Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babybaby7
    20. Ožujak 2020. 11:58

Tonks

Curke koje imaju E. Coli - jucer mi je stigao novi nalaz, uopce je se nisam rijesila, ponovno 10na5. Ginekolog kaze Klavocin i Acidosalus vaginalete. Pije li koja Klavocin?

Cranactin kapi, provjereno pomazu i smijes u trudnoci. Jesu malo skuplje ali isplati se.

• LoMa
    20. Ožujak 2020. 11:59

Ja prenatal pijem od solgara i uzela sam od njih i omegu jer je nema u ptenatalu.
    A za taj magnezij (šumeći) dam čula da se pije, ali meni još nitko ništa nije rekao za to, kuma mi je 7mj trudna pa je nedavno počela piti...kao u kasnijoj trudnoći.
    Ili vi mislite na magnezij u sklopu prenatala?

Skakavac
    20. Ožujak 2020. 12:18

Dobar dan, evo da se i ja javim s novim divniiim simptomima ili vurozom, ne znan ni sama. Nocas sam se naglo probudila i trk na wc povracat. Nekako zaspala oko 6. Probudila se oko 9 i nakon koju minutu opet povracanje. Popila casu vode, da bi nakon dva sata opet povratila, ali ovaj put samu kiselinu.. Satralo me. Boli me glava, kicma, bas san koma. Punih sam 17 tjedana, dosada povraca dva puta, izuzev ovoga danas... Nadan se da nece potrajati 🤢🤒

Makarska
    20. Ožujak 2020. 12:25

Eyia

Jutro cure, ja sam u 6+4, i počela sam krvariti, zvala ginekologicu, kaže da je biokemijska 😒😔 čekam ponedjeljak, pa kad završi krvarenje idem na pregled. Koliko god da znam da je to česta pojava toliko isto sam i tužna i razočarana, ogroman plus i onda ništa. Praznina. 😞 Ne želim vam prenositi loše misli, želim da svaka jesenska beba bude velika i zdrava i sretno da dođe na svijet. Ja se odjavljujem, i jedino se nadam se da ću uskoro i ja imati zdravu trudnoću. 💚

Zao mi je, drzi se i sritno dalje 🤞🙏

Mona1309
    20. Ožujak 2020. 12:26

inaaa

Ja sam dobila Dietpharm Prenatal i to su posebno kapsule posebno tablete..i uzasno su velike, pa je mene to i strah poceti piti pa nisam jos..😒

Ja pijem Dietpharm Prenatal i super su mi. Prethodno sam pila od Alamegee i kod njih sam stalno imala neki ružan osjećaj u ustima i kao da mi se kiselina dizala. Prva dva dana sam mislila da je do ručka, onda sam skužila da može biti jedino od njih. Kada sam na ove prešla, ništa ni što se tiče nekog okusa niti sl. Mislim da je sve individualno, nekome nešto odgovara, ali svakako smo svi dobili preporuku za neke Prenatale :) 

Hannica0 👧
    20. Ožujak 2020. 12:31

LoMa

Ja prenatal pijem od solgara i uzela sam od njih i omegu jer je nema u ptenatalu.
    A za taj magnezij (šumeći) dam čula da se pije, ali meni još nitko ništa nije rekao za to, kuma mi je 7mj trudna pa je nedavno počela piti…kao u kasnijoj trudnoći.
    Ili vi mislite na magnezij u sklopu prenatala?

Meni je receno  od doktora da od 13tt uvedem mg direct 300. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    20. Ožujak 2020. 12:37

https://net.hr/magazin/roditeljstvo/magnezij-u-trudnoci-koje-su-mu-dobre-a-koje-lose-strane-i-kolika-doza-je-preporucena/ evo o mg pa procitajte koga zanima :)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Napokon 2804
    20. Ožujak 2020. 12:39

Eyia strasno mi je zao... Drži se... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ja pijem fenibion prenatalne kapsule i magnezij...
    Za rucak ćemo riblje potkove i krumpir salatu... 

Leia91
    20. Ožujak 2020. 12:54

Evo da se i ja javim. Prekjučer sam imala dva veća izljeva krvi. Užasno sam se prepala. Popila utrogestan i ležala ostatak dana dok se krvarenje nije smirilo. Jučer išla hitno do ginekologice da bi mi rekla da je beba super, vidjela sam rukice i nogice kako mašu  savršeno nešto. Pustila mi je i srčeko da čujem. Loša vijest je da imam veliki hematom baš iznad bebe. Tako da sam na strogom mirovanju. Krevet i wc i to je to. Nadam se da će sve dobro završiti i proći bez posljedica za bebu. 
    Cure koje si bile na pregledima čestitke, bebice su divneee 

Hip_Hopsica
    20. Ožujak 2020. 12:56

Eyia, zao mi je... fokusiraj se sad na slijedeći korak i nove pobijede.
    šaljem ti virtulane zagrljaje..

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.