Zvika me malo lijevo, desno pa u sredini, totalni fokus na doljnjem dijelu trbuha. 😌😌 S obzirom na spontani prije 4.mjeseca, samo pozitiva👍
Imamo isto iskustvo. Spontani prije 4 meseca pa sada ponovo u drugom stanju 3 nedelje, rana trudnoca i iste bolove kao i ti
Dobrodošla 😊 3 tjedna od ovulacije ili 3tjedna od zasnje M?
Da, sad nekad malo i "pecka" na mjestu gdje se embrio ugnjezdio, ali to se dogodi na minutu lagano i onda nestane.
Hanni i vzmala super ❤️❤️Lijepe vijesti!
Koliko si trudna vzmala?
Ja idem u cetvrtak...
Pozdrav svima i čestitke,
Meni je ovo druga beba. Imam sina od 15 mjeseci. Kao i sa prvom trudnoćom grčevi prisutni i to je sasvim normalno. Vidim malo ste pisali o odnosima sa suprugom, mi smo ih imali redovno i najnormalnije čak i 2 dana prije poroda, naravno uz dopuštenje doktora. Već smo čuli srce :)
url=https://lilypie.com]
Lyon baby, koliko su ti stara djeca? Kada ces im rec za bebu, ili jesi vec mozda?
Vzmala cestitam ❤️
Marta 6 i 3,5. Ne znam kad cu im reci, nekako mi je njima najteze reci. Sad idem bas na pregled pa cu vidjet da li cu im sad reci ili cu cekati jos. Fakat sam pozitivna i sve, ali ne daj Boze da se nesto desi kako bi im objasnila 🤔
Mali jos nekako, mali je pa ono. Al curka je vec velika pa kuzi, pametnica moja.
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Mara dobro dosla! Koji si tjedan?
Mene je moja gin narucila na pregled tek 6.2. Tko ce to docekati?
A onda opet razmisljam bolje mozda tako u 7. tjednu nego da ranije pa da se nista ne vidi pa da se izbediram. U 7. tjednu ce se sigurno vec vidjeti sve.
Jedva cekam!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Hvala .
Po zadnjoj menstruaciji 8 tjedana. Srce se meni vidjelo u 6+4.
url=https://lilypie.com]
Vzmala cestitam ❤️
Marta 6 i 3,5. Ne znam kad cu im reci, nekako mi je njima najteze reci. Sad idem bas na pregled pa cu vidjet da li cu im sad reci ili cu cekati jos. Fakat sam pozitivna i sve, ali ne daj Boze da se nesto desi kako bi im objasnila 🤔
Mali jos nekako, mali je pa ono. Al curka je vec velika pa kuzi, pametnica moja.
Joj da, bas je tesko, nekako jedva cekam reci i jedva se suzdrzim ponekad ali me strah uhvati.. Ja cu pricekat srce da cujem pa cu onda, kupila sam mu i prigodnu majicu 😄
Moj isto ima 6 godina.
Vjerujem da ce sve u redu biti
Cure, jedno pitanje (postavila sam i u grupu lh trakica). Nisam radila briseve (zadnja PAPA uredna i svaka do sad) i čitajući po forumu neke žene su imale spontane radi briseva (ne mislim na PAPA test). Nemam nikakvih simptoma nego me to prepalo. Svakako mislim u 2 mj. privatno ići raditi briseve i PAPA test, ali sad ne očekujem dobiti kroz 7/8 dana i ako se ulovilo strah me jer nisam briseve radila. Nikad me dr nije slala i nisam o tome razmišljala. Ukoliko mi dodje M onda nisam u problemu jer ću ih svakako napravit pa nastavit radit na bebi, ali ako saznam da sam T me strah.
Jeste li ih vi radile prije T?
Hvala od srca na odgovoru baš sam sad u strahu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji