Sretno danas svim curkama!
Ja se slazem s tiki i mimi sto se odnosa ti e. Ako doktor kaze da mozemo, onda ne vidim razloga da ne. Naravno ako to zelimo, ne treba se nitko forsirati ako se ne osjeca dobro ili mu to nije hit, ali ja jednostavno ne mogu zamisliti da s muzem nisam intimna godinu dana od sada. Vidjet cemo sve kako se budemo osjecali i sta kaze doktor. Svatko zna za sebe najbolje.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Mimi, mene nekad vise opterecuje to sto sam stalno pod stresom zato sto sam pod stresom, ako me kuzite 😂
Meni se na poslu dogodi neki stres koji ne bi bio toliko niti strasan da ja ne pocnem razmisljati o tome kako ne bi smijela biti pod stresom. E onda sam pod stresom jos vecim.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Vi, kojima je ovo prva beba, uzivajte sa muzem u odnosima i svemu ostalom ovih 9 mj.. Kasnije ce sve na brzaka biti (u pocetku naravno) 😅
Naravno ako doktor dopusti. Ja nisam mogla prvih 18 mjeseci.. Pa smo imali neko vrijeme i onda sam postala prevelika i prenervozna pa smo odustali.
Vezano za sex, samo vi to prakticirajte, naravno ako nemate neke komplikacije. Kad bude porod pa ako se desi epi ili bilo kakvo sivanje, e to je drama. Prvo poslije poroda one lohije 4-6 tj, a onda trebas skupit hrabrosti da krenes. S 2 unutarnja savica sam se osjecala ko da sam nevina opet, ajme koji bolovi. Zato sexajte se dok mozete. Kasnije pred porod cak i preporucuju hopsanje. 😉
Ja cu danas nazvat privatnika da dodjem na pregled, daleko mi je cekat ovu moju ginicku. Osjecam se odlicno, cicke tu i tamo zabole i to je to. Sretno svima na pregledima, mogle bi uskoro neku listu napravit sa ocekivanim danom poroda i onda dodavat kad koja ima preglede da se mozemo pratiti. 🤗
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Po mengi mi je danas 6+5. Po uzv 6+2. Srca kucaju. Ali moram doci za tjedan dana opet. Da vidi jel se sve ok nastavlja.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hannica prekrasnooo!!! 💗💗 Vidis da je sve ok bez obzira na to sto nemas simptoma! Sve smi mi individualne!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Po mengi mi je danas 6+5. Po uzv 6+2. Srca kucaju. Ali moram doci za tjedan dana opet. Da vidi jel se sve ok nastavlja.
Aaaaa😍😍😍😍 odlično Hanni!!!! Dupla sreća!!!!
Meni je pregled tek oko 18h al ok, izdržat cu....
Cure koje ste na komplikacijama i doma, s obzirom da sam počistila cijeli stan - kako kvalitetno koristite vrijeme? Hobby ili samo ležanje?
Odlično Hana 🥰❣️
Mene danas takva mučnina pere... bas od jutra. Uzasno mi je. Nadam se da cu izdrzat nekako do 16h na poslu 🙄 pregled mi je tek 28.1.
Mamica, ti si isto doma na komplikacijama?
Lion, odlicna ideja za listu.
Ja sam danas u nekom koma raspolozenju, sutra sam se narucila na pregled kod otorinca i pulmologice da malo vide sto sa mnom.
Od 13 mi radi gin pa cu i nju nazvati da me naruci za prvi pregled.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Hannicao ajme preeeee, cestitam i vibram da je sve prodje super, predivno ❤️
Ja uglavnom s klincima, ne radim nista posebno sad kad ne radim, ali nemam nikakve tegobe pa nemam potrebu lezati. Sad me ceka selidba i to velika i to mi je jedini stresić, tj cak i nije stres toliko koliko mi se ne da pakirat sve. 🤦♀️
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Sortiraj odgovore
Najstariji