A možda probati i kućni inhalator onaj,pa si tako probati olaksati? Ja sam se s takvim omronivim spasila i nakon 20 g.tableta,inkecija,inhalatora svela na par inhalacija obicnom fizioloskom dnevno u najkriticnijem periodu ambrozije. A ostali dio godine nista. A inace na sve alergicna,trave,korovi,drvece,prasina,grinje...
Ja pijem samo elenatal. To mi je preporucila gin.,jer on ima 800mg folne,dok drugi imaju manje,pa se mora dodatno jos uzimati. I ponekad magnezij popijem.
Ja 27, mm35 3 trudnoca, pijem folnu Solgar. 😊
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Pepi da, imam inhalator, prije mi ne bi pomagao bas, ali sad mislim da cu biti osudjena na njega. Moram se samo raspitati s cim se mogu inhalirati sve.
Ja sam ujutro ravna, a navecer naduta i izgledam kao da sam u bar 5. mjesecu. Pijem puno vode, zdravo se hranim oduvijek (ok, tu i tamo neka glupost), hodam jako puno, ali nista ne pomaze. Tjesi me samo da bi mozda bila od jutra naduta da ne radim sve to.
Sto se farbanja tice, ja sam se farbala taj dan kad sam potvrdila trudnocu. Razgovarala sam s frizerkom i ona je rekla da sve sve trudnice farbaju jer ona nema te neke stetne boje s amonijakom i jos nekim glupostima. Nisam se htjela toliko opterecivati time jer mislim da si vise stetimo razbijajuci glavu stetimo li si necime, nego sto si time zaista i stetimo.
Naravno da mi je zdravlje bebe na prvom mjestu, imam bas neku snaznu potrebu zastitit je na maksimalno, ali ako cemo tako onda moramo razmisljati i sto sve stavljamo u usta, kojim samponom peremo kosu, kojim kremama se mazemo, koju pastu za zube koristimo itd.itd.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Mene je isto mucila probava i nadutost al pijem dosta tekucine tako mi se malo poboljsalo.
Folnu od solgara pijem jos od prije trudnoce, ginekolog rekao neka nastavim da mi za sada ne treba jos nista drugo uzimati.
Lux ja sam isto muku mucila mal se farbat ili ne, zadnje farbanje sam imala krajem 11, inace sama sebe farbam ,svakih mjesec mjesec ipo, izrast je vec poprilican. Citala sam da se cure farbaju normalno kao i prije, a negdje sam citala da je bolje u prva tri mjeseca izbjegavati farbanje dok se beba razvija, a kasnije kao moze ali rijese nego prije trudnoce. I kao koristit farbu koja ne sadrzi amonijak, a opet s druge strane te farbe mogu sadrzavaz nesto drugo 🤔
Tako ni ja bas nisam pametna sto napraviti, kosu stalno drzim u rep jer mi izrast manje dolazi do izrazaja.
Eto ako neka cura zna sto u vezi toga ja bi isto voljela znati, mozda postoje neke farbe koje su stavrno bez puno stetne kemije u sebi. Ja isto farbam i izrast i cije duzinu kose
Suosjećam, kosa mi raste ko korov,izrast veliki i sad mi je stalno zavezana jer izgleda ko kokošinjac inače 🤣
Cure sutra mi je prvi pravi pregled, isto strahujem zbog prošle t, najradije bi išla na UZV svaki tejdan...
Meni često dolazi u zadniih par dana muka, slina mi se skupi u ustima kao pred povraćanje, stisce me u ustima kao da nadolazi muka i onda popusti nakon nekog vremena....
Ja nisam naduta uopce, trbuh ravan skroz, cak imam manje kila nego inace.. Sto je ludo jer kad sam se trudila nisu isle dole..
Jako sam jaako zedna, pijem puno i cesto kao da dodem do dehidracije, u grlu kao da mi se sve skupi usta osuse.. Vrtoglavice imam zadnjih dana...
A dobro da, il cu pricekat ili uzet tu neku prirodnu farbu.. Bar da prekrijem sijede.. Da, sijede.. Imam 27 godina i valjda vise sijede kose nego moja mama (koja ce uskoro bit baka 🤣🤣)
[link=https://lilypie.com][/link]
A dobro da, il cu pricekat ili uzet tu neku prirodnu farbu.. Bar da prekrijem sijede.. Da, sijede.. Imam 27 godina i valjda vise sijede kose nego moja mama (koja ce uskoro bit baka 🤣🤣)
Pričaj mi o sijedama ja ih isto imam, i još k tome imam šiške, a na šiškama ih najviše ili su samo najupadljivije. Izrast mi ogroman, al pričekat ću drugo tromjesečje da vidim hoću li se farbat il ću rokat svoje sijede.
Ajme, sijede! Meni dosla prva dan nakon vjencanja simbolicno 😂 sad ih vec imam nekoliko onih debelih kratkih koje strse, prestrasno.
Ma sto manje stresiranja oko setnica i sve ce biti super.
Mamica, sretno sutra na pregledu! Blago ti se sto je sutra, tko zna kad ce mene sutra naruciti. Javi nam sve!
Kad smo vec kod kemije, kako vi s kucanskim poslovima i tim kemikalijama?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ajme, sijede! Meni dosla prva dan nakon vjencanja simbolicno 😂 sad ih vec imam nekoliko onih debelih kratkih koje strse, prestrasno.
Ma sto manje stresiranja oko setnica i sve ce biti super.
Mamica, sretno sutra na pregledu! Blago ti se sto je sutra, tko zna kad ce mene sutra naruciti. Javi nam sve!
Kad smo vec kod kemije, kako vi s kucanskim poslovima i tim kemikalijama?
Ja isto imam te debele stršeće
Što se tiče kemikalija, najčešće čistim octom i vodom. A kupila sam i neki biobazin proizvod protiv kamenca za kupaonicu koji ne bi trebao biti štetan. Al stavljam rukavice, i danas sam čak stavila masku peru me noćne more zadnjih dana pa hodam po jajima.
Sortiraj odgovore
Najstariji