Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    21. Siječanj 2020. 09:15

Tko jos nije bio na prvom pregledu osim mene? Jesam ja najkasnije narucena (6.2. na tocno 7tt)

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Princess Mimi
    21. Siječanj 2020. 09:15

Slee

Princess Mimi

Slee

Mamica i vale, cestitke na pregledima!
    Mamica, nemoj se nervirati, but ce sve ok!
    Vale, isto tako, hematome su imale par mojih frendica i sve je bilo ok.
    Ja imam temperaturu 37,5 :( u ljekarni mi je dala aquamaris, to valjda smijemo. I lupocet ako se temperatura digne. Sad sam pod stresom jer cu opet u skoli uzeti bolovanje. Najradje bi ostala do kraja jer radim u skoli i pocele su zesce viroze. A onda opet, nisam jos ni na prvom pregledu bila. Totalno sam van sebe i ne znam sto mi je pametno.
    Znam da se moram opustiti i da ce mi ovo vrlo brzo proci i uz caj i med, ali svejedno mi nije svejedno.

U trudnoći ti je normalna povišena temperatura. Meni je otkad sam ostala trudna cijelo vrijeme 37,2. Kaze mm da grijem ko peć😂😂

Znam da je povisena, ali meni kojoj je inace bazalna 36,0 je nakon implantacije narasla do 36,5, 36,6 i to mi je vrh. Ovo 37,5 je meni kao da imam +38. Nos pun, stavljam aqua maris, lupocet jos nisam pila, popit cu ga jedino ako ode preko 38.

Ajoj, miruj onda sto vise. A sto se paracetamola tice nema straha ja sam provjerila kod vise doktora😂 i nije stetan samo ga se uzima u manjoj dozi (npr 500, forte ne) 

Princess Mimi
    21. Siječanj 2020. 09:16

Meni je sutra prvi ultrazvuk. Smije li biti mm samnom unutra da cuje srce?❤️

Slee
    21. Siječanj 2020. 09:19

Sretno Mimi sutra!! Kako si prezivjela do 7tt (pitam jer i mene sada ceka cekanje 😂)
    Javi nam sve!! Ja cu povesti sa sobom muza, uci cu sama pa cu pitati sestru smije li uci i on

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Hannica0 👧
    21. Siječanj 2020. 09:24

MAmica21

Hannica0

MAmica21

Hvala cure. Bude sve ok… Vidla sam malo iskustva, da se često događa, prvo ništa ništa i onda nakon 2 tjedna odjednom sve uredu ❤️ pozitivno!

Meni se u srijedu nije vidjeo nista. A u pon srce kucalo. Tako da …. opusteno. I sretno.

Hvala! Ja se isto nadam….naravno da je strah prisutan zbog prošlog puta. I da se sada taj idući pregled čini kao da je jako daleko. Koliki je tebi bio promjer GV na prvom pregledu? U slučaju da ga je gin mjerio

Nije mjerila. Nit ista rekla. Stovise, izjavila je tolike gluposti da me samo usekirala 🤦‍♀️🤦‍♀️

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    21. Siječanj 2020. 09:27

Princess Mimi

Meni je sutra prvi ultrazvuk. Smije li biti mm samnom unutra da cuje srce?❤️

Pa koliko znam srcee se ne cuje na tim pregledima. samo vidi kako titra. Nije preporuceno pustati te otkucaje tako rano i velika vdcina dr ih ne prakticira radi tih nekih valova. I vaginalno ide pregled pa malo glupo da ti muz ulazi jel? Iskreno evo jos nisam cula da je ikome isao muz unutra dok nisu bili pregledi  abdominalni. :) 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Lion♡baby
    21. Siječanj 2020. 09:40

Meni je u prve dvije T muz isao sa mnom i gin ga zvao unutra, mene je pokrio s necim i pokazao sve i pustio zvuk da se cuje srce. Pregledi sa cca 7tj. Tj ti prvi pregledi. Svaki iduci put je i mm isao unutra, tj obavi pregled i sve i na kraju mene opet s necim pokrije (vag.uzv) i njega pozove. 
    Slee ja idem 7.2, tad ce se sve vidjeti. Ovako mi je samo potvrdila da je sve tamo di treba biti. Medjutim ono sto mene muci, na slikici uzv-a vidi se trudnoca i jos nesto sa strane. I ne sjecam se da je to bilo u prve dvije T 🤔🤷‍♀️

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Talija
    21. Siječanj 2020. 09:46

Meni je prvi u utorak 28.1....

Hannica0 👧
    21. Siječanj 2020. 09:46

Meni su prosle god na pregledu usli i zasli brzinom munje. Jer su rekli i privatni i socijalni  da ako nema potrebe ne treba puno csckati i zadrzavati se u vagini s uzv. A najmanje pustati zvukove.  I iduci put kad je titaj bio jako jako jako slab tada je tek pustila zvuk da uhvati frekvenciju i brzinu. I naravno ru je odma znala da ce biti missed i bio je.  I tako su i ovaj put usli i zasli brzinom munje. Doslovno samo da izmjeri crl i to je to. 🤷‍♀️ moje iskustvo i saznanje. A sad kako drugi dr rade, eto. Svatko valjda zna svoje

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Lion♡baby
    21. Siječanj 2020. 09:47

Evo sad gledala stare slike s uzv, na 6+3 srcana akcija pokazana na zvuk 😊

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.