Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    19. Ožujak 2020. 19:54

isabelagregorijan

SmileA

Pozdrav drage trudnice! 🤗 Pratim vas vec neko vrijeme ali sam se bojala preseliti na ovu temu sve dok ne cujemo srceko..Inace sam na temi potpomognuta oplodnja i iza sebe imam 2 pobacaja. Sad je opet trudnoca i sve je bilo ok, ovaj put nema hematoma ( u prvoj trudnoci u 3 mj trudnoce sam imala spontani, a hematom je tome pridonio) dns smo isli na ultrazvuk i culi srceko❤️, dobili heparin, dosli doma poveselili se, kad odjednom krvarenje i to jace, svjeza krv😭Zvala sam odma doktora, popila 4 duphastona od jednom i malo se smiruje ali jos ima kapljica krvi, a utrogestan sam onda sad uzela oralno kad vaginalno krvarim pa nema smisla.
    Moje pitanje je da li znate ako sam dns uzela 4 duphastona od jednom, kad opet uzimam? Jer doktor je rekao da uzmem 4 odjednom i onda terapija 3x1, pa neznam jel to sad navecer kad prode 8 sati ili tek sutra?pomagajte🙏

I da te utjesim,nakon pregleda nije nista cudno krvarit malo s obzirom da je grlić maternice prokrvljen jako, a prčkali su ti dolje…ako nemas bolove sve je ok. Vidjet ćeš da sutta neće biti više krvi 😘

Isabelagregorijan hvala ti puno🙏🥰ali obzirom na ranije pobacaje i krvarenja i stalna skakanja po hitni vec imam traume i od malo iscjedka..ali ovo dns je bilo bas onako dosta krvi da je kapalo..Jos me muz pitao da nije od pregleda, ja reko nemoguce pa samo mi je ultrazvuk radio, ali eto vidis to nisam znala

🌈💙👣🙏

tashee7
    19. Ožujak 2020. 20:17

Evo me upravo s uzv.. malac je ok, sve školski, napredniji za 4 dana u odnosu na zm. 
    Sad sam mirnija :)

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

• bulba
    19. Ožujak 2020. 20:28

SmileA evo i moj primjer, slažem se sa Isabella. Imam četri spontana iza sebe. Sada sam trudna 13 plus 2 i u osmom tjednu sam prokrvarila dan nakon pregleda, prvo malo smeđe i onda krv. Umrla od straha, otišla na hitnu . Uglavnom isto kao ti dobila odmah četri utrica odjednom pa nastavila naormalno 3*2  . Danas ih i dalje pijem. Ništa ne brini, ako je krvarenje stalo i nemas bolove sve je u redu.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• SmileA
    19. Ožujak 2020. 20:39

bulba

SmileA evo i moj primjer, slažem se sa Isabella. Imam četri spontana iza sebe. Sada sam trudna 13 plus 2 i u osmom tjednu sam prokrvarila dan nakon pregleda, prvo malo smeđe i onda krv. Umrla od straha, otišla na hitnu . Uglavnom isto kao ti dobila odmah četri utrica odjednom pa nastavila naormalno 3*2 . Danas ih i dalje pijem. Ništa ne brini, ako je krvarenje stalo i nemas bolove sve je u redu.

Bulba hvala ti puno na savjetu i rijecima utjehe🙏🤗u ovakvim trenutcima to puno znaci🥰😘

🌈💙👣🙏

Hannica0 👧
    19. Ožujak 2020. 20:43

SmileA

Pozdrav drage trudnice! 🤗 Pratim vas vec neko vrijeme ali sam se bojala preseliti na ovu temu sve dok ne cujemo srceko..Inace sam na temi potpomognuta oplodnja i iza sebe imam 2 pobacaja. Sad je opet trudnoca i sve je bilo ok, ovaj put nema hematoma ( u prvoj trudnoci u 3 mj trudnoce sam imala spontani, a hematom je tome pridonio) dns smo isli na ultrazvuk i culi srceko❤️, dobili heparin, dosli doma poveselili se, kad odjednom krvarenje i to jace, svjeza krv😭Zvala sam odma doktora, popila 4 duphastona od jednom i malo se smiruje ali jos ima kapljica krvi, a utrogestan sam onda sad uzela oralno kad vaginalno krvarim pa nema smisla.
    Moje pitanje je da li znate ako sam dns uzela 4 duphastona od jednom, kad opet uzimam? Jer doktor je rekao da uzmem 4 odjednom i onda terapija 3x1, pa neznam jel to sad navecer kad prode 8 sati ili tek sutra?pomagajte🙏

Ja sam uzimala na svaki 8h inace
     Tako da mislim da ti nece skoditi. On samo moze pomoci

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• SmileA
    19. Ožujak 2020. 21:16

Hannica0

SmileA

Ja sam uzimala na svaki 8h inace
    Tako da mislim da ti nece skoditi. On samo moze pomoci

Hvala draga, tako sam i uzela kako si me ti i cure savjetovale🤗😘😘

🌈💙👣🙏

Makarska
    19. Ožujak 2020. 22:37

SmileA

bulba

SmileA evo i moj primjer, slažem se sa Isabella. Imam četri spontana iza sebe. Sada sam trudna 13 plus 2 i u osmom tjednu sam prokrvarila dan nakon pregleda, prvo malo smeđe i onda krv. Umrla od straha, otišla na hitnu . Uglavnom isto kao ti dobila odmah četri utrica odjednom pa nastavila naormalno 3*2 . Danas ih i dalje pijem. Ništa ne brini, ako je krvarenje stalo i nemas bolove sve je u redu.
    Bulba hvala ti puno na savjetu i rijecima utjehe🙏🤗u ovakvim trenutcima to puno znaci🥰😘

SmileA draga ja ti stvarno ne mogz nista pomoci,jer nakon umjetne nisam(fala dragom Bogu) imala nikakvih problema, dobila sam Utrogestan 3*2 vaginalno,ali ako nisam u prilici,tj.doma danih popijem jer nije higijenski drugacije...nadam se da ce ti biti sve u redu,miruj, krevet i wc,sritno 🤞🤗

Hip_Hopsica
    20. Ožujak 2020. 08:27

Dobro jutro, kako ste cure? Meni je tako loše bilo jutros, opća slabost, mučnina, umor... loše spavala.. ma koma., a s druge strane gledam na to sve kao simptome trudnoće pa sam sretna da mi je muka.. hehhhee 
    P.S. Ima još netko danas pregled?

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Hannica0 👧
    20. Ožujak 2020. 08:28

Sto koristite od prenatala?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• bulba
    20. Ožujak 2020. 08:30

Hip_hopsica imati simptome znaci da je sve ok... ja se veselim kad ni je muka jer onda znam da je sve ok. Da ne kažem da skačem po kući da provjerim jel me cicke bole ili ne😂😂😂
    Koliko si ono trudna danas i sretno na pregledu.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.