sam ostala trudna napominje da si uzmem kalcij, da je ona ostala bez 2 zuba u trudnoci, i obavezno kalcij stalno mi to napominje.
    Kad sam pitala ginekologicu rekla je da nije potrebno a ako hocu da mogu.
    Kakva su vasa iskustva? Pogotovo cure kojima je ovo druga trudnoca...

Martina1988
    19. Svibanj 2020. 19:09

Mozda su u vrijeme moje mame bili u pitanju samo losi/socijalni zubari

Shine
    19. Svibanj 2020. 19:11

Martina1988

Demetria

Martina1988

Vidim da dosta vas pije kompletne vitamine (tipa Prenatal). Da li ste to uzele na svoju ruku ili na preporuku ginekologa?

Ja sam pila folnu i cink i čaj od vrkute prije začeća.
    Od krvarenja u drugom mjesecu mi je rekla da vrkutu izbacim a kad sam popila cijelu folnu sam ju pitala dali da ju nastavim piti ili se mogu prebaciti na elebaby(taman ulazila u 13tjedan). Pa mi rekla da se mogu prebaciti.
    Nekako mi se čini da ne škodi to bebica da joj naprotiv možda i pomaže.

Meni je za folnu rekla obavezno cim sam ugledala plusic..
    Drugi tjedan imam pregled pa cu je pitat da se i ja prebacim na neke kompletne vitamine.
    Meni mama od kad sam ostala trudna napominje da si uzmem kalcij, da je ona ostala bez 2 zuba u trudnoci, i obavezno kalcij stalno mi to napominje.
    Kad sam pitala ginekologicu rekla je da nije potrebno a ako hocu da mogu.
    Kakva su vasa iskustva? Pogotovo cure kojima je ovo druga trudnoca…

Moja preporuka su neki kompleksni vitamini, ja osobno uzimam Novalac Prenatas, u njemu je folna i to bas u obliku koji se najbolje apsorbira i omege uz sve potrebne vitamine u kolicinama koji su za trudnice dovoljni ❤️

Martina1988
    19. Svibanj 2020. 19:16

Shine..to si uzela na preporuku ginekologa ili si sama izabrala?
    Meni je termin 20.10 i nekako mi je u ovoj grupi stvarno bile super sta je dosta cura mjesec, mjesec i po prije mene pa sam onda citajuci znala otprilike sta me ceka...i tako ce biti i do kraja..
    Jedino neznam koliko je pametno citati kada pocnemo opisivati porode☺☺☺☺

Shine
    19. Svibanj 2020. 19:18

Martina1988

Meni je termin 20.10 i nekako mi je u ovoj grupi stvarno bile super sta je dosta cura mjesec, mjesec i po prije mene pa sam onda citajuci znala otprilike sta me ceka…i tako ce biti i do kraja..

inace radim u ljekarni pa znam da to ginekolozi preporucaju i u vrijeme planiranja trudnoce a kamoli nakon zaceca, ja sam uzela na svoju ruku al poslije mi je doktorica i sama preporucila...

Shine
    19. Svibanj 2020. 19:20

Martina1988

Meni je termin 20.10 i nekako mi je u ovoj grupi stvarno bile super sta je dosta cura mjesec, mjesec i po prije mene pa sam onda citajuci znala otprilike sta me ceka…i tako ce biti i do kraja..

a druga mi je trudnoca tako da nazalost znam sto me ceka 😂

Vita26
    19. Svibanj 2020. 19:42

SmiliA 
    Jesi ti gotova sa pregledom?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Tejic
    19. Svibanj 2020. 19:54

I meni sjele komplikacije 🥳🥳🥳
    Hvala Ninche na opisu tvog iskustva 😊 jos cu malo proguglati i pricekati da vidim kaj se jos predlaze da je dobro uzeti 😁 svi hvale Avent pa mozda i nesto od njih odaberem 🙂
    Zavidim vam na tresnjama, ja moram pricekat jos mjesec dana da kod mojih dozrele😁🍒🍒
    Zato se ja danas bacam na jagodeee 😄🍓🍓🍓

Demetria
    19. Svibanj 2020. 19:57

Moja majka je u trudnoći dobila paradontozu i pogoršavala se kako se broj djece povećavao. Sestra je s troje djece isto. Ja još nisam bila kod zubara i baš me strah da ne bi i ja.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.