Za opadanje kose, dobro je preventivno stavljati na tjeme bademovo ulje..koje je i za strije dobro u trudnoći. 🙂 makar mislim da jedan dio mora nažalost otpasti, mene je tog isto malo, glupo možda za reći strah, ali i ovak nemam neku jaku kosu..
Kasnije sam malo guglala, zašto se to događa. Navodno, od viška progesterona. A ja uzimam i utrogestane, pa...
Mi se i dalje "volimo" i dokle god se osjecamo oboje ok u vezi toga i hocemo.. Ako je sve u redu samo budite malo pazljiviji i bit ce sve u redu..
Mene vise muci suhoca dolje i isto mi opada kosa drago mi je da je netko to spomenuo
Ja dolje nisam suha, ali mi je lice jaaaako suho. Svaka krema se odmah upija, pa sam počela stavljati kokosovo ulje ili nevenovu mast.
Mi smo do sada jedno 4 puta, ali je gin rekla obavezno sa kondomom radi bakterija... Muzu je malo psihički to drugacije pa se ne moze skroz opustit
Meni pase od Mixe ona sa 25%ulja za jutro, isto imam jako suhu kozu ujutro, ponekad me nakon umivanja doslovno steze lice.
A nije ni preskupa pa evo probaj ako zelis, kosta 50kn i meni stvarno dugo traje.
U prvoj T su mi jako sporo rasle dlake, pa sam jos puta depilirala veet trakama i to je bilo super, dugo me drzalo. Nakon poroda sam ponovo bila tarzan..
Sad cemo naljeto bit u haljinama i s trbusinama ajme ko ce sredivat sve to
Kako stojite s umorom? Ja sam na nogama cijeli dan, danas doslovno nisam legla ni 5 minuta, bas sam umorna, vrtic ne radi, svaka cast zenama s 2djece i trudnocom, meni zasad hendlanje dobro ide al unisti me umor na kraju dana uff
Meni pase od Mixe ona sa 25%ulja za jutro, isto imam jako suhu kozu ujutro, ponekad me nakon umivanja doslovno steze lice.
A nije ni preskupa pa evo probaj ako zelis, kosta 50kn i meni stvarno dugo traje.
U prvoj T su mi jako sporo rasle dlake, pa sam jos puta depilirala veet trakama i to je bilo super, dugo me drzalo. Nakon poroda sam ponovo bila tarzan..
Sad cemo naljeto bit u haljinama i s trbusinama ajme ko ce sredivat sve to
Kako stojite s umorom? Ja sam na nogama cijeli dan, danas doslovno nisam legla ni 5 minuta, bas sam umorna, vrtic ne radi, svaka cast zenama s 2djece i trudnocom, meni zasad hendlanje dobro ide al unisti me umor na kraju dana uff
Nonstop mogu spavat iako doslovno samo kuham
Isabela jesi li radila pretrage nakon spontanih. Ja sam ih imala četri pa te potpuno razumijem. Koliko si sada trudna? Želim ti svu sreću ovog puta 😘
Jesam i sve je u redu, nisu nasli nista, jedino mthfr, al male su sanse da je to uzrokovalo spontane. Jedino kaj su mi doktori rekli da nisam imala sreće .. 😔
[/url
Isabela isto kao i meni. Ja imam mthfr i heterozigot pai i pikam se svaki dan od ovulacije. Jučer mi je prijateljica poklonila baby watcher i moram priznati da je blago stresno koristiti ga prvi put. Ima li koja iskustva?
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Isabela isto kao i meni. Ja imam mthfr i heterozigot pai i pikam se svaki dan od ovulacije. Jučer mi je prijateljica poklonila baby watcher i moram priznati da je blago stresno koristiti ga prvi put. Ima li koja iskustva?
Koliko si trudna? Znam da je tesko prije 10 tjedna ista uhvatiti
[/url
Ja sam danas 13 plus 2. I našla sam otkucaje jeda nakon muke doslovno. Između 145 i 150 ali traje jako kratko, izgubim ga jednostavno . Uz to mi lovi i moje otkucaje na različitim mjestima . Koliko si ti trudna? Jesi radila koji od testova za spol i kromosome?
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Ja sam danas 13 plus 2. I našla sam otkucaje jeda nakon muke doslovno. Između 145 i 150 ali traje jako kratko, izgubim ga jednostavno . Uz to mi lovi i moje otkucaje na različitim mjestima . Koliko si ti trudna? Jesi radila koji od testova za spol i kromosome?
Kad tek krenes s tim teško je, al kad se ufuras, nasla bus otprve 😁 ja dam danas ravno 7 tjedana, nisam jos nista radila, reko doktor tek u 11 tjednu
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji