Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaaa
    20. Ožujak 2020. 14:58

želja

Jel mi koja moze pomoć sta se tiče komplikacija. Ovakva je situacija; firma u kojoj radim propada i poslodavac mi preporučuje da odem na komplikacije jer mi mozda neće moći isplatiti plaću. E sad, ja sam prijavljena od 10.mjeseca na pola radnog vremena,i u 4.mjesec cu imat 6 mjeseci staža. Dali cu moc otvorit komplikacije u 4.mjesecu tako da dobijem puni iznos naknade plaće koju sam primala tijekom 6.mjeseci?

To ti je prvi posao? Neces imat 6mj staza nego 3, jer si na pola radnog vremena..i neces imat pravo, imat ces  oko 400kn do ne rodis(pola od 831kn), a onda 2300 do dijetetove prve godine zivota ko nezaposlena..jedino ako si radila vec nesto prije i imas vec nesto staza, moras imat 9mj neprekidno, ili godinu dana staza sa prekidima, da bi imala pravo na pune komplikacije, a kasnije i puni porodiljni..

Skakavac
    20. Ožujak 2020. 15:18

Ninche9 hvala ti, nadam se 🤞🙋‍♀️

inaaa
    20. Ožujak 2020. 15:52

Curke evo ja se odvazila popit ove dvije konjske prenatalke..al ja imam jos i fulnu..i sad ne znam da prestanem folnu uzimat ili da jos i nju nastavim?

isabelagregorijan
    20. Ožujak 2020. 17:10

Eyia

Jutro cure, ja sam u 6+4, i počela sam krvariti, zvala ginekologicu, kaže da je biokemijska 😒😔 čekam ponedjeljak, pa kad završi krvarenje idem na pregled. Koliko god da znam da je to česta pojava toliko isto sam i tužna i razočarana, ogroman plus i onda ništa. Praznina. 😞 Ne želim vam prenositi loše misli, želim da svaka jesenska beba bude velika i zdrava i sretno da dođe na svijet. Ja se odjavljujem, i jedino se nadam se da ću uskoro i ja imati zdravu trudnoću. 💚

Ne znam jesam kaj propustila od prije,al kako zena na temelju telefonskog poziva moze reć da je biokemijska? Pogotovo za trudnoću od 6+4...

[/url

Malamala
    20. Ožujak 2020. 17:10

Cure dali vi imate ili  ste imale probadanja u donjem dijeku trbuha, pa u jajniku, pa preponi? Nisu jaki bolovi.. Lagano peckanje i probadanje.. Prva trudnoca mi je i u 7 tjednu smo. Na uzv srceko kucalo. 

Mala

• _ana_
    20. Ožujak 2020. 17:16

Helooouu cure imam pitanje jedno....malo sam zabrinuta pa me zanima ako tko ima iskustva s ovim...naime ovo mi je prva trudnoca 15 tjedana danas... i danas sam bila na pregledu i gin mi je rekla ovako....sve je super i sve 5... beba je zdrava i prosli mj sam radila nifty i tamo je sve ok....  😊🥰😊  e sad....danas mi je receno da vidi da se posteljica jos nije "zaljepila" kako spada tj u cjelosti.. .da ima lufta izmedu nje i maternice....takoder kaze da je to cesto za 15-i tjedan ali da sljedeci put to nebi smjela vidjet.....malo me pere panika i strah sad jer sto ako nesto krene naopako....   znam da sam napisala 6 km teksta... oprostite ako tlacim sa svojim (nadam se nebitnim) problemina..    🤔😒😔😳

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    20. Ožujak 2020. 17:16

Malamala

Cure dali vi imate ili ste imale probadanja u donjem dijeku trbuha, pa u jajniku, pa preponi? Nisu jaki bolovi.. Lagano peckanje i probadanje.. Prva trudnoca mi je i u 7 tjednu smo. Na uzv srceko kucalo.

Jos uvijek imam probadanja i grceve, ginic mi je rekao da je to sve normalno, da se maternica siri i da se sve pomice

Napokon 2804
    20. Ožujak 2020. 17:17

_ana_

Helooouu cure imam pitanje jedno….malo sam zabrinuta pa me zanima ako tko ima iskustva s ovim…naime ovo mi je prva trudnoca 15 tjedana danas… i danas sam bila na pregledu i gin mi je rekla ovako….sve je super i sve 5… beba je zdrava i prosli mj sam radila nifty i tamo je sve ok…. 😊🥰😊 e sad….danas mi je receno da vidi da se posteljica jos nije "zaljepila" kako spada tj u cjelosti.. .da ima lufta izmedu nje i maternice….takoder kaze da je to cesto za 15-i tjedan ali da sljedeci put to nebi smjela vidjet…..malo me pere panika i strah sad jer sto ako nesto krene naopako…. znam da sam napisala 6 km teksta… oprostite ako tlacim sa svojim (nadam se nebitnim) problemina..  🤔😒😔😳

A cuj po meni uspori tempo, miruj sto vise i ne forsiraj se... I samo pozitivne misli i bit ce sve okej

• _ana_
    20. Ožujak 2020. 17:20

Malamala

Cure dali vi imate ili ste imale probadanja u donjem dijeku trbuha, pa u jajniku, pa preponi? Nisu jaki bolovi.. Lagano peckanje i probadanje.. Prva trudnoca mi je i u 7 tjednu smo. Na uzv srceko kucalo.

Ja jesam....receno mi je da je to normalno....ja sam sad u 15 tjednu i jos uvijek mi dode na mahove onako neki osjecaj cudan pomalo....stisne pa pusti...sve se siri i namjesta,razmjesta....iako netko kome je druga-treca trudnoca zna definitivno bolje nego ja....    🥰😉

• _ana_
    20. Ožujak 2020. 17:23

Napokon 2804

_ana_

Helooouu cure imam pitanje jedno….malo sam zabrinuta pa me zanima ako tko ima iskustva s ovim…naime ovo mi je prva trudnoca 15 tjedana danas… i danas sam bila na pregledu i gin mi je rekla ovako….sve je super i sve 5… beba je zdrava i prosli mj sam radila nifty i tamo je sve ok…. 😊🥰😊 e sad….danas mi je receno da vidi da se posteljica jos nije "zaljepila" kako spada tj u cjelosti.. .da ima lufta izmedu nje i maternice….takoder kaze da je to cesto za 15-i tjedan ali da sljedeci put to nebi smjela vidjet…..malo me pere panika i strah sad jer sto ako nesto krene naopako…. znam da sam napisala 6 km teksta… oprostite ako tlacim sa svojim (nadam se nebitnim) problemina.. 🤔😒😔😳

A cuj po meni uspori tempo, miruj sto vise i ne forsiraj se… I samo pozitivne misli i bit ce sve okej

Bit ce red....mozda me zeznulo to sto ja stvarno nisam imala nikakve probleme....ni povracanje ni bilo kakvu slabost pa onda kao i da nisam trudna....pazim ja da ali ocito ne dovoljno...ali sad me strah malo i nije mi bas svejedno....  😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.