Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    20. Ožujak 2020. 10:00

Ja pijem Elevit i dobro ga podnosim, ali mi je u pocetku trebalo malo da se naviknem, mislim da mi je i od njega bilo malo mucno.
    Sta cete danas kuhati? 

Makarska
    20. Ožujak 2020. 10:26

Ja isto pijem Elevit i dobar mi je 

Makarska
    20. Ožujak 2020. 10:27

Ninche9

Ja pijem Elevit i dobro ga podnosim, ali mi je u pocetku trebalo malo da se naviknem, mislim da mi je i od njega bilo malo mucno.
    Sta cete danas kuhati?

Danas su šparoge na meniu 😄 ,panceta ,kupus uzuceni i pomfri 

Makarska
    20. Ožujak 2020. 10:28

Makarska

Ninche9

Sta cete danas kuhati?

Danas su šparoge na meniu 😄 ,domaca jaja, panceta , kupus uzuceni i pomfri

• malisa
    20. Ožujak 2020. 10:31

I ja pijem elevit I dobro ga podnosim.
    A za rucak vjerojatno riba i krompir salata. 

Rosha
    20. Ožujak 2020. 10:41

Jutro curke! 🙂
    Ja moram prijavit pigmentaciju na čelu! 😱 
    Jutros se pogledam u ogledalo i šok! Bila jucer s malim vani do podne, imala cvike ali čelo je ocito dobilo svoju porciju sunceka...pobogu, kud prije. 
    Pigmentaciju sam imala ljeto nakon sto sam rodila sina - i to bas onu ‘trudničku masku’, zahvatilo je cijelo lice...uzas. Maknulo se samo od sebe ali trajalo je mjesecima...
    Jel imao tko ili mozda ima ovakvo iskustvo? 😐

Btw, pijem Prenatal od Solgara. Pocela sam u 12tt.
    Prije toga samo Folnu (isto od Solgara).

inaaa
    20. Ožujak 2020. 10:48

Ja sam dobila Dietpharm Prenatal i to su posebno kapsule posebno tablete..i uzasno su velike, pa je mene to i strah poceti piti pa nisam jos..😒

Eyia
    20. Ožujak 2020. 11:19

Jutro cure, ja sam u 6+4, i počela sam krvariti, zvala ginekologicu, kaže da je biokemijska 😒😔 čekam ponedjeljak, pa kad završi krvarenje idem na pregled. Koliko god da znam da je to česta pojava toliko isto sam i tužna i razočarana, ogroman plus i onda ništa. Praznina. 😞 Ne želim vam prenositi loše misli, želim da svaka jesenska beba bude velika i zdrava i sretno da dođe na svijet. Ja se odjavljujem, i jedino se nadam se da ću uskoro i ja imati zdravu trudnoću. 💚

Marta14
    20. Ožujak 2020. 11:37

Eyia, zao mi je, 
    zelim ti da sto prije ugledas plus ❤️

Hannica0 👧
    20. Ožujak 2020. 11:52

inaaa

Ja sam dobila Dietpharm Prenatal i to su posebno kapsule posebno tablete..i uzasno su velike, pa je mene to i strah poceti piti pa nisam jos..😒

Meni je dr rekao do 12tt folat. A od 12tt da krenem s prenatal jer je tada bebi potrebno sve to sto ima u prenatalu. Najvise omega radi mozga i zeljezo. A za nas magnezij radi kontrakcija misica. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.