Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    19. Ožujak 2020. 12:58

Hvala na preporuci, sad idem čitat o panorami! Uglavnom da, ja se pikam svaki dan, skupe su, isto mi je otkazan hematolog...bebacica, kod kojeg dr vodis trudnoću na bračku? Ja bi se isto pokusala ugurat kod nekog jer mi je blizu! Kak su sad s pregledima? Jel obavljaju kaj? 

[/url

isabelagregorijan
    19. Ožujak 2020. 12:59

Tea2807

Evo javljam se sa pregleda. 2 rukice, 2 nogice masemo ko ludi pa nemamo slikicu jer kad god je gin pauzirala da slika ispalo je pola bebe 😂😇😍
    Plod je 61mm po velicini je 12+4
    Nuhalni je 1.1mm cekamo nalaze krvi
    I rekla je moja gin da svi moraju primit trudnicu jer je to izvanredno stanje
    Poz svima, idem objavit ljudima sretnu vijest ♥️♥️♥️♥️😘

Čestitaaam, divne vijesti ♥️🥰

[/url

bebacica
    19. Ožujak 2020. 13:36

isabelagregorijan

Hvala na preporuci, sad idem čitat o panorami! Uglavnom da, ja se pikam svaki dan, skupe su, isto mi je otkazan hematolog…bebacica, kod kojeg dr vodis trudnoću na bračku? Ja bi se isto pokusala ugurat kod nekog jer mi je blizu! Kak su sad s pregledima? Jel obavljaju kaj?

Ja sam kod dr. Furesa. I on mi je stvarno super. Smiren, pregled ni ne osjetim HB. Dr. Malinac je isto ok. Za ostale ne znam. E da dr. Borgudan je meni vodila prvu trudnocu dok je radila u DZ i bila mi je ok. Sad ne znam kako se snasla u bolnici.
    Imam zakazan termin u utorak za kombinirani probir. Ako me ne zovu prije da ne dolazim, idem normalno.

Napokon 2804
    19. Ožujak 2020. 14:02

Tea2807

Evo javljam se sa pregleda. 2 rukice, 2 nogice masemo ko ludi pa nemamo slikicu jer kad god je gin pauzirala da slika ispalo je pola bebe 😂😇😍

❤️❤️❤️❤️❤️

Napokon 2804
    19. Ožujak 2020. 14:03

Jeste rekle svima da ste trudne? Ja sam odlučila da samo najblizi znaju, a ostatku cu reci kad dobijem nalaze testa i ako uspijem iz njih saznati spol... Do tad sam odlucila sutiti... 

Marta14
    19. Ožujak 2020. 14:31

Ja sam rekla onima koji zasluzuju znati.. 

Hip_Hopsica
    19. Ožujak 2020. 14:35

Ja nisam nikome govorila... čak niti sestri, a ona je do sada znala za sve moje trudnoće. Ovaj put ju nisam htjela stresirati...njoj ću možda reći ako sad bude sve OK na pregledu, a svima ostalima planiram reći tek nakon što dobijem nalaz prenatalnog testa. 
    Joj sutra popodne mi je prvi pregled... uzbuđenje, strah, veselje...uf

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Princess Mimi
    19. Ožujak 2020. 14:36

Moji svi znaju. Nakon prva tri mjeseca smo rekli svima, prije toga samo najbližima😊

Rosha
    19. Ožujak 2020. 14:47

Tea2807

SVE isto kao i kod mene! 🥰 
    Osim sto je moja bebica bila bas mirna na uzv. 
    Neka su nam zive i zdrave i samo neka rastuuu ☺️

Hannica0 👧
    19. Ožujak 2020. 14:47

Dosla sam s uzv. Beba raste i jako je nemirna.  15+1 sam. Mjere koje  mi je radila su sljedece: bpd 3.29 sto odgovara 14+4. Ac 9.07 sto odgovara 15+2. Fl 1.72 sto odgovara 15+1
    Kaze sve je uredno. Kontrola za 4 tjedna. Curica je💕👶

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.