Cure jel moze pomoć? Sutra ulazim u 6.tjedan,prije 10dana sam počela pit vitamine sa folnom kiselinom elevit pronatal. Nisam 100%sigurna al mislim da mi bude mučnina iza tih tableta.evo danas sam jela sve normalno,i nakon ručka popila sam jednu tabletu i nakon dva sata sam počela osjećat nekakvu slabost i mučninu.pa sta mislite jel mogu napraviti pauzu par dana da vidim kako će mi bit pa opet nastavit,ili se te tablete moraju kontinuirano piti? Još sta me iznenaduje,te tablete navodno sprječavaju mučnine za 55% a dosta trudnica se žale kako uprave te tablete izazivaju mučnine? Sad mi više ništa nije jasno.a ja se zbilja zdravo hranim i čak smatram da mi i ne tribaju ti vitamini,al eto radi folne kiseline i za svaki slučaj da bebi ništa ne fali . Oprostite na dugom postu.
Meni je teta u ljekarni objasnila kako neki vitamini nekim trudnicama znacu uzrokovati mucnine, da je to normalno i ako bude sa ovima, da probam druge, jer ovisi od osobe do osobe i od trudnoce do trudnoce. Meni je dala Novalac i sve je ok, pa probaj neke druge ako ti ne pasu ti vitamini 😊
Hvala ti. Prestat cu ih pit sad par dana dok ne odem na prvi pregled,pa cu vidit jel mi od njih ili od trudnoće. U kojem si ti tjednu?
Mozda je do njih. Znam da su meni oni vitamini Natural Wealth ABC plus uvijek izazivale mucnine i tezinu u zelucu pola sata nakon sto bi popila - to je bilo prije trudnoce.
Bit ce sve ok, ne brini 😉.
Ja sam sad cca 7+6 ako se ne varam 😀, moram pratit potpis da znam. Po zadnjoj M sam 8+6, ali kako mi je na prvom pregledu dr rekao da je plod malo manji i da je vjerojatno O bila poslije, oduzela sam si tjedan dana.
No, nebitno sad to... nemam mucnina jos,nadam se da se nwcw ni pojaviti 😊
Sva sreca, uzela sam si sad godisnji pa odmaranje do iduceg pregleda :)
Mamica, sve ce ti biti ok, iduci put ces sve vidjeti :D zato ja nisam odmah htjela ici na pregled, samo se nerviras bezveze.
Hvala cure. Bude sve ok… Vidla sam malo iskustva, da se često događa, prvo ništa ništa i onda nakon 2 tjedna odjednom sve uredu ❤️ pozitivno!
Meni se u srijedu nije vidjeo nista. A u pon srce kucalo. Tako da .... opusteno. I sretno.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Jutro cure. Osjecam da me lagano neka prehlada lovi. Nos malo zacepljen i grlo onako stisnuto ništa jako ali zanima me što smijem osim meda jer već mi je muka od njega. Preventivno ga jedem od kad sam saznala da sam trudna jer svi kod kuće su već tjednima bolesni.
Nikome nismo ništa rekli još, a strah me da se jače ne razbolim.
Cure jel moze pomoć? Sutra ulazim u 6.tjedan,prije 10dana sam počela pit vitamine sa folnom kiselinom elevit pronatal. Nisam 100%sigurna al mislim da mi bude mučnina iza tih tableta.evo danas sam jela sve normalno,i nakon ručka popila sam jednu tabletu i nakon dva sata sam počela osjećat nekakvu slabost i mučninu.pa sta mislite jel mogu napraviti pauzu par dana da vidim kako će mi bit pa opet nastavit,ili se te tablete moraju kontinuirano piti? Još sta me iznenaduje,te tablete navodno sprječavaju mučnine za 55% a dosta trudnica se žale kako uprave te tablete izazivaju mučnine? Sad mi više ništa nije jasno.a ja se zbilja zdravo hranim i čak smatram da mi i ne tribaju ti vitamini,al eto radi folne kiseline i za svaki slučaj da bebi ništa ne fali . Oprostite na dugom postu.
Ja sam pila Prenatal prije trudnoće i imala sam mucnine od njega i proljev. Sad pijem samo Solgarov Folat i sve je u redu😊
Mamica i vale, cestitke na pregledima!
Mamica, nemoj se nervirati, but ce sve ok!
Vale, isto tako, hematome su imale par mojih frendica i sve je bilo ok.
Ja imam temperaturu 37,5 :( u ljekarni mi je dala aquamaris, to valjda smijemo. I lupocet ako se temperatura digne. Sad sam pod stresom jer cu opet u skoli uzeti bolovanje. Najradje bi ostala do kraja jer radim u skoli i pocele su zesce viroze. A onda opet, nisam jos ni na prvom pregledu bila. Totalno sam van sebe i ne znam sto mi je pametno.
Znam da se moram opustiti i da ce mi ovo vrlo brzo proci i uz caj i med, ali svejedno mi nije svejedno.
U trudnoći ti je normalna povišena temperatura. Meni je otkad sam ostala trudna cijelo vrijeme 37,2. Kaze mm da grijem ko peć😂😂
Pitanje za cure koje su bile na prvom pregledu!
Je li vas doktor pregledao izvana ultrazvučno ili vaginalno?
Pitanje za cure koje su bile na prvom pregledu!
Je li vas doktor pregledao izvana ultrazvučno ili vaginalno?
Vaginalno.
Hvala cure. Bude sve ok… Vidla sam malo iskustva, da se često događa, prvo ništa ništa i onda nakon 2 tjedna odjednom sve uredu ❤️ pozitivno!
Meni se u srijedu nije vidjeo nista. A u pon srce kucalo. Tako da …. opusteno. I sretno.
Hvala! Ja se isto nadam....naravno da je strah prisutan zbog prošlog puta. I da se sada taj idući pregled čini kao da je jako daleko. Koliki je tebi bio promjer GV na prvom pregledu? U slučaju da ga je gin mjerio
Mamica i vale, cestitke na pregledima!
Mamica, nemoj se nervirati, but ce sve ok!
Vale, isto tako, hematome su imale par mojih frendica i sve je bilo ok.
Ja imam temperaturu 37,5 :( u ljekarni mi je dala aquamaris, to valjda smijemo. I lupocet ako se temperatura digne. Sad sam pod stresom jer cu opet u skoli uzeti bolovanje. Najradje bi ostala do kraja jer radim u skoli i pocele su zesce viroze. A onda opet, nisam jos ni na prvom pregledu bila. Totalno sam van sebe i ne znam sto mi je pametno.
Znam da se moram opustiti i da ce mi ovo vrlo brzo proci i uz caj i med, ali svejedno mi nije svejedno.
U trudnoći ti je normalna povišena temperatura. Meni je otkad sam ostala trudna cijelo vrijeme 37,2. Kaze mm da grijem ko peć😂😂
Znam da je povisena, ali meni kojoj je inace bazalna 36,0 je nakon implantacije narasla do 36,5, 36,6 i to mi je vrh. Ovo 37,5 je meni kao da imam +38. Nos pun, stavljam aqua maris, lupocet jos nisam pila, popit cu ga jedino ako ode preko 38.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji