Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    19. Ožujak 2020. 16:25

Ninche9

Hannica curica
    Jel rekla da je sigurno tj da se lijepo vidi? I ja se nadam s 15tt vidjeti spol.

E ona ti je meni to rekla i s 12 tt dq nema nista i da joj se cini da je curica. Al ajd uzeli smo to s rezervom. I sad kaze isto da nema nista dolje. A 15tt. Idici je s 19tt tad moraaa bit sigurno.  Dotad ce izrast nesto vidljivo ako je decko. Haha al stvarno nije nista bilo. Bas su rasirene nogice bile i nema nista.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

isabelagregorijan
    19. Ožujak 2020. 16:36

bebacica

isabelagregorijan

Hvala na preporuci, sad idem čitat o panorami! Uglavnom da, ja se pikam svaki dan, skupe su, isto mi je otkazan hematolog…bebacica, kod kojeg dr vodis trudnoću na bračku? Ja bi se isto pokusala ugurat kod nekog jer mi je blizu! Kak su sad s pregledima? Jel obavljaju kaj?

Ja sam kod dr. Furesa. I on mi je stvarno super. Smiren, pregled ni ne osjetim HB. Dr. Malinac je isto ok. Za ostale ne znam. E da dr. Borgudan je meni vodila prvu trudnocu dok je radila u DZ i bila mi je ok. Sad ne znam kako se snasla u bolnici.
    Imam zakazan termin u utorak za kombinirani probir. Ako me ne zovu prije da ne dolazim, idem normalno

Fureš mi je kiretazu radio i bil je ok. Na njega sam skroz zanoravila

[/url

isabelagregorijan
    19. Ožujak 2020. 16:36

Hip_Hopsica

Ja nisam nikome govorila… čak niti sestri, a ona je do sada znala za sve moje trudnoće. Ovaj put ju nisam htjela stresirati…njoj ću možda reći ako sad bude sve OK na pregledu, a svima ostalima planiram reći tek nakon što dobijem nalaz prenatalnog testa.
    Joj sutra popodne mi je prvi pregled… uzbuđenje, strah, veselje…uf

Sretno na pregledu!! ♥️😘

[/url

isabelagregorijan
    19. Ožujak 2020. 16:37

Hannica0

Dosla sam s uzv. Beba raste i jako je nemirna. 15+1 sam. Mjere koje mi je radila su sljedece: bpd 3.29 sto odgovara 14+4. Ac 9.07 sto odgovara 15+2. Fl 1.72 sto odgovara 15+1
    Kaze sve je uredno. Kontrola za 4 tjedna. Curica je💕👶

Aaaa čestitammm ♥️

[/url

isabelagregorijan
    19. Ožujak 2020. 16:38

tashee7

Rosha

Htjela sam vas pitati kak stojite sa velicinom cica..? 🙈
    Meni su se zapravo naznatno povecale, u istoj sam velicini grudnjaka kao i prije a bolile su me i bile teske za popiz…mislia sam da ce to samo rast.
    Kad ono minimalno.
    Sad sa 12+ tjedana ko da su stale, cak me vise ni ne bole 🤷🏽‍♀️

Meni su samo malo više popunile grudnjak. Što je super jer su mi inače dosta velike
    Hannica, čestitam na curici! 🥰
    Ja idem večeras na uzv, privatnik je imao termin. Jedva čekam!

Sretno i tebi na pregledu ♥️

[/url

isabelagregorijan
    19. Ožujak 2020. 16:40

Rosha

Htjela sam vas pitati kak stojite sa velicinom cica..? 🙈
    Meni su se zapravo naznatno povecale, u istoj sam velicini grudnjaka kao i prije a bolile su me i bile teske za popiz…mislia sam da ce to samo rast.
    Kad ono minimalno.
    Sad sa 12+ tjedana ko da su stale, cak me vise ni ne bole 🤷🏽‍♀️

Meni su cice nikakve, ni jedinicu ne popunim, a sad kad sam trudna isto nistaa, znaci nit bole, nit su narasle, za popizdit 😒

[/url

bebacica
    19. Ožujak 2020. 16:48

Hanica cestitke na curici.
    Inaaa dr. Fures.
    Mi smo zasad rekli samo najblizima.
    Ja sam vec kupovala veci grudnjak, zasad se bol i napetost smirila, ali ja nisam mjerodavna 😂 u prvoj trudnoci sam dosla s A kosarice na D. I nista nike ostalo sve je pojela mala cicoljubica.
    Sretno cure na pregledima.

Napokon 2804
    19. Ožujak 2020. 16:54

Čestitam na uspješnim pregledima
    😘😘😘😘😘

Marta14
    19. Ožujak 2020. 17:10

Cestitam Hanica 😍
    Sretno na pregledima! 

Bosco
    19. Ožujak 2020. 17:54

Bok!
    *Cestitke na urednim pregledima 💫
    *Meni su cicke samo nekako tvrde i ljepse haha
    *Mi smo doslovno svima rekli, rekli najbližima, pa oni dalje. 😅
    *Meni je danas uzasno psihički tezak dan, rekli su mi na poslu da ce mi dic placu na račun kad ostanem trudna, jer inace dobivam dio na ruke, i danas dode placa, nista dignuto. Uzasno sam ljuta i tuzna, sutra se nadam otvorit komplikacije, iako nisam mislila jos 3 mjeseca😔, al vise dobim na komplikacijama nego da radim😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.