Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rosha
    19. Ožujak 2020. 14:53

Hannica0

Dosla sam s uzv. Beba raste i jako je nemirna. 15+1 sam. Mjere koje mi je radila su sljedece: bpd 3.29 sto odgovara 14+4. Ac 9.07 sto odgovara 15+2. Fl 1.72 sto odgovara 15+1
    Kaze sve je uredno. Kontrola za 4 tjedna. Curica je💕👶

Super! 😊
    Čestitke na curici! 🎀

Talija
    19. Ožujak 2020. 14:55

Cestitke Hanica! 
    I mi smo rekli svima... 🥰

inaaa
    19. Ožujak 2020. 15:01

bebacica

Bok zene. Evo jos jedne Zagorke. Mi smo u 11tj, druga bebica. Trudnocu vodim u Ob Bracak, pa mozda nekad i sretnem neku mamu gore.
    Citam sve vas muce neke tegobe. Mene posebno nesanica i nizak tlak.
    Nadam se da cu imati vremena za tipkanje. Ne radim, isto sam na komplikacijama zbog korone 😑

Ko ti vodi trudnocu na bracaku?

Ninche9
    19. Ožujak 2020. 15:33

Hannica curica
    Jel rekla da je sigurno tj da se lijepo vidi? I ja se nadam s 15tt vidjeti spol. 

Rosha
    19. Ožujak 2020. 16:02

Htjela sam vas pitati kak stojite sa velicinom cica..? 🙈
    Meni su se zapravo naznatno povecale, u istoj sam velicini grudnjaka kao i prije a bolile su me i bile teske za popiz...mislia sam da ce to samo rast. 
    Kad ono minimalno.
    Sad sa 12+ tjedana ko da su stale, cak me vise ni ne bole 🤷🏽‍♀️

Princess Mimi
    19. Ožujak 2020. 16:07

Hannica, cestitam na curici Bas sam danas s muzem u setnji komentirala kako mi se cini da ima puno vise malih curica nego deckica😅
    Mi smo sljedeći tjedan na uzv sa 16+3 pa se nadam da ce vidjeti spol😊

Princess Mimi
    19. Ožujak 2020. 16:08

Rosha

Meni su se zapravo naznatno povecale, u istoj sam velicini grudnjaka kao i prije a bolile su me i bile teske za popiz…mislia sam da ce to samo rast.
    Kad ono minimalno.

Meni su za cijeli jedan broj narasle i stale. Nadam se da ce ostati na tome jer su prirodno povelike, pa ne bi vise😂🙈

tashee7
    19. Ožujak 2020. 16:09

Rosha

Meni su se zapravo naznatno povecale, u istoj sam velicini grudnjaka kao i prije a bolile su me i bile teske za popiz…mislia sam da ce to samo rast.
    Kad ono minimalno.

Meni su samo malo više popunile grudnjak. Što je super jer su mi inače dosta velike 
    Hannica, čestitam na curici! 🥰
    Ja idem večeras na uzv, privatnik je imao termin. Jedva čekam!

• ela32
    19. Ožujak 2020. 16:16

Hannica0

Dosla sam s uzv. Beba raste i jako je nemirna. 15+1 sam. Mjere koje mi je radila su sljedece: bpd 3.29 sto odgovara 14+4. Ac 9.07 sto odgovara 15+2. Fl 1.72 sto odgovara 15+1
    Kaze sve je uredno. Kontrola za 4 tjedna. Curica je💕👶

Jaoo prekrasno!! Cestitam!! Bas lijepo da si vec saznala spol! Ja idem sljedeci tjedan, bit ce 16+1 pa se nadam da ce i meni vidjeti!! I naravno potvrditi da je sve ok!

Tonks
    19. Ožujak 2020. 16:16

Curke koje imaju E. Coli - jucer mi je stigao novi nalaz, uopce je se nisam rijesila, ponovno 10na5. Ginekolog kaze Klavocin i Acidosalus vaginalete. Pije li koja Klavocin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.