Po mengi mi je danas 6+5. Po uzv 6+2. Srca kucaju. Ali moram doci za tjedan dana opet. Da vidi jel se sve ok nastavlja.
Super ♥️
Hannicao, odlične vijesti!
Mamica, ja zasad ležim i spremam, al mislim da ću se aktivirati nakon današnjeg pregleda. Jedna od ideja i želja mi je upisati tečaj šivanja To si već dugo želim, a nemam inače vremena.
Btw. jel pričate već s bebom? Mene zadnjih dana proganjaju noćne more i sva sam u nekom grču od straha i neizvjesnosti pa sam se jučer krenula usmjeravati na neku pozitivu kroz slanje dobrih vibrica bebi. Bojim se da ću do kraja trudnoće razviti neki ozbiljniji OKP
Mamica, ti si isto doma na komplikacijama?
Lion, odlicna ideja za listu.
Ja sam danas u nekom koma raspolozenju, sutra sam se narucila na pregled kod otorinca i pulmologice da malo vide sto sa mnom.
Od 13 mi radi gin pa cu i nju nazvati da me naruci za prvi pregled.
Nisam, na bolovanju sam, ali danas cu razgovorat sa gin. Zato što nisam cijepljena protiv par stvari i onda mi je rekla da ako planiramo bebu ni ne idem na cijepljenje, a to su stvari koje su vecinom prisutne u vrtiću. Ona je prošli put bila to već napomenula da bi me doma ostavila.
Meni nebi stetilo, ali bebi može, tako da ćemo vidjeti sta kaže. Plus nosakanje male djece, presvlačenja itd to je nešto što je neizbježno na poslu, a pošto sam imala missed ab ne želim riskirati😏
Hannicao, odlične vijesti!Mamica, ja zasad ležim i spremam, al mislim da ću se aktivirati nakon današnjeg pregleda. Jedna od ideja i želja mi je upisati tečaj šivanja
To si već dugo želim, a nemam inače vremena.
Btw. jel pričate već s bebom? Mene zadnjih dana proganjaju noćne more i sva sam u nekom grču od straha i neizvjesnosti pa sam se jučer krenula usmjeravati na neku pozitivu kroz slanje dobrih vibrica bebi. Bojim se da ću do kraja trudnoće razviti neki ozbiljniji OKP
Da, 🤐, pricam sa bebom nekad, a pomazim trbuh svaku vecer prije spavanja... hahhaha, i ja se mislim da to nije normalno 😂. Muz hoce bit dio toga svega ali ga je nekako strah da se previse ne veze, valjda u pocetku...
Cure čestitiam. 👏 Same dobre vijesti i neka tako i ostane. 😘 Ja sam bas koma zadnjih dana,umor,mucnine,gubitak apetita,sve mi smrdi i dize zeludac. Jos uz to neku prehladu navukla. Sutra i mene ceka pregled. 🙊 Tko je jos ovaj tjedan na redu s pregledom?
Vz mala cestitma, sve lijepe vijesti!
Lion baby selidbe znaju biti stresne, al probaj pretvoriti to u zabavu!
Redrobin bit ce sve super na pregledu pa ces se malo opustiti. Ne pricam jos, ali svaki dan svako malo pomazim trbuh, tj mjesto gdje zamisljam da se nalazi. Ja se isto bojim razviti neki okp zbog ovog stalnog virenja u gacice. Ali briga za trudnocu i lagana anksioznost su isto simptomi trudnoce, sve cemo mi uciniti sve da bude sve dobro i onda malo nekad pretjerujemo. Ja sam danas sva izbedirana jer sam procitala par prica slucajnih na netu o spontanim. Necu vise nista citati.
Sve ce biti super! Mora!
Mamica, da da, zaboravila sam da si ti u vrticu, moram vas zapamtiti da ne postavljam stalno ista pitanja.
Kad si vec spomenula cjepivo, je koja od vas razmisljala o cjepivu protiv gripe?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee slažem se,najbolje ne čitati ništa. To nam i navuce crne misli. Sva sam pozitivna i super dok ne krenem gledati iskustva po forumima. 🤦😥
Vz mala, još lijepih vijesti u današnje jutro! Divno
Koje aplikacije koristite za praćenje trudnoće? Ja koristim Ovia pregnancy app, ona mi uglavnom popravi raspoloženje
I imate li koji dobar pregnancy blog ili takve stranice za preporučiti?
Sortiraj odgovore
Najstariji