Dobro da ste rekle ovo za ananas, imam jedan bas lijep primjerak jos sam ostavila par dana da omeksa i sad nis s toga
Pozdrav, evo i nas s pregleda, danas je 9+2 tjedan, sve super, osim sto sam se pocela otvarati 🙄 i sad me to brine, ima tko iskustva s time u tako ranoj fazi? Svi ostali nalazi super, a beba mase kao velika
https://ibb.co/g3vWfVz
Mojoj je kumi tako bilo u dvi trudnoce,ona ih je odlezala,znaci doslovno wc-krevet i nista drugo,bas strogo mirovanje,s tim da su je sivali odma na pocetku
Danas je bio pregled i sve sumnje su riješene. Uz svog živahnog mališana baš nemam kad razmišljati o tome. Samo da prođe utorak pa ćemo polako dalje
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Danchy zao mi je sto je ovako na kraju.
Imas svog malisana, a doci ce i druga bebica sa vremenom. Drzi se 🤗
Danchy tesko je uopce ista reci,drzi se i mozda ce zvucati glupo,ali ako je vec tako tribalo biti mozda bolje sad,nego kad je beba veca ili da se rodila kako ne triba, ali imas svog malisana a drugo ce doci ,saljem zagrljaj
Ovo za ananas mi je prvi glas. Ja sam se ubijala u ananasu ovih dana, cak tjedana. Svaki drugi dan bi ga jela.
Sad me strah da nisam glupost napravila 🙄🙈
Dobro da ste rekle...
Vjt bi se vec do sad pokazalo dasi si nesto lose napravila tim ananasom, ali bolje ga nemoj vise jesti. Ne znam nista za maline i jagode, ja sam dosta jagoda ovih dana jela.
Toliko me sada uznemirila ova losa vijest od danchy da razmisljam da se maknem s foruma. Strasno me pogodi to, uplasim se i uznemirim. Strasno je to sto se dogadja 😔
Cak i ja razmišljam da se jedno vrijeme povucem, a opet lakse mi je uz vas sve, ali me sve ovo sad previse dira i bojim se...
Vjt bi se vec do sad pokazalo dasi si nesto lose napravila tim ananasom, ali bolje ga nemoj vise jesti. Ne znam nista za maline i jagode, ja sam dosta jagoda ovih dana jela.
Toliko me sada uznemirila ova losa vijest od danchy da razmisljam da se maknem s foruma. Strasno me pogodi to, uplasim se i uznemirim. Strasno je to sto se dogadja 😔
Cak i ja razmišljam da se jedno vrijeme povucem, a opet lakse mi je uz vas sve, ali me sve ovo sad previse dira i bojim se…
Bojim se i ja, pogotovo jer sam to već prošla, ali lakše mi je biti na forumu i dijeliti s vama sve ono pozitivno i negativno. Iskreno, bilo bi mi lakše prebroditi spontani prošle godine da sam bila upućenija u sve to. Tada uopće nisam znala da se to tako često događa i bio mi je veliki šok. Sve je to realnost. Uvijek će biti sretnih i tužnih završetaka. Život je to. Bitno je da mi ostanemo pozitivne. 🍀❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji