Dosla sam s uzv. Beba raste i jako je nemirna. 15+1 sam. Mjere koje mi je radila su sljedece: bpd 3.29 sto odgovara 14+4. Ac 9.07 sto odgovara 15+2. Fl 1.72 sto odgovara 15+1
Kaze sve je uredno. Kontrola za 4 tjedna. Curica je💕👶
Super! 😊
Čestitke na curici! 🎀
Bok zene. Evo jos jedne Zagorke. Mi smo u 11tj, druga bebica. Trudnocu vodim u Ob Bracak, pa mozda nekad i sretnem neku mamu gore.
Citam sve vas muce neke tegobe. Mene posebno nesanica i nizak tlak.
Nadam se da cu imati vremena za tipkanje. Ne radim, isto sam na komplikacijama zbog korone 😑
Ko ti vodi trudnocu na bracaku?
Hannica curica
Jel rekla da je sigurno tj da se lijepo vidi? I ja se nadam s 15tt vidjeti spol.
Htjela sam vas pitati kak stojite sa velicinom cica..? 🙈
Meni su se zapravo naznatno povecale, u istoj sam velicini grudnjaka kao i prije a bolile su me i bile teske za popiz...mislia sam da ce to samo rast.
Kad ono minimalno.
Sad sa 12+ tjedana ko da su stale, cak me vise ni ne bole 🤷🏽♀️
Hannica, cestitam na curici Bas sam danas s muzem u setnji komentirala kako mi se cini da ima puno vise malih curica nego deckica😅
Mi smo sljedeći tjedan na uzv sa 16+3 pa se nadam da ce vidjeti spol😊
Meni su se zapravo naznatno povecale, u istoj sam velicini grudnjaka kao i prije a bolile su me i bile teske za popiz…mislia sam da ce to samo rast.
Kad ono minimalno.
Meni su za cijeli jedan broj narasle i stale. Nadam se da ce ostati na tome jer su prirodno povelike, pa ne bi vise😂🙈
Meni su se zapravo naznatno povecale, u istoj sam velicini grudnjaka kao i prije a bolile su me i bile teske za popiz…mislia sam da ce to samo rast.
Kad ono minimalno.
Meni su samo malo više popunile grudnjak. Što je super jer su mi inače dosta velike
Hannica, čestitam na curici! 🥰
Ja idem večeras na uzv, privatnik je imao termin. Jedva čekam!
Dosla sam s uzv. Beba raste i jako je nemirna. 15+1 sam. Mjere koje mi je radila su sljedece: bpd 3.29 sto odgovara 14+4. Ac 9.07 sto odgovara 15+2. Fl 1.72 sto odgovara 15+1
Kaze sve je uredno. Kontrola za 4 tjedna. Curica je💕👶
Jaoo prekrasno!! Cestitam!! Bas lijepo da si vec saznala spol! Ja idem sljedeci tjedan, bit ce 16+1 pa se nadam da ce i meni vidjeti!! I naravno potvrditi da je sve ok!
Curke koje imaju E. Coli - jucer mi je stigao novi nalaz, uopce je se nisam rijesila, ponovno 10na5. Ginekolog kaze Klavocin i Acidosalus vaginalete. Pije li koja Klavocin?
Sortiraj odgovore
Najstariji