Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happy_m
    12. Ožujak 2020. 15:23

Curke dobro dosle! 🤗🤗
    Kolko mi se cini sutra nas dosta ima pregled? 😃

tashee7
    12. Ožujak 2020. 15:27

Vita26

Ana
    Vjerovatno ovisi od doktora ja sam imala prije sto cu krenuti u postupak tsh 3,4stavio me na terapiju.neznam svi imaju svoje teorije i misljenje.

Čitala sam negdje da se ne ide u postupak ako je tsh veći od 2, zato terapija. 
    Dobrodošla još jedna mpo trudnica :)

nada23
    12. Ožujak 2020. 15:38

Rosha

nada23

Cure, već sam se par puta žalila na lošu probavu i zatvor. Sve sam probala, ali ništa nije pomagalo tako da sam danas bila primorana uzeti glicerinske čepiće. Nisam to nikad prije koristila. Da li koja od vas ima iskustva s tim?

Jesi probala DonatMg (popit čašu sobne temerature)?
    Meni su prije i suhe šljive bile ok ali od kad ne pijem kavu…boze sacuvaj 🙄
    Danas uzela DonatMg i 💃🏻😅

Probala sam i Donat Mg i kompot od suhih šljiva... i opet ništa. Konačno sam danas stavila glicerinski Čepić i totalno se ispraznila. 😂 Koje olakšanje, nakon 7 dana bez stolice! 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Princess Mimi
    12. Ožujak 2020. 15:39

Dobrodošlicu zelim novim curama 🤗

Marta14
    12. Ožujak 2020. 15:47

Dobrodosle cure! 🍀

Dinosaurus
    12. Ožujak 2020. 15:59

Neko je bia pisa o Patpat stranici. Koliko sam ja upoznata to je roba direktno iz kine. Mislim da se razumimo skoro sva roba je danas iz kine ali npr za vece kompanije mora proci barem neke provjere. Obzirom na trenutno stanje sa korona virusom, ma i opcenito ne znam koliko je to pametno narucivat za male bebice 😕 ali naravno svak ima svoj izbor i odluku, samo dajem info ako neko bude smatra korisnim 😁

Makarska
    12. Ožujak 2020. 16:16

Dobrodosle sve nove cure 🤗🤰🏻

Skakavac
    12. Ožujak 2020. 16:20

Dobrodosleeee 😌 raste nasa grupica 💓😇

Vita26
    12. Ožujak 2020. 16:29

Hip_Hopsica
    E to bu malo teze🙈🙈neznam ti staviti ovde u forumu slike😂😂😂
    Od kad su ti krenule mučnine ?
    Ja njih nemam,i lezim ,malo prosetam,jer taj izcjedak kod mene jos uvjik ima,pa malo ipak jos mirujem,stresno je ovo sve.
    Znaci ti jos nikako nisi bila na pregledu?
    Nada
    Da znam i ja za to da ne idese na postupak ako je tsh vise od 2.ali meni je dopustio uz terapiju .jer kad pogledas kolilo zena tek u trudnoćama otkrije da ima problema sa stitnjacom,ja sam obavila i ultrazvuk i razgovor sa doktorom i oni su mi dozvolili da idem.samo redovne kontrole

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• mely26.11
    12. Ožujak 2020. 16:49

Drage mame,jeste li vi čule da se ananas u trudnoci ne smije jesti...Upravo sam pojela nekih 100 gr ananasa iz konzerve a kao izaziva kontrakcije i ne smije se jesti. Mi smo u 8 sedmici 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.