Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAmica21
    19. Siječanj 2020. 17:11

Nikad mi nisu cice narasle, zadnji put sa 15god možda, i evo prvi put da sam dobila striju na cici. Mislila sam da sam luda i muž potvrdio, strija u nastajanju 😅😅 znači da su narasle🎉🎉 bradavice bole, nekad zigaju... 

19. Siječanj 2020. 17:42

Svima curama puno sreće sutra i da bude sve super,tako da se mozete opustiti..sve smo uplasene i nervozne,al to nista ne moze promijeniti, moramo vjerovati da ce biti sve u redu i tako ce nam i biti..♥️

Marta14
    19. Siječanj 2020. 17:46

Sretno sutra cure 🍀

Slee
    19. Siječanj 2020. 18:42

Znaci nisam jedina s malim grudima koje jos nisu narasle. Bas nemamo srece 😂
    Cure, kako vi sa seksom? Ja trenutno nemam neku zelju, ali vjerujem da bi mogla kad tada doci. Do prvog pregleda sigurno necu dok doktorica ne kaze da je sve ok. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

MAmica21
    19. Siječanj 2020. 18:50

Kad sam to dr. Spomenula smijala se i rekla Naravno da može sex, nemojte google čitati 😅 nemamo toliko često kao inače, ali imamo.... Ali čim dolje osjetim neki pritisak, onda taj dan sigurno ništa 👍

Mislim da normalni sex, osim ako dr ne kaze suprotno, ne može štetiti. Naravno ako nije predivlje😅😅

19. Siječanj 2020. 18:51

Sto se tice sexa,ja sam citala jedan odgovor od doktora i ucinia mi se skroz logican,kako zenski orgazam izaziva kontrakcije,grcenje,moze se desiti da maternica usljed doga grcenja plod izbaci..to je bio odgovor jednoj zeni koja je imala spontani u ranoj trudnoci,i pitala je da li je sex mogao nastetiti tome..e sada sve je to na slobodnoj volji, al čula sam vise sugestija protiv nego za..ja definitivno neću, moj muž se grozi od pomisli na sex,kaže mi pa dijete je u tebi

19. Siječanj 2020. 20:02

Ja nosim grudnjak kosarice 70A sad zamislite koliko imam male grudi, jesu sad napete malo kao i bradavice al i sad mogu stati u grudnjak sasvim normalno.
    Sto se tice sexa nama u IVF u prvom tromesjecju je strogo zabranjeno. Meni se uopste ne trazi. 
    Nemo slazem se sa tvojim suprugom, pogotovo kako stomak bude veci, nekako mi je sex sa stomakom degutantnan.

🌼TiKi🌼
    19. Siječanj 2020. 20:36

Zene nemojte se bojati imati spolni odnos ako imate zeleno svjetlo od ginekologa. Bebi ne moze biti apsolutno nista. Mazite se sto vise i budite intimne sa svojim partnerom, svedite to na neku visu razinu, nemojte citati svasta po internetu. Orgazam ne moze izbaciti plod iz maternice, to su ciste gluposti. Kontrakcije su normalne kod implantacije, a kako vam trudnoca bude odmicala, imat cete ih raznih vrsta koje se pojavljuju same od sebe i vjezbaju maternicu za porod. Zato, bez straha, opustite se i uzivajte. Ima nas koje ne smijemo nikako imati spolne odnose zbog komplikacija trudnoce, a htjele bismo. 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Princess Mimi
    19. Siječanj 2020. 23:43

Sretno svima koje sutra imaju preglede🤗🤞

Sto se odnosa tice, mi cekamo prvi pregled pa cemo vidjeti sto kaze ginekolog. Ako da zeleno svjetlo, ne vidim zašto ne bi bila intimna s muzem, u krajnjoj liniji tako smo i napravili bebicu 😊 nema u tome nista lose niti 'degutantno' kako je netko gore napisao 🙈

Mene zanima, koliko stres i ovako ranoj trudnoći utjece na plod? Zadnjih tjedan dana sam stalno pod nekim stresom, brigama... Pokusavam se odmaknuti od takvih situacija ali ponekad su neizbježne...

neo
    20. Siječanj 2020. 05:01

Sto se tice sexa u prvoj trudnoci bas nismo prakticirali cesto. Vecinom zbog nekog straha a i muzu je bilo neugodno. Ali vjerujem da ovaj puta ne bude tako dok god je sve ok.
    A sto se tice cica nosim kosarice B i u prvoj mi nisu narasle tokom trudnoce a ni kasnije dok sam dojila. A kada sam prestala onda su se jos dodatno i malo smanjile. I da naravno,dobila sam svejedno strije po njima. Tako da nece vjerovatno ni sada. Nemam srece s tim 😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.