Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1988
    19. Svibanj 2020. 21:03

Meni je magnezij propisan radi problema s probavom.
    Mislim da cu drugi tjedan kod zubara na kotrolu da budem mirna, buduci da sam primjetila da mi krvare desni ali sta sam citala to je bormalno u trudnoci.
    Vita neznam zasto ti nisu sjele komplikacije..vidim da su svim drugim curama sjele.
    Da pricekas jos sutra pa ako ne bude probaj nazvati HZZO da provjeris da li je sve uredno zaprimljeno

Martina1988
    19. Svibanj 2020. 21:05

Shine

Martina1988

Shine..to si uzela na preporuku ginekologa ili si sama izabrala?
    Meni je termin 20.10 i nekako mi je u ovoj grupi stvarno bile super sta je dosta cura mjesec, mjesec i po prije mene pa sam onda citajuci znala otprilike sta me ceka…i tako ce biti i do kraja..
    Jedino neznam koliko je pametno citati kada pocnemo opisivati porode☺☺☺☺

a druga mi je trudnoca tako da nazalost znam sto me ceka 😂

Tko zna sta je bolje? Kad znas sta te ceka ili kad neznas?😁😁😁

Vita26
    19. Svibanj 2020. 21:08

Martina
    Ti mi nije jasno da,svi dobili ja nisam jos 
    I ako na proračunu pise izplata od 18.5-26.5
    Neznam ,ja cu sutra njih nazvati.i ako sam doznaku osobno nosim svaki put

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Shine
    19. Svibanj 2020. 21:10

Martina1988

Shine

Martina1988

Meni je termin 20.10 i nekako mi je u ovoj grupi stvarno bile super sta je dosta cura mjesec, mjesec i po prije mene pa sam onda citajuci znala otprilike sta me ceka…i tako ce biti i do kraja..

a druga mi je trudnoca tako da nazalost znam sto me ceka 😂

Tko zna sta je bolje? Kad znas sta te ceka ili kad neznas?😁😁😁

a ne znam 😂 sad mogu samo reci da se nadam da ce drugi put bit lakse 🤷🏼‍♀️

19. Svibanj 2020. 21:18

Bok, ja sam Sanja. Čitala sam ovu temu neko vrijeme i baš ste mi lijepe i vesele trudnice 🙂 ja sam se jako brinula i bojala svega ali ste tolko zarazne da sam se uz vas malo opustila i eto, poželjela vas upoznati sa svojom jesenskom bebicom.
    Ovo je Matija https://ibb.co/FB84pGn , https://ibb.co/XtcFsnB
    Ima 20 tjedana, znači ja sam u 22.tjednu trudnoće, ali malac je od 12.tjedna na uzv stalno 2 tjedna veći. Termin nam je 19.9., mjesto radnje Koprivnica.
    Već smo dosta toga nabavili za malca. Osim komode (Jysk, 600kn), podloge za prematanje (bazzar, 200kn), dva paketa tetra pelena (Bubamara, 120+90kn), nekih higijenskih stvarčica i nekaj robice iz Lidla i Kauflanda, ostalo je sve rabljeno ali u super stanju (krevetić, madrac, ogradica, plahtice, kolica 3u1, robica). Evo nekih sličica https://ibb.co/YhZ97nf
    https://i.ibb.co/NxCpKr9/20200515-093210.jpg (slobodno pogledate cijeli album ako koga zanima). Ono najosnovnije imamo al fale nam još kadica, ručnici, isofix baza, nekaj robice vel.56 i tak neke sitnice.
    Nadam se da poveznice na slike rade 🤭

tashee7
    19. Svibanj 2020. 21:40

Sanja, dobrodošla u našu malu zajednicu  

nada23
    19. Svibanj 2020. 21:46

Dobro nam došla Sanja! 🤗🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Bosco
    19. Svibanj 2020. 21:47

Sanja*. Dobrodošla 🌸

Cure, prekrasne su vam buše. 

Meni sjele komplikacije PBZ. Sve sam mailom slala, sad cu ic osobno sve odnjet, posebno jer cu do tad promjenit prezime. 😁

Marta14
    19. Svibanj 2020. 21:56

Shine

Martina1988

inace radim u ljekarni pa znam da to ginekolozi preporucaju i u vrijeme planiranja trudnoce a kamoli nakon zaceca, ja sam uzela na svoju ruku al poslije mi je doktorica i sama preporucila…

Ajme napokon da imamo nekoga tko radi u ljekarni! Sad si gotova😁Dobrodosla! 

Marta14
    19. Svibanj 2020. 22:01

Sanja dobrodosla, mi smo tu negdje sa terminom(20.09). Ti si bas opremljena, stvari a i Matija su 😍💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.