Hannica wow, prekrasne vijesti 🤗 dupla sreca je to😊
Vzmala super! Sad mozes biti mirna.
Slee znam tocno o cemu pricas, vise stresa je zbog brige "jesam li pod stresom"😂
Ja sam doma na bolovanju zbog problema s leđima jer ne mogu sjediti po 8 sati u uredu (a u trudnoći nikakvi lijekovi ne dolaze u obzir). U srijedu mi je prvi pregled pa cemo vidjeti sto dalje, moja neka prognoza je cuvanje trudnoce. A onda cu naci neki hobi😊
Imate aplikaciju, zove se Ovia. Pokazuje tjedan i dan trudnoće, kao i razvoj bebe, veličinu (u usporedbi sa npr voćem). Moja je trenutno mala malinica 😊❤️
Jedino sto je na engleskom, ali definitivno najbolja aplikacija koju sam nasla , tako da preporucam😄
Imate aplikaciju, zove se Ovia. Pokazuje tjedan i dan trudnoće, kao i razvoj bebe, veličinu (u usporedbi sa npr voćem). Moja je trenutno mala malinica 😊❤️
Jedino sto je na engleskom, ali definitivno najbolja aplikacija koju sam nasla , tako da preporucam😄
Je, Ovia je odlična. Moja je trenutno divlja jagoda. Prošli je tjedan bila malina A pokazuje i veličinu ručica i nogica - u odnosu na veličinu kad se beba rodi.
Osim toga u aplikaciji ima i dosta članaka vezanih uz trudnoću, prehranu u trudnoći, što se smije, što ne smije.
https://planner-boutique.com/products/dnevnik-trudnoce-i-bebin-dnevnik
Evo linka ako neku curu mozda zanima, meni je prva trudnoca pa mi je to bas nekako zanimljivo da zapisem kako je sve teklo ☺️☺️
Slatko! Nisam imala pojma da tak nešto ima.
Mene je sad zvala sestra da danas nema doktorice pa ne mogu doći na pregled, a nije mi dogovorila novi termin pregleda. Već sam bila, nije mi trebao biti prvi pregled, ali svejedno imam tisuću pitanja
Zvika me malo lijevo, desno pa u sredini, totalni fokus na doljnjem dijelu trbuha. 😌😌 S obzirom na spontani prije 4.mjeseca, samo pozitiva👍
Imamo isto iskustvo. Spontani prije 4 meseca pa sada ponovo u drugom stanju 3 nedelje, rana trudnoca i iste bolove kao i ti
Ja sam jnstalirala valjda sve aplikacije koje sam nasla, jos ih proucavam, ali ova vasa izgleda super. Meni je dobra neka pregnancy+ jer ima neku simulaciju kako to izgleda u trbuhu. I aplikacija what to expect jer ima zabavne usporedbe velicina. Stefani, dobro dosla! Tri tjedana, znaci jos ti nije izostala mjesecnica? Sretno! Neka bude dosadna i skolska!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Redrobin, bas mi je zao, znam da si se veselila. Nazovi je opet pa neka te ubaci ovaj tjedan nekad.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji