Ja pijem Elevit i dobro ga podnosim, ali mi je u pocetku trebalo malo da se naviknem, mislim da mi je i od njega bilo malo mucno.
Sta cete danas kuhati?
Ja pijem Elevit i dobro ga podnosim, ali mi je u pocetku trebalo malo da se naviknem, mislim da mi je i od njega bilo malo mucno.
Sta cete danas kuhati?
Danas su šparoge na meniu 😄 ,panceta ,kupus uzuceni i pomfri
Sta cete danas kuhati?
Danas su šparoge na meniu 😄 ,domaca jaja, panceta , kupus uzuceni i pomfri
I ja pijem elevit I dobro ga podnosim.
A za rucak vjerojatno riba i krompir salata.
Jutro curke! 🙂
Ja moram prijavit pigmentaciju na čelu! 😱
Jutros se pogledam u ogledalo i šok! Bila jucer s malim vani do podne, imala cvike ali čelo je ocito dobilo svoju porciju sunceka...pobogu, kud prije.
Pigmentaciju sam imala ljeto nakon sto sam rodila sina - i to bas onu ‘trudničku masku’, zahvatilo je cijelo lice...uzas. Maknulo se samo od sebe ali trajalo je mjesecima...
Jel imao tko ili mozda ima ovakvo iskustvo? 😐
Btw, pijem Prenatal od Solgara. Pocela sam u 12tt.
Prije toga samo Folnu (isto od Solgara).
Ja sam dobila Dietpharm Prenatal i to su posebno kapsule posebno tablete..i uzasno su velike, pa je mene to i strah poceti piti pa nisam jos..😒
Jutro cure, ja sam u 6+4, i počela sam krvariti, zvala ginekologicu, kaže da je biokemijska 😒😔 čekam ponedjeljak, pa kad završi krvarenje idem na pregled. Koliko god da znam da je to česta pojava toliko isto sam i tužna i razočarana, ogroman plus i onda ništa. Praznina. 😞 Ne želim vam prenositi loše misli, želim da svaka jesenska beba bude velika i zdrava i sretno da dođe na svijet. Ja se odjavljujem, i jedino se nadam se da ću uskoro i ja imati zdravu trudnoću. 💚
Ja sam dobila Dietpharm Prenatal i to su posebno kapsule posebno tablete..i uzasno su velike, pa je mene to i strah poceti piti pa nisam jos..😒
Meni je dr rekao do 12tt folat. A od 12tt da krenem s prenatal jer je tada bebi potrebno sve to sto ima u prenatalu. Najvise omega radi mozga i zeljezo. A za nas magnezij radi kontrakcija misica.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji