Ja pijem Novalac
I ja Novalac uzela. Cine mi se skroz super sastavom
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
SmileA evo i moj primjer, slažem se sa Isabella. Imam četri spontana iza sebe. Sada sam trudna 13 plus 2 i u osmom tjednu sam prokrvarila dan nakon pregleda, prvo malo smeđe i onda krv. Umrla od straha, otišla na hitnu . Uglavnom isto kao ti dobila odmah četri utrica odjednom pa nastavila naormalno 3*2 . Danas ih i dalje pijem. Ništa ne brini, ako je krvarenje stalo i nemas bolove sve je u redu.Bulba hvala ti puno na savjetu i rijecima utjehe🙏🤗u ovakvim trenutcima to puno znaci🥰😘
SmileA draga ja ti stvarno ne mogz nista pomoci,jer nakon umjetne nisam(fala dragom Bogu) imala nikakvih problema, dobila sam Utrogestan 3*2 vaginalno,ali ako nisam u prilici,tj.doma danih popijem jer nije higijenski drugacije…nadam se da ce ti biti sve u redu,miruj, krevet i wc,sritno 🤞🤗
Makarska hvala ti draga🤗 evo dns vec se malo smiruje, pretvara se u smedi iscjedak🙏 pa se nadam da ce kroz tjedan dana biti ok.
Cure sto se folne i prenetala tice ja isto koristim Novalac😃
🌈💙👣🙏
danas sam 5+6... mislim da sam na ovom forumu najmanje trudna. :-)
a ja koristim almagea prenatal. to mi šogorica preporučila a ona je završila prehrambeno bioteh. fax pa valjda zna nešto više od mene ekonomista.. hehehe
unutra ima i one Omega 3 i aktivnog folata... a meni to treba, s tim da ja još dodatno pijem samo aktivni folat s obzirom na MFRTH mutaciju.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
SmileA evo i moj primjer, slažem se sa Isabella. Imam četri spontana iza sebe. Sada sam trudna 13 plus 2 i u osmom tjednu sam prokrvarila dan nakon pregleda, prvo malo smeđe i onda krv. Umrla od straha, otišla na hitnu . Uglavnom isto kao ti dobila odmah četri utrica odjednom pa nastavila naormalno 3*2 . Danas ih i dalje pijem. Ništa ne brini, ako je krvarenje stalo i nemas bolove sve je u redu.Bulba hvala ti puno na savjetu i rijecima utjehe🙏🤗u ovakvim trenutcima to puno znaci🥰😘
SmileA draga ja ti stvarno ne mogz nista pomoci,jer nakon umjetne nisam(fala dragom Bogu) imala nikakvih problema, dobila sam Utrogestan 3*2 vaginalno,ali ako nisam u prilici,tj.doma danih popijem jer nije higijenski drugacije…nadam se da ce ti biti sve u redu,miruj, krevet i wc,sritno 🤞🤗Makarska hvala ti draga🤗 evo dns vec se malo smiruje, pretvara se u smedi iscjedak🙏 pa se nadam da ce kroz tjedan dana biti ok.
Cure sto se folne i prenetala tice ja isto koristim Novalac😃
joj, super vijest...bitno da se smiruje, a ne da se pojačava. bit će to dobro...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Jutro ženiceeee 😊😊 nisam dugo bila al eto malo da vas pozdravim. Meni je zadnja M bila 23.01. Po tome sam 8 tjedana i 1 dan trudna....prije 3 dana smo bili na pregledu...doktor kaze 7 tjedana sto sam si i mislila jer je meni kasno bila ovulacija...ugl vidjeli smo našu mrvicu i čuli srčeko i sad čekamo slj.pregled za 3 tj. Uzimam preventivno utrogestan 2×1 i pijem 1 elenatal dnevno :)
Jutro ženiceeee 😊😊 nisam dugo bila al eto malo da vas pozdravim. Meni je zadnja M bila 23.01. Po tome sam 8 tjedana i 1 dan trudna….prije 3 dana smo bili na pregledu…doktor kaze 7 tjedana sto sam si i mislila jer je meni kasno bila ovulacija…ugl vidjeli smo našu mrvicu i čuli srčeko i sad čekamo slj.pregled za 3 tj. Uzimam preventivno utrogestan 2×1 i pijem 1 elenatal dnevno :)
Mi smo draga u dan ❤️
Moja zadnja M isto 23. 01.
Ja idem idući četvrtak.. Kako se osjećaš?
danas sam 5+6… mislim da sam na ovom forumu najmanje trudna. :-)
a ja koristim almagea prenatal. to mi šogorica preporučila a ona je završila prehrambeno bioteh. fax pa valjda zna nešto više od mene ekonomista.. hehehe
unutra ima i one Omega 3 i aktivnog folata… a meni to treba, s tim da ja još dodatno pijem samo aktivni folat s obzirom na MFRTH mutaciju.
Mislis MTHFR mutaciju? Ili je ovo jos neka tvoja drugacija, iako nisam to nasla nigdje . Ja isto radi te MTHFR mutacije pijem novalac jer u njemu ima aktivnog folata vise nego u almagei. Kad pogledas sastojke. To je prevagnulo jedino. I takodjer ima omege.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav cure, nisam dugo pisala. Moram oriznat da sam par stranica I preskocila jer Sam bila u velikom zaostatku. Ali sad kako sam kuci vjerojatno iduca jos 4 tjedna nadam se da cu bit redovnija.
Vidjela sam da je ste komentirale oblacenje bebe ljeti u dugi rukav. Ja sam moju curicu rodila 1.6. I ovdje su mi u bolnici 2. Dan iza dali da joj obucem samo bodi kratkih rukava i carapice. Sto je meni naravno bio sok. Ali ovdje u DE je bilo nekih 33 stupnja i velika je vlaznost,bas je bilo jako vruce. I pedijatar i babica su tu bili i rekli da je to sasvim uredu. da je ne treba tako navlacit. Naravno da sam je ja u sobi jos malo prikrila, samo po nigicama
Sortiraj odgovore
Najstariji